LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 5
Ank83 spune:
Sa va povestesc ce pui cuminte a avut mami azi
...
Azi la amiaza cand a vrut sa faca nani statea in picioare si si-a pus capul pe pat pe perna si se uita la mine ...sa inteleg..A vazut ca nu il bag in seama ... s-a dus la calorifer in picioare si se sprijinea cu mainile si capul de calorifer sa doarma
... Si cand a vazut ca masa chiar e tuta si nu pricepe a venit la mine si si-a pus capul pe genunchii mei si dupa s-a uitat la mine cu ochisorii lui frumosi sa inteleg ce vrea 
..
Dupa masa cand a vrut papa(adica nu lapte )a mers la scaunul de masa sa se ridice in el ... si facea din buze papa... cand l-am ridicat in brate sa il pun in scaun a luat direct in aer pozitia de sezut
.
Iar acum seara cand a vrut la baie(eu eram la scoala) a luat-o pa mami ,adica pe buni a lui, de mana , a duso la vana si isi ridica piciorul sa se urce in ea.Tuca-l mama de frumos
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine
Cecilia
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Sa va povestesc ce pui cuminte a avut mami azi Azi la amiaza cand a vrut sa faca nani statea in picioare si si-a pus capul pe pat pe perna si se uita la mine ...sa inteleg..A vazut ca nu il bag in seama ... s-a dus la calorifer in picioare si se sprijinea cu mainile si capul de calorifer sa doarma ![]() ..Dupa masa cand a vrut papa(adica nu lapte )a mers la scaunul de masa sa se ridice in el ... si facea din buze papa... cand l-am ridicat in brate sa il pun in scaun a luat direct in aer pozitia de sezut Iar acum seara cand a vrut la baie(eu eram la scoala) a luat-o pa mami ,adica pe buni a lui, de mana , a duso la vana si isi ridica piciorul sa se urce in ea.Tuca-l mama de frumos Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia |

Cristina si Radu 3.12.2007
Laura Ioana spune:
Lavinia (BB)
felicitari (cu intarziere) pt pitica de un anisor! Doamne ce trece timpul!
Ancutzule
ce ma bucur ca apuc sa va urez din timp:
La multi ani fericiti si micutei tale! 
Mey, aveti niste fete maaaari si frumoase, sa va traiasca!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
cataro spune:
Multumesc frumos Cristina, cred ca toti copiii sunt dragalasi la varsta asta. si bineinteles, ai nostri sunt cei mai frumosi.
Ma uit la frate-miu cat de incantat e de copilasul (1 an si 5 luni)pe care-l va adopta peste cateva saptamani. Eu l-am vazut numai o data si deja sunt topita dupa el. Numai Ciprian nu prea l-a bagat in seama, desi sper sa-si revizuiasca comportamentul cand il vom primi in familia noastra.
Multumesc pentru parola, gianina.
Ankule, eu prevad o mica gelozie cand va aparea micuta Cecilia :))
Ank83 spune:
si eu prevad....
..dar asta e .... eu am fost singura la parinti si am iesit o egoista 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine
Cecilia
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cataro Multumesc frumos Cristina, cred ca toti copiii sunt dragalasi la varsta asta. si bineinteles, ai nostri sunt cei mai frumosi. Multumesc pentru parola, gianina. Ankule, eu prevad o mica gelozie cand va aparea micuta Cecilia :)) |
ce frumos ca adopta un copilas!
Cristina si Radu 3.12.2007
mihuta spune:
La multi ani Mariei de Alina ! Iarta-n ca am urat abia azi, dar ne-am gandit la tine toata ziua, numai ca era ziua gresita !
La multi ani Elena de Anca si Maria de Anca !
mami de Sophia
popbianca spune:
buna sera!
ancadragoman, imi pare rau ca treceti prin asa ceva...pt.rosu in gat(cu putin puroi)Ana a luat 5 zile Cexyl-antibiotic, picaturi (pe nas)colargol, nurofen...
micutei!schimba pediatrul...viziteaza un ORL-ist !
multumim eladea...
si lui Eric...dar cate jucarii aveti...sa nu se plictiseasca micul printisor !
multumesc bbyasmi de apreciere...dar nici a ta nu e mai prejos....
ralucis...totul e bine cand se termina cu bine!
comorilor tale...ca daca imi aduc bine aminte sunt dragute foc !sa pui ceva poze
ank83, cu chelie, cheliuta...tre sa-i pun caciuli mai groase...asta-i neajunsul!![]()
mai, da se stie puiul tau ...nu mai sta sa pricepeti voi...va arata direct !
gianina...
frumusetile...superbe !
salutari cataro,
pt. Cipri!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
azi i-am comandat Anei Aptamil 3 (de la 8 luni)de pe net...la noi de ce nu este decat 2....cat se presupune sa bea 2 ?
popbianca spune:
ank83, perfect babypoint.ro...dureaza ceva pana vine comanda, dar nu ma mai intereseaza...numai sa ajunga....la noi nu gasesti nici juma din produse...
oricum daca ma duc la ski ma aprovizionez klumea....numai ca pana atunci...e bine venita comanda