LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
hyy
noi nu am luat nimik nasilor de motz.
bianca ai o minunatie de fetita!!!
andreea, ce tare e poza asta....http://picasaweb.google.com/eric.rusu/Eric10Luni#5256626021633452658 ![]()
cami, aveai dreptate, m-am informat si la directia muncii trebuie sa fac cererea. multumesc frumos.
anca, cum se mai simte maria????
irinush, iarasi ai disparut???
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Ank83 spune:
helouuu!!!! sunt pe aici ...mai e cineva??
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine
Cecilia
Ank83 spune:
Bianca vad ca si voi tot cu cheliuta sunteti??![]()
Andreea e bestial Eric aici 
Nici eu nu am luat nici un cadou nasilor la taierea motului.Nici nu am auzit de asa ceva ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
Anca ce doctor cretin ai.. Cred ca nu stiu medicii astia de familie mai multa medicina ca noi 
.Sper sa fie bine
..Noi am scapat in sfarsit de rosu in gat si muci cu homeopatele
...sunt asa de fericita ca nu a mai luat nici macar un gram de nurofen ...Yuhuuu. E tare doctorita care am gasit-o ..
...Acum trebuie sa alergam sa facem repede vaccinul pana nu ne mai prinde vreo tura de mucosi 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
gianina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Cu placere BB! la noi orasul este mai mare, probabil de asta sunt locatii diferite-unde depui dosarul pt. suma respectiva si unde depui dosarul pt. modul in care vrei sa o incasezi Poate in Timisoara sunt in acelasi loc ambele. Gianina,nu mai ai poze noi cu printesele tale? Ralucis,ce mai faceti? Acular,astept poze cu prichindeii tai Gata,va pup,dupa cum va spuneam am multaaa treaba si trebuie sa o termin in programn scurt.. mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
Nu am facut prea multe poze in ultima vreme

Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
creem spune:
Gianina sunt forte frumoase pozicile...dar unele dintre ele nici nu zici ca-s in Romania. Adelina e o scumpa!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
gianina spune:
| citat din mesajul lui creem Gianina sunt forte frumoase pozicile...dar unele dintre ele nici nu zici ca-s in Romania. Adelina e o scumpa! ![]() Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
Ecaterina, multumesc frumos! insa la care poze te referi? sau ai glumit?
Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
cataro spune:
BUna, fetelor!
Va pup si va spun ca nu v-am uitat, va citesc, atunci cand am timp, "din umbra".
V-am admirat puiutii si vreau sa ma laud si eu cu comoara mea, insa nu avem album. Va trimit o poza facuta sambata, cand a implinit un anisor, pe adresa mamicinoiembriedecembrie@yahoo.com, cu promisiunea ca atunci cand o sa am timp va mai trimit. ori poate imi trimite cineva parola de la albumul comun si incerc sa postez acolo.
Noi suntem sanatosi, avem tot 8 dintisori ca si acum 3-4 luni, iar acum ne mai dau cativa, suntem balosi tot timpul. Eu, fiind singura am fost nevoita sa incep serviciul cand a implinit el 7 luni, dar acum cu legea asta cu 85% ma bate un gand sa raman acasa sa mai profit cateva luni sa stau langa puiul meu.Multumesc tuturor celor care ne-au felicitat de ziua noastra, am citit dar cum sunt mereu pe fuga nu prea am timp sa si scriu ceva. Va pup si va urez din tot sufletul sa aveti bebei sanatosi si sa aveti numai bucurii din partea lor. Felicitari si celor doua viitoare (noi) mamici. Sunt momente unice, de care-mi aduc aminte cu placere.
Cata si Ciprian Gabriel (01.11.2007)
cristi07 spune:
Gianina, sunt tare dulci fetele tale!
Bianca si Andreea si eu m vazut pozele cu piticii cei scumpi!
Cristina si Radu 3.12.2007
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui cataro BUna, fetelor! Va pup si va spun ca nu v-am uitat, va citesc, atunci cand am timp, "din umbra". V-am admirat puiutii si vreau sa ma laud si eu cu comoara mea, insa nu avem album. Va trimit o poza facuta sambata, cand a implinit un anisor, pe adresa mamicinoiembriedecembrie@yahoo.com, cu promisiunea ca atunci cand o sa am timp va mai trimit. ori poate imi trimite cineva parola de la albumul comun si incerc sa postez acolo. Noi suntem sanatosi, avem tot 8 dintisori ca si acum 3-4 luni, iar acum ne mai dau cativa, suntem balosi tot timpul. Eu, fiind singura am fost nevoita sa incep serviciul cand a implinit el 7 luni, dar acum cu legea asta cu 85% ma bate un gand sa raman acasa sa mai profit cateva luni sa stau langa puiul meu.Multumesc tuturor celor care ne-au felicitat de ziua noastra, am citit dar cum sunt mereu pe fuga nu prea am timp sa si scriu ceva. Va pup si va urez din tot sufletul sa aveti bebei sanatosi si sa aveti numai bucurii din partea lor. Felicitari si celor doua viitoare (noi) mamici. Sunt momente unice, de care-mi aduc aminte cu placere. Cata si Ciprian Gabriel (01.11.2007) |
ce fin e zambaretul tau!
Cristina si Radu 3.12.2007