LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 19
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami ha,v-am prins, sunteti mari amatoare de senzatii tari- BAU mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |

la cheliutza!!!! .................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui cataro Am pus si eu niste poze cu puiul meu la adresa http://www.flickr.com/photos/32103749@N05/?saved=1 |
Inca un fan Thomas.

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
pussi spune:
salutari si de la noi![]()
LA MULTI ANI FERICITI ALEXIA!!!
raportez foarte mandra
ca Ana mea a facut primi pasi singurica ... astept ziua de maine cu sufletule la gura, sa o vad din nou mergand

si de ieri suntem inscrise la cresa pt. anul viitor in septembrie
sheri tin pumnii celor 7 puiuti sa creasca frumos si sa se lipeasca de mami maxim 2![]()
ramonelule... daca tin bine minte azi e un an decand iti faceai piure de cartofi...si ai plecat la spital s-o nasti pe Bea.. ai reusit sa manaci piureul?![]()
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
cristi07 spune:
Cami , ce dulce e! 
ce a zis fratelo cand a vazut-o asa?
CAtaro, e tare dulcic Alex.
Cristina si Radu 3.12.2007
anacami spune:
Cataro,mii de scuze,cred ca de la mine s-a perpetut greseala cu numele..am vazut poze de la mai multi si am incurcat numele..
Sambata sarbatoriti din nou,asa este
?
Multumesc fetelor,si mie mi se pare tareee haioasa! oricum,este prima si ultima data cand o tund asa; la vara nu as fi facut-o ca nu imi place sa o tin asa afara; acum oricum nu iti tinea de cald ce avea...3 fire (i se mai lungise,dar i se vedea si cheliuta prin el..)
Cristina,o mangaie pe cheliuta
si o alinta
Andreea (Eladeea) avem ceva jucarii:in apartamentul nostru, in ap. bunicilor, in casa de la tara a bunicilor + in mansarda (inca nelocuibila de la tara)-ultimile in saci..AM noroc ca Stefaniei ii plac f. mult jucariile lui Sebastian si nu ma mai umplu si de tot felul de papusi (deocamdata)...
Gianina,am vazut Fifi&floricelele la papusile tale; le plac jucariile cu ea? ce imi recomanzi pt. acum (vreau sa ii iau si Sofiei,vecinei-va implini in curand un an si stiu ca mami a ei doreste sa ii cumpere..)
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
RAMONELLA spune:
Pussi,nu pot sa cred ca ti-ai amintit!!!
Azi la 8 fara ceva,mancam ceva de la Mac,si tocmai ii spuneam sotului meu ca anu trecut,miercurea,in 7,mancam cartofi CUBURI,CA PIREU N-AM MAI APUCAT SA FAC,cu pulpe de pui.Offf,ce a trecut timpul...Inca mai am mesajele de la tine,cum te tineam la curent ce se intampla...Ca tocmai in ziua aceea imi luase sotul laptopul...
Felicitari pentru primi pasi!!!
Acum astept sa se faca ora 12,ca e ziua sotului si i-am facut un tortulet,i-am luat azi lumanari si cadou si vreau sa-i fac o surpriza,ca el habar n-are.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
anacami spune:
Lalaaaa,nu ne mai iubesti????? multumim din suflet de felicitare,a fost o surpriza f.f.f.f placuta! Ce mai face nazdravanul de Andrei? ce mai face Bogdan (a avut vacanta saptamana trecuta,nu?)?
mami de Sebastian
si Stefania 
anacami spune:
Pussi,felicitari pt. primii pasi ai Anei;daca pleaca ea o sa ii dea curaj si Elenei
Ramonel,sa iti traiasca sotul si sa fiti fericiti
Va pupam,noapte buna!
mami de Sebastian
si Stefania 
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui anacami Lalaaaa,nu ne mai iubesti????? multumim din suflet de felicitare,a fost o surpriza f.f.f.f placuta! Ce mai face nazdravanul de Andrei? ce mai face Bogdan (a avut vacanta saptamana trecuta,nu?)? mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
da, chiar asa Lala...
mai stie cineva ceva de Stefania?
Cristina si Radu 3.12.2007
RAMONELLA spune:
Cristina multumim!!!
Aaa,pupam si noi cheliuta mica.
Oare s-o tund si eu???O sa-i creasca parutul???Ca n-are deloc aproape...in comparatie cu ma-sa...
Dar am auzit-o pe Geta Voinea ca zicea ca nu e adevarata faza ca daca ii tunzi li se indeseste...apai eu nu stiu...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)