LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 18
mihuta spune:
Sa-ti traiasca fata, Aralia ! La multi ani ! Sa fie fericita, sanatoasa su iubita !
mami de Sophia
anka.san spune:
Gianina iti multumesc mult.
Si eu sunt terminata cand Andrei se joaca cu alt copilas apropiat de varsta, imi dau lacrimile 
Dar mai trebuie sa asteptam cativa ani....
| Citat: |
citat din mesajul lui gianina![]() Alexia Diana ![]() ![]() ![]() Matei![]() sa fiti sanatosi si sa aveti o viata plina de realizari si impliniri!multumesc tututor pt. aprecierile facute! Cami, Miha, nu-i asa ca sunt superbi cand se joaca impreuna..eu ma topesc toata cand le vad. ![]() Ecaterina, si felicitari pentru SofiAdina, multa sanatate lui Floris...Jasmina ce mai face? s-a adaptat la noua gradinita? si te aspteptam sa revii cu vesti mai buneBB, sanatate lui Iasminuta Cataro, ![]() Roxxy, cum este la scoala? au inceput cursurile? eu am facut tot la tm si am unele cursuri in format electronic..le pot trimite pe mail daca vrei. Bianca, poti comanda cu incredere de pe babypoint..sunt OK ! Ank83, ce putin mai ai pana la intalnirea cu micuta Cecilia(imi place mult numele ales)...cum stai cu emotiile? Anka.san, si eu sunt fan al pozelor voastre ..le vad imediat ![]() Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007) |
Anka si Andrei
(17.12.2007)poze Andrei
cristi07 spune:
anka.san, e tare dulce piticul tau! nu mai zic de calitatea pozele ca nu are sens :D
Aralia....arata-te...
ps- nu stiu de ce la mine nu apare scrisul bolduit sau alta dimensiune :(
Cristina si Radu 3.12.2007
creem spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Aralia![]() ![]() ![]() din partea Alexiei pentru toata lumea! Aralia de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007 POZE www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu! Copacul De Hartie |
Multumim! Lume noua pe net...bine ai mai venit pe aci, mami de piu!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
creem spune:
Cami...nici eu n-am apucat sa vad chelioasa mica si scumpa!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
cataro spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi! Sa fiti sanatosi, ca iubiti nu ma indoiesc ca sunteti!
Am pus si eu niste poze cu puiul meu la adresa http://www.flickr.com/photos/32103749@N05/?saved=1
Cataro, mami de Ciprian Gabriel (01.11.2007)
anacami spune:
ha,v-am prins, sunteti mari amatoare de senzatii tari- BAU
Cataro,tare scump si haios este Ciprian Gabriel (apropo, cum ii zici); sa va traiasca si sa cresca sanatos
L-am vazut si pe Alex de Anca.a, o minunatie!
Adina,ziceam la gandul ca poate daca il tii mai mult in curte,in timpul zilei este mai bine si acomodarea mai usoara
Alina,am pus-o in cada (sa nu facem par prin toata casa), i-am dat o jucarie in mana si am purces la indeplinirea operatiunii: intai am tuns-o cu aparatul (un Philips luat pt. Sebastian, ca pana acum cateva luni puteam sa ii prind plete daca ne lasam dupa placerea lui de a merge la frizer); apoi luat la finete cu aparatul de ras (un Gillette Mach3
) si avut mare-mare grija sa nu se raneasca- are capul cu mici denivelari, drept pentru care mai ramasesera insulite de par. Si aparatul de ras si cel de tuns au protectii sa nu taie- mare,mare grija (daca nu sunteti sigure pe siguranta,mai bine nu..)!
Acum,dupa doua zile, vad ca deja i-a crescut ceva par, inteapa si se vad cativa mm..Asta in conditiile in care pana acum vreo 4 luni nici ea nu a avut aproape deloooc par
.Sper sa nu ii mai creasca doar puf ![]()
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
bb_yasmi spune:
LAAAAA MULTIIIIIIIIIIIIIIIIII ANI!!!!!!!!!! ARALIUTZA (ALEXIA DIANA)!!!!!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 

si felicitari pentru Sofi
si te aspteptam sa revii cu vesti mai bune

de Piu Mic Alexia Diana