LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (128)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Nerecomandat persoanelor sensibile (Ank.ai grija...)

Cat de scumpa!! Dar si Sebastian...

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

andreea - si eu l-ama dimirat pe eric cel nazdravan ... imi place ca e ff vesela camera lui, colorata si, bineinteles, protagonistul . Vad ca e si el fascinat de masina de spalat in functiune, ca si Silvia.

abramburika nazdravana

multumim, multumim...

asa e, e fascinat de ea, desi la inceput ii era frica...acu e curajos baiatu' meu, s-a facut mare...

pupici la SIlviuta si sanatate...sa se faca repede bine!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Ank, super Raulito!! M-am indragostit de el!
Adina, va pupam si-mi pare tare rau ca nu aveti si voi o perioada "linistita". Chiar ma gandeam sa-ti scriu azi, credeam ca aveti musafiri inca.
M-am distrat foarte tare la pozele cu Eric, e tare dragut!
Anka, iar Andrei e un finut si jumatate. Dulce si frumusel!

Primul orice

multu' ALina, si multu' tuturor celor care ne-ati admirat pozele..

muuuuuulti la bulgarasi si mamicile lor!!!!!!!

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Nerecomandat persoanelor sensibile (Ank.ai grija...)

Anka.san, sunt superbe pozele.Ma gandeam daca sotul tau nu ar vrea sa faca o sedinta foto cu bulgarasii, atunci cand vom reusi sa ne intalnim.Imi aduc aminte de intalnire,am venit cu ele in IOR.Acum a crescut o domnisoara tareee frunmoasa,smechera si nazdravana.Are fix o luna mai putin decat Stefania, dar 2 kg si vreo 5 cm in plus fata de ea.Si are niste ochiiii si un ras care te olipseste oricat de suparat ai fi..Poate ne mai vedem in parc,desi acum este mai greu pt. mine.
Adina,imi pare tare rau.Ma gandesc ca poate si schimbarea mediului-a casei are o pondere importanta in starea asta de ne-bine a copilului..Aveti curte?

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Anacami, super pozele... si-i sta bine cheliuta...

imi place poza in cos...

da vad ca aveti si voi diverse 'instrumente' de captat atentia la bebei... o fi asa???

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani Alexia si Matei!!!Si Maria lui Ancutz!!!cu intarziere aici,dar v-am urat pe mess.Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cami,ce scumpa e Stefania cu cheliuta. Eheheee...si ce mandrete de par va avea peste cateva luni.

Adina,imi pare rau ca treci printr-o perioada asa agitata.Imi dau seama ca este greu,dar va trece,incet incet o sa rezolvi toate problemele. Important e sa nu te pierzi cu firea.

V-am zis ca am 5 zile de cand n-am mai baut cafea? Si tot atatea de cand Amira doarme toata noaptea? Mama inconstienta ce sunt... Nu mi-am dat seama ca e din cauza cafelei,eu dadeam vina pe dinti.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Cami, cu ce ai tuns-o pe Stefania? Vreau si eu sa incerc operatiunea. Nu la 0 (desi nu cred ca se simte diferenta ), dar macar sa il uniformizez. Si noi suntem un mic Einstein, ne-ai vazut. :)
Adina, cam cat vrei sa-l alaptezi pe Floris? Pe Jasmina cat ai alaptat-o? Nu mai tin minte, dar stiu ca era peste un an. Eu am incercat sa-i dau lapte de vaca si m-a refuzat categoric. Nu i-a placut. Ciudat ca-i place iaurtul si asta nu.

La capitolul invatat Maria il recunoaste pe ham-ham pe strada, printre jucarii si in cartea cu poze. Nu poate sa il spuna pe ham (h-ul), dar maraie sugestiv.:)) Cumva gutural.
Nu-mi vine sa cred ca invata asa repede copiii nostri! Citesc ce lucruri noi fac si ma minunez. Ma duc si eu sa-mi bag nasul prin albumul comun. Creem, faina ideea cu ziua lor!

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Cami, da, avem curte, de ce?

Miha, sigur e si schimbarea. Insa acuma are un virus, si stiu mai multi copilasi (si adulti) cu el. La adulti se manifesta adesea foarte slab, la unii copilasi fff puternic. El inca e ok, nu e deshidratat etc. Dar e tare obositor si imi pare rau sa-l vad asa.

Alina, pe Jasmina am alaptat-o panala un an si o luna, si am intarcat-o din aceleasi motive precum Ralucis acum. Nici Jasmina nu a prea agreat laptele de vaca la inceput, mie insa mi s-a spus ca nu trebuie sa bea neaparat lapte, importanta este portia de lactate. Cu timpul a acceptat si lapte, insa la inceput baza erau cascaval, branza, iaurt. Si bineinteles ca nu au fost probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Cami, vreau s-o vad si eu cu cheliuta, dar nu merge linkul, ai mutat poza deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

din partea Alexiei pentru toata lumea!

Mergi la inceput