LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (128)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

AncaD, super tortul Mariei. Am ramas impresionata. Un tort foarte frumos pentru o printesa adevarata.
Ralucis mersi. O sa incerc si eu...sa vedem...se lasa..nu se lasa
La multi ani tuturor piticilor.

Anca si Alex 14 decembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
oare vroia sa scape de tine??!!! ...cred ca mai spera femeia si acum

Din nefericire (pentru mine) a scapat! Problema grea si dureroasa de familie.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka.san
Am mai pus cateva poze noi incepand de http://good-times.webshots.com/photo/2137468590102358559WrFXARaici[/url

Super!
Vreau si eu sa ma fac fotograf!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ank, super Raulito!! M-am indragostit de el!
Adina, va pupam si-mi pare tare rau ca nu aveti si voi o perioada "linistita". Chiar ma gandeam sa-ti scriu azi, credeam ca aveti musafiri inca.
M-am distrat foarte tare la pozele cu Eric, e tare dragut!
Anka, iar Andrei e un finut si jumatate. Dulce si frumusel!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Gianina stau destul de bine la capitolul emotii.. nici nu se compara cu emotiile de la prima sarcina.. Nu mai e atata necunoscut ca si atunci .Acum doar astept si am emotii sa o vad pe ea

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dany26

fetelor voi puneti legume pt bebei la congelator pt iarna?

daca da, le opariti inainte sau le punem crude?

Eu n-am pus...inca. Chiar asa...oare cand am de gand sa-mi urnesc ?
Dar le pun crude.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Vasari ... lasa-o mama pe Maria sa se indrago

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Creem, multumesc! Ii mai dau in somn, noaptea, dar ziua e problema.

Gianina, multumesc si tie! M-am uitat la poze, ce frumoase si minunate fete ai! Foarte frumos se joaca Simona cu Adelina, chiar vroiam sa vad ca e aceeasi diferenta de varsta!

Astept si eu zile mai bune, sa devina si noptile din nou "normale"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Nerecomandat persoanelor sensibile (Ank.ai grija...)

Anka.san, sunt superbe pozele.Ma gandeam daca sotul tau nu ar vrea sa faca o sedinta foto cu bulgarasii, atunci cand vom reusi sa ne intalnim.Imi aduc aminte de intalnire,am venit cu ele in IOR.Acum a crescut o domnisoara tareee frunmoasa,smechera si nazdravana.Are fix o luna mai putin decat Stefania, dar 2 kg si vreo 5 cm in plus fata de ea.Si are niste ochiiii si un ras care te olipseste oricat de suparat ai fi..Poate ne mai vedem in parc,desi acum este mai greu pt. mine.
Adina,imi pare tare rau.Ma gandesc ca poate si schimbarea mediului-a casei are o pondere importanta in starea asta de ne-bine a copilului..Aveti curte?

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Alina , multumesc! Nu stiu, de la atata nesomn sunt asa lipsita de energie, azi e frumos afara, cald, si nici nu vreau sa ies. As dormi numai, dar nu se poate. Nici cu Floris nu stiu cum sa fac, cat il mai alaptez, ce sa-i mai dau de mancare, ce program sa-mi mai fac... am inca multe firme de anuntat schimbarea de adresa, imi schimb si contul in banca, si asta am de facut, am de dezanuntat (cancel)niste contracte, si nu am energie de nimic. Tot aman de nu stiu cand :-(((

Dar nici nu stiu de ca va scriu asta

o zi buna

Mergi la inceput