LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anka.san O stire noua (pentru mine, cel putin In Monitorul Oficiul, Partea I, nr. 746, de marti, a fost publicata Legea nr. 257/2008 pentru modificarea alin. (1) al art. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului. Gata. De acum nu mai pot da inapoi. Anka si Andrei (17.12.2007)poze Andrei |
ce zice ,ce zice...
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
creem spune:
Roxxy ti-am pus pozicile in album. Ai un baiat tare sugubat...numa cu gura pana la urechi e in toate pozele![]()
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
Roxxy80 spune:
Multumesc f mult
. raman datoare. E adevarat ca zilnic e cu gura pana la urechi. Nu ne intrece nimeni la ras si la prostioare
.
| citat din mesajul lui creem Roxxy ti-am pus pozicile in album. Ai un baiat tare sugubat...numa cu gura pana la urechi e in toate pozele Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze cu puiutul meu
anka.san spune:
Zice ca de la 1 ianuarie poti sa te intorci linistita in concediu sa ai grija de Maria, cu 85% din salariul primit in anul de dinaintea nasterii ei.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
ce zice ,ce zice... anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
Anka si Andrei
(17.12.2007)poze Andrei
Roxxy80 spune:
Dany, si eu am pus de vreo luna jumatate o gramada de pungute la congelator cu legume crude. Nu mai am loc sa pun un pai in congelator
. Am facut si multe borcane de compot de struguri (din aia buni romanesti). Ce mai, am devenit o adevarata gospodina
. Ce poate face un pitic din mine....
.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puiutul meu
gianina spune:

Alexia Diana 

Matei
sa fiti sanatosi si sa aveti o viata plina de realizari si impliniri!
multumesc tututor pt. aprecierile facute!
Cami, Miha, nu-i asa ca sunt superbi cand se joaca impreuna..eu ma topesc toata cand le vad.
Ecaterina,
si felicitari pentru Sofi
Adina, multa sanatate lui Floris...Jasmina ce mai face? s-a adaptat la noua gradinita?
si te aspteptam sa revii cu vesti mai bune
BB, sanatate lui Iasminuta
Cataro,
Roxxy, cum este la scoala? au inceput cursurile? eu am facut tot la tm si am unele cursuri in format electronic..le pot trimite pe mail daca vrei.
Bianca, poti comanda cu incredere de pe babypoint..sunt OK !
Ank83, ce putin mai ai pana la intalnirea cu micuta Cecilia(imi place mult numele ales)...cum stai cu emotiile?
Anka.san, si eu sunt fan al pozelor voastre ..le vad imediat
Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
creem spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui anka.san Zice ca de la 1 ianuarie poti sa te intorci linistita in concediu sa ai grija de Maria, cu 85% din salariul primit in anul de dinaintea nasterii ei.
Anka si Andrei (17.12.2007)poze Andrei |
Mama ce super...ce zici Anca te intorci la MAriuca?
Multumim, Ank.san ca ne faci rezumat

Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
Roxxy80 spune:
Giani, o sa te dezamagesc, dar m-am retras. Ne-am hotarat sa facem bb2 si trebuie sa ne restrangem cat putem cu banii. Mi-a parut tare rau, dar erau niste bani pe care prefer sa-i investesc in copii. Poate la un moment dat voi reusi sa fac si eu acest master sau chiar facultatea de psihologie (visul vietii mele).
citat din mesajul lui gianina![]() Alexia Diana ![]() ![]() ![]() Matei![]() sa fiti sanatosi si sa aveti o viata plina de realizari si impliniri!multumesc tututor pt. aprecierile facute! Cami, Miha, nu-i asa ca sunt superbi cand se joaca impreuna..eu ma topesc toata cand le vad. ![]() Ecaterina, si felicitari pentru SofiAdina, multa sanatate lui Floris...Jasmina ce mai face? s-a adaptat la noua gradinita? si te aspteptam sa revii cu vesti mai buneBB, sanatate lui Iasminuta Cataro, ![]() Roxxy, cum este la scoala? au inceput cursurile? eu am facut tot la tm si am unele cursuri in format electronic..le pot trimite pe mail daca vrei. Bianca, poti comanda cu incredere de pe babypoint..sunt OK ! Ank83, ce putin mai ai pana la intalnirea cu micuta Cecilia(imi place mult numele ales)...cum stai cu emotiile? Anka.san, si eu sunt fan al pozelor voastre ..le vad imediat ![]() Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007) |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze cu puiutul meu
abramburika spune:
Ciao!!!!
Sunt racita cobza ... iar Silvia are iar febra ... acu' nu stiu de la ce e ... ooofff!!!
miha - eu stiu de colaci doar la botez. Si cica si la mot se da cadou ...cel putin prin partile noastre .. cate bordeie...
abramburika nazdravana
abramburika spune:
andreea - si eu l-ama dimirat pe eric cel nazdravan ... imi place ca e ff vesela camera lui, colorata si, bineinteles, protagonistul
. Vad ca e si el fascinat de masina de spalat in functiune, ca si Silvia.
abramburika nazdravana