LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 14
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anka.san![]() Tati facea poze ![]()
Anka si Andrei (17.12.2007)poze Andrei |

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine
Cecilia
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dany26 fetelor voi puneti legume pt bebei la congelator pt iarna? daca da, le opariti inainte sau le punem crude? ca eu as face niste portii cu legume romanesti taiate cubulete pt iarna..?(ardei, fasole verde morcovi rosii conopida...) www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
eu am pus crude, exact cum sunt cele din pungie din magazine... dar nu doar pentru el...
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine
Cecilia
dany26 spune:
eladea cum se mai comporta eric cu durerea de gingii?ca la noi e a 4-a zi de cand se agita des chiar si in somnul din timpul zilei, iar cand e treaz vrea suzeta mereu si daca nu i-o dau scrasneste dintii, e nervos, marait ...da din cap, se trage de par, se freaca pe la urechi nas si ochi
cand il pun in pat misuna cu capul in jos si funduletul in sus asa ca o rama, sau se arunca cu capul in perne-plapuma..
of de ce nu au scos si ei un medicament care sa le amorteasca durerea asta
in afara de panadol si nurofen care "le-as pastra" pt raceala
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui dany26 eladea cum se mai comporta eric cu durerea de gingii?ca la noi e a 4-a zi de cand se agita des chiar si in somnul din timpul zilei, iar cand e treaz vrea suzeta mereu si daca nu i-o dau scrasneste dintii, e nervos, marait ...da din cap, se trage de par, se freaca pe la urechi nas si ochi ![]() cand il pun in pat misuna cu capul in jos si funduletul in sus asa ca o rama, sau se arunca cu capul in perne-plapuma..of de ce nu au scos si ei un medicament care sa le amorteasca durerea asta in afara de panadol si nurofen care "le-as pastra" pt raceala![]() www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
dani, exact asa face si eric... e permanent cu suzi in gura, ba mai nou nu-i ajunge nici aia si-si baga si degetelele pe langa ea...

scrasneste din dinti intr-o veselie, e iritat, agitat, scanceste in somn(asta cand nu tipa efectiv)... azi noapte l-am adormit in brate, l-am pus in patutul lui, a dormit juma de ora dupa care s-a pus pe un plans cu lacrimi saracu... l-am luat din nou in brate, a adormit la mine in brate si in final a ajuns sa doarma cu mine in pat... noaptea se agita, se foieste, cand intr-o parte, cand intr-alta, scanceste.... ofofofffffffff...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
anka.san, ma omori cu pozele voastre... cum faceti de va iasa asa perfecte???? si modelul e superb, ce sa mai zic... un dulce si dragalas... pui pe el...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
anka.san spune:
Multumesc frumos Andreea. Pai secretul e un aparat foarte bun, lentila care trebuie, lumina naturala, de preferinta dupa amiaza, si nu in ultimul rand MODELUL - of course ![]()
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
anka.san spune:
Eu tot mai citesc din urma si am aflat vestea ca nu se mai organizeaza petrecerea bulgarasilor. Imi pare rau
. Noi d-abia asteptam sa venim. Dar poate e mai bine la primavara, la iarba verde... copaci infloriti.... cam visez cu ochii deschisi 
De asemenea am aflat ca sunt multi puiutzi bolnaviori. Imi pare tare rau, multi
sa treaca repede si sa faca imunitate.
Si Andrei se tot trezeste noaptea de vreo 3 saptamani si sunt terminata
. Azi noapte pe la 5 l-am luat cu noi in pat ca n-am mai putut. Si smecherul a dormit asa de bine.... si eu asa de prost....
Vad ca si voi la fel faceti.
Alina ti-am raspuns la PM, scuze de intarziere. 
Astept raspunsul tau 
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
anka.san spune:
O stire noua (pentru mine, cel putin
):
In Monitorul Oficiul, Partea I, nr. 746, de marti, a fost publicata Legea nr. 257/2008 pentru modificarea alin. (1) al art. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului.
Gata. De acum nu mai pot da inapoi.
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
dany26 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 dani, exact asa face si eric... e permanent cu suzi in gura, ba mai nou nu-i ajunge nici aia si-si baga si degetelele pe langa ea... ![]() scrasneste din dinti intr-o veselie, e iritat, agitat, scanceste in somn(asta cand nu tipa efectiv)... azi noapte l-am adormit in brate, l-am pus in patutul lui, a dormit juma de ora dupa care s-a pus pe un plans cu lacrimi saracu... l-am luat din nou in brate, a adormit la mine in brate si in final a ajuns sa doarma cu mine in pat... noaptea se agita, se foieste, cand intr-o parte, cand intr-alta, scanceste.... ofofofffffffff... ![]() ![]() ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC pui de morosan... prima mea vacanta... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
in casa se tine numai dupa noi maraind sa il luam in brate nu se mai joaca singur de appx 4 zile....doar cand se uita la tv la desene il mai calmeaza...desi nu imi vine sa il las mult timp...si-asa sta vreo 30 min pe zi....

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dany26
in casa se tine numai dupa noi maraind sa il luam in brate nu se mai joaca singur de appx 4 zile....doar cand se uita la tv la desene il mai calmeaza...desi nu imi vine sa il las mult timp...si-asa sta vreo 30 min pe zi.... ![]() www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
mai, parca sunt frati gemeni, nu alta...
nici Eric nu se joaca mult singur, trebuie sa fiu permanent langa el, acu nici cu tati nu-i place sa stea mult, cum ma aude sau ma vede intinde bratele sa-l iau in brate....
noi cu TV-ul nu suntem prieteni, adica uneori se uita daca aude o muzica interesanta sau daca vede ceva reclama, dar nu-i capteaza atentia tare mult...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...

...si el e un puiut asa frumos si seamana leit cu mama