LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (128)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ramona,nu am tuns-o de indesit, ci de uniformizat; avea smocuri-smocuri, plus ca avea consistenta unui puf- daca nu o aranjam cat de cat,parca era din padure-ii statea rasculat in toate directiile.
Macar acum sa ii creasca la fel peste tot..

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

poze noi cu Raducu!

http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Noiembrie2008#

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Cristina multumim!!!

Aaa,pupam si noi cheliuta mica.Oare s-o tund si eu???O sa-i creasca parutul???Ca n-are deloc aproape...in comparatie cu ma-sa...Dar am auzit-o pe Geta Voinea ca zicea ca nu e adevarata faza ca daca ii tunzi li se indeseste...apai eu nu stiu...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

nu ai pentru ce (ca nu ti-am zis nimic!)...dar profit si eu de ocazie sa iti urez pt sot La multi ani!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka.san

Zice ca de la 1 ianuarie poti sa te intorci linistita in concediu sa ai grija de Maria, cu 85% din salariul primit in anul de dinaintea nasterii ei.

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui anka.san

O stire noua (pentru mine, cel putin):

In Monitorul Oficiul, Partea I, nr. 746, de marti, a fost publicata Legea nr. 257/2008 pentru modificarea alin. (1) al art. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului.

Gata. De acum nu mai pot da inapoi.

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

ce zice ,ce zice...

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

multam,la mine nu renteaza ca acum practic mi-a dublat salariul si dau fata de tot peste cap daca se invata iar cu mine acasa

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

AncaD, super tortul Mariei. Am ramas impresionata. Un tort foarte frumos pentru o printesa adevarata.
Ralucis mersi. O sa incerc si eu...sa vedem...se lasa..nu se lasa
La multi ani tuturor piticilor.

Anca si Alex 14 decembrie 2007

multumim

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

La multi ani Alexia si Matei!!!Si Maria lui Ancutz!!!cu intarziere aici,dar v-am urat pe mess.Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Multumim Ramonel

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aralia

din partea Alexiei pentru toata lumea!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie

Multumim gospodina mica

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Roxxy, sa nu regretiai destul timp sa faci si facultatea si masterul,sa iti implinesti visele..acum apucati-va de treaba ca la anul pe timpul asta sa aiba si Matei o surioara.
Anka83, va fi o intalnire foarte frumoasa!
Cami,da... jucariile si desenul animat..este o nebunie cand incepe.. Simona da sonorul la tv foarte tare iar Ade tipa cat de tare poate ea (de bucurie).
Simona o are pe Fifi asa:http://www.vanstore.ro/fifi-20-cm-p-575.html?osCsid=8a9a152730b3e967f5ec21f02d49576, uneori o ia la gradinita sau prin oras
si casuta asta:http://www.vanstore.ro/casuta-stropitoare-accesorii-p-477.html?osCsid=8a9a152730b3e967f5ec21f02d49576f...
Daca Sofia implineste un an.. ce zici de aceasta masinuta?
http://www.vanstore.ro/masinuta-push-p-1320.html?osCsid=77cb2837e4bcdd0753c83770063ad531
este pe sistemul "apasa si merge" si cred ca i-ar placea
Asta vara am vazut si tricouri cu fifi...la Marks$Spencer -mall vitan..aveau marimi mici pana la 2 ani.
Toate jucariile fifi prezentate pe site-ul de mai sus le-am vazut sambata la Selgros Berceni.
cred ca merg si eu sa ii iau masinuta lui Adelina!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Citat:
Ana mea a facut primi pasi singurica ... astept ziua de maine cu sufletule la gura, sa o vad din nou mergand

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

O felicitam pe Ana pentru primii pasi si facem galerie pentru Elena

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Sa continuam in CAP.129

Mergi la inceput