LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 20
anacami spune:
Ramona,nu am tuns-o de indesit, ci de uniformizat; avea smocuri-smocuri, plus ca avea consistenta unui puf- daca nu o aranjam cat de cat,parca era din padure-ii statea rasculat in toate directiile.
Macar acum sa ii creasca la fel peste tot..
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
cristi07 spune:
poze noi cu Raducu!
http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Noiembrie2008#
Cristina si Radu 3.12.2007
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Cristina multumim!!! ![]() Aaa,pupam si noi cheliuta mica. Oare s-o tund si eu???O sa-i creasca parutul???Ca n-are deloc aproape...in comparatie cu ma-sa... Dar am auzit-o pe Geta Voinea ca zicea ca nu e adevarata faza ca daca ii tunzi li se indeseste...apai eu nu stiu...Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
nu ai pentru ce (ca nu ti-am zis nimic!
Cristina si Radu 3.12.2007
ancadragoman spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui anka.san Zice ca de la 1 ianuarie poti sa te intorci linistita in concediu sa ai grija de Maria, cu 85% din salariul primit in anul de dinaintea nasterii ei.
Anka si Andrei (17.12.2007)poze Andrei |
multam,la mine nu renteaza ca acum practic mi-a dublat salariul si dau fata de tot peste cap daca se invata iar cu mine acasa
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui anca_a AncaD, super tortul Mariei. Am ramas impresionata. Un tort foarte frumos pentru o printesa adevarata. Ralucis mersi. O sa incerc si eu...sa vedem...se lasa..nu se lasa ![]() La multi ani tuturor piticilor. Anca si Alex 14 decembrie 2007 |
multumim

anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA La multi ani Alexia si Matei!!!Si Maria lui Ancutz!!!cu intarziere Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Multumim Ramonel

anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui Aralia![]() ![]() ![]() din partea Alexiei pentru toata lumea! Aralia de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007 POZE www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu! Copacul De Hartie |
Multumim gospodina mica

anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
gianina spune:
Roxxy, sa nu regreti
ai destul timp sa faci si facultatea si masterul,sa iti implinesti visele..acum apucati-va de treaba ca la anul pe timpul asta sa aiba si Matei o surioara.
Anka83,
va fi o intalnire foarte frumoasa!
Cami,da... jucariile si desenul animat..este o nebunie cand incepe.. Simona da sonorul la tv foarte tare iar Ade tipa cat de tare poate ea (de bucurie).
Simona o are pe Fifi asa:http://www.vanstore.ro/fifi-20-cm-p-575.html?osCsid=8a9a152730b3e967f5ec21f02d49576, uneori o ia la gradinita sau prin oras
si casuta asta:http://www.vanstore.ro/casuta-stropitoare-accesorii-p-477.html?osCsid=8a9a152730b3e967f5ec21f02d49576f...
Daca Sofia implineste un an.. ce zici de aceasta masinuta?
http://www.vanstore.ro/masinuta-push-p-1320.html?osCsid=77cb2837e4bcdd0753c83770063ad531
este pe sistemul "apasa si merge" si cred ca i-ar placea
Asta vara am vazut si tricouri cu fifi...la Marks$Spencer -mall vitan..aveau marimi mici pana la 2 ani.
Toate jucariile fifi prezentate pe site-ul de mai sus le-am vazut sambata la Selgros Berceni.
cred ca merg si eu sa ii iau masinuta lui Adelina!
Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
gianina spune:
Ana mea a facut primi pasi singurica ... astept ziua de maine cu sufletule la gura, sa o vad din nou mergand![]() ![]() PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
O felicitam pe Ana pentru primii pasi
si facem galerie pentru Elena

Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)

Dar am auzit-o pe Geta Voinea ca zicea ca nu e adevarata faza ca daca ii tunzi li se indeseste...apai eu nu stiu...
(17.12.2007)

Ana mea a facut primi pasi singurica ... astept ziua de maine cu sufletule la gura, sa o vad din nou mergand