Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alina, e a treia zi de febra. A doua zi de augumentin. Am fost ieri la dr cu el si a zis neaparat sa-l trec pe antibiotic.Chestia e ca tot face, ii dau antitermice, ii trece si apoi face iar...of..stiu ca antib cam in a treia zi isi fac efectul, asa ca asteptam sa vedem cum e miine.
Miss, stai calma la visrtele astea mici o luna jumate-doua diferenta...stii cit conteaza? Deci nu-ti face griji, acum incepe si Daviduche...De altfel nici David nu tin minte sa se fi miscat asa ca Matei, cred ca tine si de copil uneori..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Aimee, eu nu-i fac lui Mati antigripalul, l-am cump pt Dav dar n-am apucat sa i-l fac pt ca a ravit...El merge in comunitate si d-asta i-l fac

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simona m-a terminat Mati, e mor-tal!!!! Imi venea sa-l musc de la distanta asa. Vai de mine, copil de zahar!

Miss valabil si pentru tine cu copilul de zahar, Doamne ce expresiv si frumos e!!! Las ca mai stiu si eu raci de treaba...hihihi

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, am vazut si eu broscutelul saltaret mati, dulce foc voinicelul!

Miss, cat este de frumos David!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Salutare fete frumoase!

Simona m-a terminat Matei cel umblaret! Doamne, cat este de simpatic! Abia astept sa-l vad si pe-al meu desi imi dau seama ca o sa trebuiasca sa fiu cu ochii-n patru mai ceva ca pana acum.

MIss multumim de complimente! Am vazut pozicile cu David, ai o frumusete de copil, ma termina ce privire inteligenta are si pare asa linistit, nici nu-mi vine sa cred ca te termina noaptea. Of, tare mi-e mila de tine! Dar oare el cand mai doarme? Ca daca nici ziua nu prea doarme... Cica astia care dorm putin traiesc mult, mi-a zis soacra-mea, nu stiu pe unde a mai citit si ea.

Cami da, in cele doua Caroline am fost, de Nord si de Sud. Sora-mea traieste intr-un orasel mic, ei nu ii plac agitatia si orasele mari. Multumim de complimente, hehe, dar nu suntem chiar tinerei tare, la 30 de ani...

Mihaser am votat si eu strengarul tau! VAd ca si Eli da sa mearga de-a busilea, numai al meu e un puturos si jumatate. Adevarul e ca e si vina mea, nu l-am pus deloc pe burtica. Si nu-i place de nici o culoare. Da numai sa se ridice in fundulet si atata.

Iulia si sotului meu ii plac gainile batrane. EU ca bona sau menajera ar trebui sa angajez un miss, caci al meu are niste gusturi la femei... kinky rau de tot. Ii plac alea peste 35 de ani, cu celulita, cearcane si paroase pe deasupra! De aceea nici nu m-am ambitionat sa slabesc pana acuma pentru ca el tot zice ca abia acuma ii place cum arat Oricum de inselat nu-mi fac eu griji ca e genul de om dezarmant de sincer, mi-ar spune in minutul doi ca nu e in stare sa minta, nu se suporta pe el sa fie duplicitar. La inceputul relatiei noastre, cand aveam amandoi vreo 16 ani s-a pupat cu alta fata, deh si el saracul mai incerca si altceva ca era tanar si nelinistit, si a venit imediat si mi-a zis. In fine, nu se stie niciodata, ca oamenii se mai schimba.
In legatura cu treburile casnice, el face tot menajul, spala rufe si cumparaturi, plateste facturile. Eu ma ocup numai de bucatarie si acuma de copil. Bine si la copil se mai implica, numai el ii face baita de exemplu si cand vine de la servici il preia el vreo 2-3 ore si eu mai imi vad de-ale mele. Oricum bebe e topit dupa el, plange dupa el ceva de groaza, deci cand pleaca dimineata la servici, cand il vede ca iese pe usa il apuca un plans isteric, nu-l calmez decat dupa vreo 10 minute.

Ylari si Aimee pentru piticei vostri la cele 6 lunisoare! Sa va traiasca si sa fie fericiti! Nici eu nu i-am facut tort pana acuma , insa poate luna viitoare ma incumet sa-i fac, am o reteta tare buna de tort cu blatul din gris, cu fructe, foarte sanatos.

Lori, Inais Ralu Nicole si cine mai e interesat, am pus pe mailul comun regimul meu. NU e propriu-zis cura de slabire, am explicat si in mesaj, e mai mult un regim sanatos de viata. Eu m-am apucat de ieri de el si sper sa ma tin cum trebuie.

Melly si Iulia ce miresici frumoase ati fost! SI eu am vrut sa votez insa nu s-a mai putut. Oricum toate miresele sunt niste printese frumoase. Eu nu am decat cateva poze de la fotograf si cateva facute de sora-mea, mai mult cu omuletii de la masa ei. Daca ati mai pomenit asa ceva, am uitat sa fac poze la nunta mea. Bine ca eram doi copii bionici, la 21 de ani, nici nu stiam pe ce lume traim. Ne-am casatorit ca asa ziceau babele din familie ca stateam impreuna de 1 an si carcoteau toate impotriva noastra. Oricum ne iubeam tare mult si voiam sa ne casatorim insa nu chiar atunci. Acuma as schimba 100 de chestii la nunta mea, insa nu se mai poate, dar am ramas cu amintiri placute totusi.

Leeloo ce mult a papat ariciul! Esti o norocoasa, ar trebui sa ia exemplu toti mugurasii si mladitele mofturoase de pe aici. Al meu dimineata de exemplu a papat san plus 40 de ml de formula. Trag de nadejde ca a luat suficient la san, ca normal papa san si inca 100. La ora 10 ne pregatim de masa de mar cu cereale de orez, sper sa am mai mult succes decat ieri. Ieri a papat dar tare se mai stramba. Voi cat pastrati piure-ul de fructe? Sau il faceti pe loc si il dati tot iar apoi il aruncati daca mai ramane? Ca eu i-am facut ieri si mi-a mai ramas si pe azi, sper sa fie bun, l-am pus la frigider. Stiu ca in cartea mea scrie de legume ca se pot pastra 48 de ore si ma gandeam oare e la fel si pentru fructe?

Azi nu mai mergem la vaccin, o sa mergem martea viitoare. Ca trebuie sa comande injectia speciala pentru prematuri si ii ia o saptamana. Cica e o injectie care costa 1500 de dolari (pe stat, ca pentru mine e gratuit) si se face numai la copii prematuri sau cu probleme de plamani sa ii apere de raceli toata iarna. Bine si un copil fara probleme poate sa o faca, dar atunci parintii trebuie sa o plateasca. Sa speram ca va fi OK si nu vor fi reactii

Aimee eu stau in dubii cu vaccinul anti-gripa. Doctorul mi-a recomandat, tot mi-a fluturat prin fata ca iarna aici e grea si friguroasa, ca e prematur si mai sensibil ca altii si chiar nu stiu ce sa fac!

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

miss - superb Davidutul tau. imi place ca zambeste la plimbarica. a mea, e bosumflata si adoarme mai mereu afara.

urata vreme afara, mohorat, dar cald. am luat teapa ca am crezut ca e frig si am imbracat fata gros. in fine. am fost la banca si am platit comanda, si cand am ajuns acasa am obs ca tipul de la ghiseu mi-a dat cu 700 mii in plus rest..sa fie sanatos,nu ma mai imbrac sa-i duc inapoi.daca vedeam acolo sau p drum, ma intorceam. ei....asta e.ghinionul lui. daca nu e atent...
am coborat pe scari cu carutul 5 etaje... ca iar se pusa rotita la et 3 si imbracasem fata in urs, cu chiraieli-maraieli-scherlaieli..deci,n-aveam chef sa ma intorc sa dezbrac fata, tambalau,etc,etc. am coborat injurand de cred ca m-au auzit toti vecinii

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

doloress m-ai dat gata cu sotul harnic. si totusi ma intristez cand vad ca voi v-ati casatorit devreme si sunteti asa uniti si va iubiti..eu care credeam ca trebuie o perioada de acomodare, rabdare si timp sa ne maturizam, dar vad ca nu e asa....adevarul e ca nu stiu daca vom ajunge vreodata un cuplu adevarat, fericit.

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Iulia lasa ca o sa fie bine! Tu stii mai bine ce si cum... eu nu prea ma inghesui sa dau sfaturi pentru ca fiecare situatie e diferita. Tot ce putem noi sa-ti oferim aici e sprijinul si intelegerea noastra Si sa stii ca nu e totul roz nici la noi... Daca m-as apuca sa-i insir defectele, nu mai termin! Totul e sa gasesti acele defecte cu care poti sa traiesti, ca omul perfect nu ai sa-l gasesti niciodata. Daca era sa avem copil la 21 de ani, nu stiu zau cum am fi evoluat ca eram niste copii amandoi, el si mai mult decat mine.
Si ca sa te simti mai bine, sa stii ca de exemplu curatenie face pentru ca e un control freek si crede ca nimeni nu face mai bine ca el. Daca pun si eu mana si fac ceva imi zice ca nu fac bine, ma critica, de aceea prefer sa-l las pe el. Dar cateodata ma dispera cu criticile lui. IN plus cred ca e si obsesiv-compulsiv, ca are o obsesie cu igiena si curatenia, se spala toata ziua, freaca fiecare coltisor, eu il poreclesc Madam Scama. Cateoda e destul de dificil. Dar, repet, sunt defecte pe care le pot suporta, daca erau de nesuportat, demult plecam spre zari mai albastre. Deci depinde foarte mult de tine.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

intru si eu in fuga

In primul rand La multi ani! pentru cei 2 copiluti sarbatoriti azi!

Dolores: parca-n sotul tau ma vad pe mine. Sunt maniaca cu ordinea si curatenia!

Simona: super baietel ai, e deja mare,de-acum ochii-n 4..

Miss eu am inceput sa-i dau debridat de ieri si asta noapte a dormit ca un ingeras si in plus a supt fara probleme.
La mine de cate ori manca des urmeaza perioade cu dureri de burta. Eu ii dau sa pape oricand doreste atunci cand o vad cu manutele in gurita indiferent de timpul trecut de la masa precedenta.. Stiu ca nu e bine dar to timpul am impresia ca nu mananca suficient. A mea cand nu vrea ceva este foarte categorica,spune nenenene si ma impinge, ma bate. E foarte radicala. David m-a dat din nou gata. E tare dulce. Sper sa-i ramana ochii albastri si lui si fetei mele pentru ca si noi suntem cu ochi caprui.

mai voiam sa spun ceva...dar am uitat

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

...a da,

Mihaiser am votat si eu, n-am putut de 2 ori .

Ylari: tare dulce si bebeluna. Sa-ti traiasca!!!

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput