Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si de la noi!

Am picat direct pe pozele cu David de Miss - e tare dulce, iti vine sa-l maninci!!

Noi suntem bine - ariciul meu e tot infometat, a descoperit ca poate urla de foame - daca puteti crede, ieri a mincat toata ziua 1200 ml lapte, 100 g fructe si vreo 80 g legume, plus o lingurita de cereale in ultimul biberon la culcare...pe mine m-a dat pe spate cu un 1,2 l de lapte!! Dar ma bucur, atita timp cit maninca, inseamna ca e sanatos si asta e cel mai important.
Aseara i-am facut supica d elegume si i-am pus si cartof in ea - sa vad astazi daca ii place...

Vad ca tot spuneti de comenzi de hainute - imi poate da si mie cineva pe PM site-urile de care vorbiti, va rog? Multumesc!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Eva, Alexandru LA MULTI ANI!!! Sa cresteti marri si frumosi!!
Simo, m-ai dat gata cu filmuletzul. Asa scump, cum merge el de-a busilea..si ce rade dupa ca se impotmoleste! Felicitari! Un mare si pt David, sa se faca bine, dragul de el.
Miss Superbe pozele! Sa stii ca David cred ca va semana siritual cu tine. Aveti aceeasi deschidere sufleteasca, se vede pana si in poze.. Succes la montaj! Eu ma chinui inca la al meu si as vrea sa fac si un calendar pt craciun si sa-l dau cadou familiei.. Sper sa reusesc..Tu in ce program ai facut calendarul??
Aimee Abia astept sa-l vad si pe puiul tau mergand de-a busilea!

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Deci v-a placut baiatul meu..Va multumesc Mi_bebelina, Bratafel, Alysh, Mihaser (da, la laptop), Sis, Alina_anto
Am vzt si eu pozicile Evei si ale lui David... Superbe
Aimme, il asteptam si pe nazdravanul tau.
Mai fetelor, David iar are febra..si n-a putut dormi deloc la prinz de tuse si muci...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Leeloo, felicitari pt ariciul mancacios! Si ma bucur ca v-a priit mini-excursia la munte!

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Deci v-a placut baiatul meu..Va multumesc Mi_bebelina, Bratafel, Alysh, Mihaser (da, la laptop), Sis, Alina_anto
Am vzt si eu pozicile Evei si ale lui David... Superbe
Aimme, il asteptam si pe nazdravanul tau.
Mai fetelor, David iar are febra..si n-a putut dormi deloc la prinz de tuse si muci...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Simo, a cata zi de febra e la David? Ce medicamente ii dai? Ce antibiotic? L-a vazut un dr?

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Alysh, la cat mai multi ani frumosi de casnicie!!

mihaser, v-am votat si noi

Ylari, si toate cele bune pentru EVA cea dulcica!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!!

simonacip, Mati deja a luat-o la picior? Maaamma mia!! Al meu nici nu se gandeste sa se miste de pe loc, doar salta din fund si da din picioare in continuare ca gandacelul intors pe spate O fi din cauza ca-l tin prea mult in brate si nu e motivat sa se miste sau o fi prea greu kuru’? Hai ca l-am vazut pe video pe Mati, ce fortos si vioi este!!

Aimee, acu’ ca si al tau o ia la picior chiar ca nu vei mai avea timp sa intri pe la noi, este? Si voua si numai bine puiului!

leeloo, bine ca si-a revenit ariciul, normal ca are de recuperat, de-aia papa mai mult!!

Multumim tuturor pt. aprecieri si complimente!

alina_anto, sa nu-l nedreptatim pe Bogdan, care e Varsator si deci si el e f. deschis. Dealtfel, cu el seamana David, ca el era tot asa cand era mic, stilul contemplativ... in timp ce eu eram argint viu...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Am facut si eu papaica si il astept pe tati ca s-a dus la tara sa ia pui de tara pentru pitic sa papae ficatel
Alysh, Alina anto, Miss multumim de urari si va dorim si voua numai bine!
Miss ai un pui dulce foc...seamana cu tine. Acuma eu sper sa-mi fac mai mult timp si sa intru..momentan avem trei reprize de exersat mersul in 4 labe, dar stau si ma tot gandesc unde in casa sa-i amenajez un loc unde sa-i pun paturica sa se joace singurel ca patutul lui desi e mare ...e prea mic pentru el...patul nostru de mijloc e un fleac pentru el. Cred ca pana la urma ne mutam noi in sufragerie si strang patul nostru de mijloc de la el din camera...,dar mai vedem.
Fetelor apropos de cure de slabit, eu am redus painea spre deloc....mai greu cu dulciurile...si pun muzica si dansez prin casa...nu imi place altfel de miscare...aerobic ori altele. Dansez si cu Alutzu uneori...e fan Madona- give it 2 me. Cand aude melodia se pune pe ras si da din maini si din picioare

Alexandra

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MissParker
alina_anto, sa nu-l nedreptatim pe Bogdan, care e Varsator si deci si el e f. deschis. Dealtfel, cu el seamana David, ca el era tot asa cand era mic, stilul contemplativ... in timp ce eu eram argint viu...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Asa este Miss, barbatii varsator sunt sentimentali si firi deschise, sensibile. Si daca David ii va semana lui Bogdan, atunci vei fi cea mai rasfatata , pt ca se vede clar ca sunt topiti amandoi dupa tine

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Fetele nu stiu daca ati vb aici de vaccinul antigripal...scuze daca eu nu am vazut, voi il veti face la bebe mic, cei care aveti peste 6 luni?

Alexandra

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Gata , am reusit, uitati-l deplasandu-se

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

am inebuniiit! scumpul, e superb, cum incearca el sa se lanseze si ce mirat e cand cade pe burticutz m-ai terminat cu filmuletul asta.

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput