LMA Bucurii de sept-oct 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Va invit si eu la o mica gustarica, o felie de pizza, salata pentru fetele care tin cura, o felie de tort si sampanie pentru toata lumea

Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Anca, scuze, sunt in ceata, voi aniversati ceva?

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

La multi ani de Sf. Mihail si Gavril!
La multi ani Beatrix !

La multi ani Ena!

Mergi la inceput

Zina, bine ai venit printre noi! Ceva detalii de la nastere, sa va trec in listuta?

Despre schema de vaccinare: noi am urmat schema GlaxoSmithKline, adik cela obligatorii pe care le-am cumparat (Infanrix etc.) si in plus optionalele Priorix, Varil-Rix si Havrix. Vroiam sa-i fac si Prevenar dar pediatra m-a sfatuit sa combin Pneumo23 cu Meningo A+C in locul lui. Aaa si ma gandeam sa-i fac si antigripalul.

Intrebare intrebatoare: ati facut vaccinul antigripal bucuriilor? Ce v-au sfatuit medicii?

Intreb asta pt ca eu i l-as face, poate evitam virozele si gripele de la gradinita. Insa am primit tot felul de sfaturi, idei, recomandari ca sa-l fac, ba sa nu-l fac etc. Nu am inteles mai nik.

Mergi la inceput

AdinaF asteptam cu drag vesti despre voi. Buna treaba cu controlul amanuntit la 2ani, la noi nimeni nu-si face asa bine treaba.

Princess asteptam cu drag vesti despre voi.

Adriana si noi am terminat prima cura de Brocho-Vaxom. Cat despre salina si aerosoli ai perfecta dreptate. Sephorei i-a recomandat Dr. Marcu sa mearga la salina din Prahova si sa evite umezeala din Moldova. Si pe Ruxa am dus-o la mare cand avea otita si s-a vindecat fff repede.

Monique, i-am dat calciu gluconic cat am alaptat-o, atat. Nu ni s-a recomandat Ca, Fe, Vit C pana acum. Analizele i s-au facut cand a avut enterocolita, la Gr.Alexandrescu si la Medlife. Papa iaurt, lapte, branza, ou, cascaval si fff multe fructe si suc de portocale. Eu cred ca nu are nevoie de suplimente, o stiti ce obrajori are . Cat despre greutate avem cam 14,5kg imbracata bine si peste 90cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Vai fetelor ce aeriana sunt.

LA MULTI ANI!!!!! tuturor bucuriilor si parintilor care poarta numele de Mihai, Gabi, Mihaela

Andra sa sti ca si eu vroiam sa va intreb de antigripal..... sincer eu nu l-as face. Cand am fost sa ii fac D-ul injectabil erau o gramada de copilasi care plangeau de la vaccinul ala. Eu tin minte ca mi-am facut intr-un an si mi s-au inflamat niste ganglioni...scria si pe el la reactii adverse. Acum nu mai stiu ce era dar am ramas asa cu un repuls.
Analize ne-a facut si noua cand am avut enterocolita , dar nu erau si cele de calciu, mg.

Cosmi cam stranuta sper sa nu ne ia vre-o raceala.

Lili ce face Vladone???

Anca ce sarbatoriti?

Plecam la un Gabita....o seara placuta.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna seara!

La multi ani tuturor care-si serbeaza azi onomastica!

Am gasit o cale sa inhaleze Maria aerosolii: dupa ce adoarme, ii asez capatul la tubusor in dreptul narilor si-i inhaleaza prin somn: fara plans si transpiratie.

Sandra, eu inca nu i-am facut vaccin antigripal si nici nu cred ca-i fac. Nu mi-am facut nici mie. Tot ma gandesc la efectele secundare.

Eu i-am dat si Fe, nu consecvent, dar asta mi l-a recomandat dr. de la 5 luni, parca.
Calciu am scris ca-i dau, asta e bun ca are si vitamina D3 si scap de dat Vigantolul.
Ii mai dau si Pikovit si Septilin.

Pot sa scriu ca s-a insanatosit complet, dupa 2 saptamani de stat acasa si nu la gradi.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Cand s-o inventa vaccinul:
- antiviroza respiratorie
- antiviroza pulmonara
- antirosu in gat
- anti farnigita, laringita si alte din astea

sa fiti sigure ca vom fi primele care-l vom face.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Ignatica, MamiLili, Mexxa, Eloise, voi ce mai faceti?

Petrecere frumoasa, oriunde mergeti sa va distrati!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique_new

Anca ce sarbatoriti?

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Citat:
citat din mesajul lui xandrutza_76

Anca, scuze, sunt in ceata, voi aniversati ceva?

Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008)

poze cu noi

Bebe

ma sarbatoresc pe mine ...Mihaela

Mergi la inceput