LMA Bucurii de sept-oct 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 18
scumpik_lui spune:
Va invit si eu la o mica gustarica, o felie de pizza, salata pentru fetele care tin cura, o felie de tort si sampanie pentru toata lumea
Sa aveti o zi minunata!
microbu spune:
Zina, bine ai venit printre noi! Ceva detalii de la nastere, sa va trec in listuta?
Despre schema de vaccinare: noi am urmat schema GlaxoSmithKline, adik cela obligatorii pe care le-am cumparat (Infanrix etc.) si in plus optionalele Priorix, Varil-Rix si Havrix. Vroiam sa-i fac si Prevenar dar pediatra m-a sfatuit sa combin Pneumo23 cu Meningo A+C in locul lui. Aaa si ma gandeam sa-i fac si antigripalul.
Intrebare intrebatoare: ati facut vaccinul antigripal bucuriilor? Ce v-au sfatuit medicii?
Intreb asta pt ca eu i l-as face, poate evitam virozele si gripele de la gradinita. Insa am primit tot felul de sfaturi, idei, recomandari ca sa-l fac, ba sa nu-l fac etc. Nu am inteles mai nik.
microbu spune:
AdinaF
asteptam cu drag vesti despre voi. Buna treaba cu controlul amanuntit la 2ani, la noi nimeni nu-si face asa bine treaba.
Princess
asteptam cu drag vesti despre voi.
Adriana si noi am terminat prima cura de Brocho-Vaxom. Cat despre salina si aerosoli ai perfecta dreptate. Sephorei i-a recomandat Dr. Marcu sa mearga la salina din Prahova si sa evite umezeala din Moldova. Si pe Ruxa am dus-o la mare cand avea otita si s-a vindecat fff repede.
Monique, i-am dat calciu gluconic cat am alaptat-o, atat. Nu ni s-a recomandat Ca, Fe, Vit C pana acum. Analizele i s-au facut cand a avut enterocolita, la Gr.Alexandrescu si la Medlife. Papa iaurt, lapte, branza, ou, cascaval si fff multe fructe si suc de portocale. Eu cred ca nu are nevoie de suplimente, o stiti ce obrajori are
. Cat despre greutate avem cam 14,5kg imbracata bine si peste 90cm.
Monique_new spune:
Vai fetelor ce aeriana sunt
.
LA MULTI ANI!!!!! tuturor bucuriilor si parintilor care poarta numele de Mihai, Gabi, Mihaela

Andra sa sti ca si eu vroiam sa va intreb de antigripal..... sincer eu nu l-as face. Cand am fost sa ii fac D-ul injectabil erau o gramada de copilasi care plangeau de la vaccinul ala. Eu tin minte ca mi-am facut intr-un an si mi s-au inflamat niste ganglioni
...scria si pe el la reactii adverse. Acum nu mai stiu ce era dar am ramas asa cu un repuls.
Analize ne-a facut si noua cand am avut enterocolita , dar nu erau si cele de calciu, mg.
Cosmi cam stranuta sper sa nu ne ia vre-o raceala.
Lili ce face Vladone???
Anca ce sarbatoriti?
Plecam la un Gabita....o seara placuta.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

GETY spune:
Buna seara!
La multi ani tuturor care-si serbeaza azi onomastica!
Am gasit o cale sa inhaleze Maria aerosolii: dupa ce adoarme, ii asez capatul la tubusor in dreptul narilor si-i inhaleaza prin somn: fara plans si transpiratie.![]()
Sandra, eu inca nu i-am facut vaccin antigripal si nici nu cred ca-i fac. Nu mi-am facut nici mie. Tot ma gandesc la efectele secundare.
Eu i-am dat si Fe, nu consecvent, dar asta mi l-a recomandat dr. de la 5 luni, parca.
Calciu am scris ca-i dau, asta e bun ca are si vitamina D3 si scap de dat Vigantolul.
Ii mai dau si Pikovit si Septilin.
Pot sa scriu ca s-a insanatosit complet, dupa 2 saptamani de stat acasa si nu la gradi.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Cand s-o inventa vaccinul:
- antiviroza respiratorie
- antiviroza pulmonara
- antirosu in gat
- anti farnigita, laringita si alte din astea
sa fiti sigure ca vom fi primele care-l vom face.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Ignatica, MamiLili, Mexxa, Eloise, voi ce mai faceti?
Petrecere frumoasa, oriunde mergeti sa va distrati!
Asa creste Maria Diana
scumpik_lui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique_new Anca ce sarbatoriti? 1 Anisor 2 Anisori Cosmi bebe -13 septembrie 2006 ![]() |
| Citat: |
| citat din mesajul lui xandrutza_76 Anca, scuze, sunt in ceata, voi aniversati ceva? Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008) poze cu noi Bebe |
ma sarbatoresc pe mine