LMA Bucurii de sept-oct 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 17
Monique_new spune:
www.crazytoys.ro/jucarii/Distractive-1032/Mickey-si-Prietenii-2008/Educa-2149/7719/Disney-Crazy-Car.html" target="_blank">Masinuta Disney....ce spuneti
?Fetelor asta vrea ficamea de la mosu ....ca va spuneam mai devreme ca nu o gaseam .
Anca faza asta mi-a facut-o si mie cu rujurile ...si-a bagat degetul in ele sa se dea ea singura
si abia imi luasem unul.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

scumpik_lui spune:
ce miscare slaba...se vede ca e weekend ![]()
Monica nu merge link-ul, da e super masinuta
. Scuze ca te-am lasat asa pe mess dar sunase sotu si trebuia sa vb cu el 
scumpik_lui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramomar Ignatica cum mai sunteti? Gety? itzysor? chiar lilina mai stii ceva de ea? floricel? alexutza? pufymic? CristinaGoji? Eunice? lullabay? Mephala? tasia? lakioana? ....................................... *************************************************** Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006) *************************************************** |
am vorbit sap trecuta cu Tasia pe mess, era la munca foarte ocupata si nu a avut timp sa intre, dar promisese ca v-a intra sapt asta sa va salute...poate nu a mai avut timp
Monique_new spune:
Neata.
Poate doreste cineva o
.
Anca stai linistita. Bine ca ai vb cu sotul.
Eu oricum m-am bagat la nani.....fimea azi dim s-a trezit la 6
.
Uite masinuta......poate merge asa linkul......http://www.crazytoys.ro/jucarii/Distractive-1032/Mickey-si-Prietenii-2008/Educa-2149/7719/Disney-Crazy-Car.html
Va urez un weekend cat mai placut.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

beatrix spune:
Neatza!
La multi ani Bucuriilor, mamicilor, taticilor de Bucurii care-si serbeaza azi onomastica! Multa sanatate si fericire! 
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
beatrix spune:
Ena, La multi ani cu sanatate, fericire si tot ce iti doresti tu!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
lilina spune:
neatza
Ena, La multi ani fericiti si cu multa sanatate
La multi ani sarbatoritilor de astazi,
Mihai Sebastian de Mexxa
Nicholas Mihai de pufymic
Gabriel de alexutza26
Cosmin Mihai de alipiticot
si mamicilor care poarte numele de Mihaela sau Gabriela
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
xandrutza_76 spune:
Buna dimi, sunt pe fuga.
La multi ani Ena!
La multi ani pui de Andreea, pui de Pufy, pui de Alexutza, pui de Alipiticot, la multi ani Ignatica, Gabitzica! La multi ani celor care va aniversati azi!

Eu va poftesc la tort cu frisca si nuci.
Bebe
xandrutza_76 spune:
Anca, imi pare rau pentru anul plin de ghinioane pentru voi, sa speram ca urmatorul va fi mai bun.
Moni, mi-a placut masinuta.
Va pup, fug.
Bebe
scumpik_lui spune:
Mihai Sebastian 
Nicholas Mihai 
Gabriel 
Cosmin Mihai 
Ena la multi ani, multa sanatate si fericire!
La multi ani si mamicilor de Bucurii care isi serbeaza ziua de Sf. Mihail si Gavril
xandrutza

Anca, mamica de
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/129272.birthday.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze cu copilutu'
[b]"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"