LMA Bucurii de sept-oct 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Ramo ce haioasa e Patri. Tare frumos statea ea si desena cu tati. Cosmi sta ce sta si nu mai are rabdare...pleaca cu cariocile prin toata casa, noroc ca se spala. Am vazut si ce incantata era de tortulet, cred ca era si tare bun

lexi ce bine ca ai gasit telefonul.

Fetelor ce v-ati gandit sa luati de Mos la buburuze? Lexi stiu ca tu te-ai aprovizionat Lu' Cosmi i s-a pus pata pe o masinuta cu 4 personaje Disney - cu telecomanda, la care ii fac astia reclama la Minimax, dar nu gasesc de unde sa o iau. Spune ca i-o aduce " Mos Cocolae"(Niculae).

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mirabelac, pupam baietelul frumusel cu ochii ca maslinutele.
Sa ne scrii cum evolueaza.

Ramomar, am vazut pozicile cu fetita ta.
1. I se onduleaza parul la capete ca la Maria mea.
2. Pian din ala "Super concert" avem si noi.
3. Breloc cu turnul Eiffel am si eu unul identic.
3. eu i-am luat Mariei o "bucatarie" care seamana cu asta.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

"Cuscrele", voi ce mai faceti?

Mamici, Maria mea unde vede copil de varsta ei, acolo e si ea.
S-a molipsit de la cresa, cred. Tare mi-e teama ca o sa-mi ceara sa-i aduca "barza" un flatiol sau o surioara, cand s-o apuca de vorbit.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Cris multumim! la fel si tie!

Moni, pey tu crezi ca Patricia sta mai mult de 5 min la desenat? la fel si ea dupa ce deseneaza gasesc creioane prin toata casa. Mai nou nu mai are rabdare sa sa se aseze in fotoliu ci sta in picoare, rezemata cu,,, coatele de masuta si asa deseneaza
Eu chiar sunt in pana in ceea ce priveste cadourile de mosi, sigur voi cauta ceva prin Germania

Mda, gety, are si ea ceva carlionti, numai buni sa nu-i stea parul nicium, nici cret cret, nici intins si numai asta nu am vrut, dar pana se va marita mai vedem cum va fi, oricum bine ca s-au inventat palcile de intins parul si/sau bigudiurile
Masuta aceea din poze nu e bucatarie, e masuta cu oglinda pt machiat, pieptanat, etc.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Ramomar, voiam sa ma exprim ca este in genul "bucatariei" Mariei mele. Cred ca facuta de acelasi producator.
Daca ma gandesc mai bine, mai bine ii luam si eu o masuta ca a Patriciei, ca zilele trecute a luat cu degetelul niste pasta de tomate de pe un capac si se "dadea" pe buze.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lexi, ce ma bucur ca ti-ai gasit mobilul!!
Lilina, am poftit, asa e, dar m-am dres imediat cu un corn cu mere, asa ca stai linistita Dar salata din aia cum faci tu, cu ciuperci, tot o sa incerc si eu.
L-am vazut pe David cel elegant, foarte bine ii sta la 4 ace.
Acum vizionez poze cu Patri, sunt abia la tortulet. Tare scumpica, mi se pare mie sau sufla in lumanare?
Fetele eu sunt in treburi, am decolat de la pc...
Uitam, Lili iar s-a operat la masele. A zis ca e mai bine ca data trecuta.

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna tuturor!

Apar abia acu pt ca am bucatarit astazi, gata papa pentru maine, oricum stiu ca munasafiri n-o sa am dar o sa pap eu si Luca (mai putin, dar gusta )

La noi vestile rele tot nu se opresc, nu am avut destule cu cele 3 bunici, aseara tarziu m-a sunat sotu sa-mi spuna ca tata a fost dus cu salvarea de urgenta la o clinica, deoarece cazuze din podul unei case. Ii amortise piciorul drept si nu si-l mai putea misca.L-au baga in operatie si i-au pus nu stiu ce placuta sau surub in coloana, pentru a-i mentine 2 inele. Uff m-am saturat de anul asta tare nasol si numai cu vesti rele. Sper ca anul viitor sa fie mult mai bun.

Mai vroiam sa zic cate ceva la unele fete si am uitat...revin

Mergi la inceput

am vazut si pozele cu Patri si David , sunt frumosi foc amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Gety cred ca avem aceeasi "bucatarie" facuta de aceeasi firma cu masuta Patriciei.Si eu am remarcat ce ai spus tu. Si eu am spus la fel ca ii trebuia ceva cu oglinda ...ca m-a zapacit sta numai dupa mine cand ma fardez si vrea si ea ...nu scap. Mi-a stricat si cateva rujuri.

Anca offf ce rau imi pare de tatal tau. Sanatate multa.

Noi acum suntem la ora de desenat....dar dupa cum spunea si Ramo 5 minute a tinut-o hai 10 ca avea creioane noi.

Ramo si Cosmi are niste carlionti motiv pt care tati nu ma lasa sa o tund...cica nu o sa-i mai creasca parul asa. Chiar vroiam sa va intreb ceva... se spune ca parul lung "consuma " calciu din organism... o fi adevarat? Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun.
Am remarcat culoare deschisa a canapelei si fotoliilor ....cum rezista asa ??

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique_new

Gety cred ca avem aceeasi "bucatarie" facuta de aceeasi firma cu masuta Patriciei.Si eu am remarcat ce ai spus tu. Si eu am spus la fel ca ii trebuia ceva cu oglinda ...ca m-a zapacit sta numai dupa mine cand ma fardez si vrea si ea ...nu scap. Mi-a stricat si cateva rujuri.

Anca offf ce rau imi pare de tatal tau. Sanatate multa.

1 Anisor2 Anisori

si mie mi le-a stricat luca pe toate , si tine cont ca e baiat. O data nu stiam ce-i asa de linistit si cand merg sa vad el era mozolit tot cu ruj, iar rujul era terminat si abia ce-l luasem , scobit cu degetelul tot, nimic n-a mai lasat. am noroc ca pe cele lichide nu le poate desface

Mergi la inceput