LMA Bucurii de sept-oct 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 19
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GETY Ignatica, MamiLili, Mexxa, Eloise, voi ce mai faceti? Asa creste Maria Diana |
Lili a fost azi la noi, cu Matti. Ma bucur ca si-a facut timp, s-au mai jucat si copilasii...
O sa descarc poze, maine, cred.
Bebe
xandrutza_76 spune:
Monica, sper sa nu raceasca Cosmi, sanatate!
Sandra, nu am facut vaccin antigripal. Si nici nu cred ca-l facem...
Bebe
scumpik_lui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xandrutza_76 Hi-hi, Anca, la multi ani! ![]() ![]() ![]() Si eu ma serbez azi, de doua ori Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008) poze cu noi Bebe |

la multi ani si tie!!!dar de ce de 2x?
princess spune:
Sunt in urma cu cititul, dar macar sa nu treaca aceasta zi sfanta fara sa urez si eu:
La Multi Ani! pentru toate Bucuriile si mamicile de Bucurii care poarta numele de Mihaela, Mihai, Gabriela, Gabriel! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de impliniri si bucurii! Distractie placuta!
La Multi Ani, Ena! Numai fericire si numai bine!
Va pup!
O seara placuta!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
Monique_new spune:
Anca La multi ani ! cu intarziere.

Buna dimineata.
Noi aseara am fost la un baiatel....au alergat dansat , jucat. Azi noapte in schimb a avut nasul infundat si ne-am trezit de vre-o cateva ori. Nu are altceva decat asta dar m-am dus la farmacie sa ma blindez cu sinupret, oscilo....sper sa nu raceasca mai rau.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

microbu spune:
Buna dimineata!
Va multumesc pt raspunsurile legate de antigripal, fetelor. Unii medici spun ca e ok sa il facem daca merge in comunitate, altii ca oricum raceste si asa. Chiar nu stiu ce sa fac, ma gandesc ca nu vreau sa stam 1sapt la gradi, una acasa totusi...Si nu-mi suna ok nici tratamentele astea de imunitate, mi se par ceva fortat pt organism.
Dati un semn sau buzz si am deschis capitol nou, e deja salvat in Drafts
.
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Moni, sanatate Cosminei!
Anca, eu sunt si Gabriela si Mihaela, de aia m-am serbat de doua ori ![]()
Poze cu Narci si Mathi
Bebe
microbu spune:
Fetele, noi plecam si am deschis subiect nou mai repede, sper ca am ce citi cand ma intorc
. Va pup si va doresc o zi minunata!

usor!