Pepenasi de iulie-august 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 16
turturica spune:
neata si de la mine.
La multe lunite pepenasilor de ziua 4.
dara, gini, multi ani fericiti, sa fiti sanatoase si iubite 
mada, bine ai revenit. Eu sint fix pe invers acuma, as vrea sa am timp de fata mea, ma deprima gindul ca in curind ma intorc iar la foc continuu, ca n-o sa-mi vad copilul decit la culcare, as vrea sa pot sa le las deoparte si sa ma bucur o vreme de comoara mea. Insa domeniul in care lucrez eu e f. competitiv si-o pauza mai mare m-ar scoate afara, asa ca tre' sa revin la servici. Ma bucur ca macar am reusit sa negociez sa lucrez 3 luni de-acasa, e si asta ceva.
bubu, bine ai revenit si tu. Sa stii ca si noi (mai precis eu, ca barbac'mio ina nu stie
) ne gindim la bebe 2, tot asa, cam intr-un an. Asa ca poate om fi iar colege la vreo odisee 
oana, bine ati revenit si voi. Nu mai comentez pozele, zic doar ca m-a luat ambitul cind te-am vazut. Asa ca ieri am mers la pilates.
sunisor, multa sanatate mamei tale 
cristina, felicitari pt intoarcerea lui mihaita
ana, ce fain povestesti de matei, se pare ca cu bebe2 e mult mai usor, mai ca-mi vine sa-l fac miine. Noroc ca inca n-am ciclu ![]()
Noi sintem singurele, mama s-a intors in Ro. Si ce rasfat am avut cu ea aici, da' de-acum s-a ispravit. Ca sa nu mai zic ca miine barbac'mio pleaca in off-site cu firma, asa ca chiar ramin de capul meu.
ileanno, ti-oi cere niste tip-uri pe tema asta ![]()
Fetelor cu diversificarea, pe ce motiva ati inceput-o? Intreb ca sa stiu de ce ati inceput-o mai devreme, ca noi sintem mai mici si inca nu-s lamurita cu chestiile astea. Si io ca si anka, aveam impresia ca se-ncepe doar pe la5-6 luni.
marimar, nu mai zici nimic de ginerica?
vicky???????????
Mami de Mara (19.08.2008)
ana_a spune:
turturica, apropo de diversificare! Eu cand era Stefan mic abia asteptam sa-l diversific...imi amintesc ca nu mai aveam rabdare, citisem atatea scheme si figuri si pe la 5 luni jumate am inceput nu mai stiu cu ce...insa de data asta nu am citit nimic, nici nu ma intereseaza sa citesc si daca ar fi dupa mine l-as tine la tzitzi pana la 6 luni+ si as incepe sa-i dau mancare direct din oala
In orice caz nu incep mai devreme de 6 luni si nu incep cu sucuri de fructe.
Imi amintesc ca soacra ma nebunea de cap pe la 2 luni jumate ca sa-i dau cate o lingurita de suc de mere sau de morcov...mai apoi pe la 4 luni deja isi facea probleme ca-s dusa cu pluta ca nu i-am dat inca nimic copilului numai tzitzi...si eu i-am spus ca inca nu am apucat sa-i cumpar vase, oala pt fiert legume, farfurie, bol, lingurita...dastea...si ce credeti?A doua zi sa prezentat la mine cu toate cele in plasa, nou noute, na, acu ai cu ce fierbe...si eu tot nimic...abia la 5 luni jumate am inceput pentru ca imi scadea productia de lapte ![]()
Ana - mami de
Stefan (19 august 2004) si
Matei (14 iulie 2008)
AnnaBaby spune:
LA MULTI ANI pt pepenasii sarbatoriti ai zilei: Ana Raluca, Amira Maya, Nancy, Mena, Nicholas, Victor, Alexandru Nicolas,Ioana Rebeca - sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurie in viata parintilor vostri!!!!!

Dara, Gini LA MULTI ANI, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre!!!

Illeana si Ioana are capusorul mai bombat pe o parte si mai tesit pe cealalta, si asta de vreo 2 luni, si parca degeaba ma chinui s-o asez la somn pe partea mai rotunda, ca ea tot invers se intoarce;ii mai fac si masaj la capusor dupa baita, dar nu stiu daca are vreun efect...
Mada ma bucur ca ai revenit si ca esti ok, ce fac printesele scumpe?
Ana a eu sunt de acord cu tine, acusica nu mai putem sa le zicem pepenasi, ca timpul trece repede iar ei cresc si mai repede, si nu o sa mai fie potrivita denumirea ![]()
Kimmy mult succes la cumparat apartament, stiu cum e sa stai in 2 camere, si noi avem la fel, si tare mi-ar fi placut sa am o camera numai pt Ioana!!!
Vazut poze cu printesele Maria si Ilincuta, amandoua sunt niste scumpe iar mamicile foarte frumoase
Sun se simte mai bine mami tau?
bubuleana spune:
turturel: ce bine sa te mai "vad" pe-aici
Nasol cu intorsul la munca dar daca n-ai cum altfel asta e. Important e sa te bucuri de fiecare moment petrecut cu bebitza ta
pe care am vazut-o in poze si e dulcica rau de tot 
Eu incep diverisifcarea pe la 4 luni jumate. Pana acum i-am dat doar suculet de mere si morcovi pentru vitamine, intarirea sistemului imunitar mai ales din cauza ca eu nu prea mai am lapte si asa mi-a recomandat si dr. A fost alegerea mea, nu stiu daca-i bine sau rau, asa am simtit eu, iar bebe a fost incantat! La fel si cu diversificarea la 4 luni jumate asa consider eu si dr de asemenea. Bebe e maricel pt varsta lui, nu mai bea decat lapte praf si are nevoie de alti nutrienti si vitamine. Dr mi-a spus ca diversificare se incepe si se face doar in functie de cum arata bebe la varsta respectiva. Adik un bebe hranit exclusiv la san primeste cam tot ce-i trebuie deci poate incepe diversificare la 6 luni, la fel si un bebe cu greutate mai mica si tot asa...Ca sa nu mai zic ca al meu deja se uita in gura noastra cand mancam ceva de-mi sta in gat mancarea ![]()
Am savurat la maxim poze de pepenasi, am admirat poze cu:
Julia Sara (ariadnabr), mara (turturica), Sara (carissma), Mihaita (cristina), Karina Francesca (tiberica), Irina (bobita), Allegra (Carmenela), Alexandra (maitreyi), Anthony (Biri), Alex (Laremi), Raul (Oanasm), Andrei Tudor (diarux), Matei (ana), Codrin (Mona), Miruna (dia), Sebi (pica), Anais Iman (narcisuca), Ana Raluca (Tecky), Ilinca (Capri), Ana Irina (Gini), Timea (Kimmy), Thea (Sun), Amira (Mada), Maria (anaxena)
Ce nebunie de zambete, ochisori si gurite scumpe, hainute dragalase, mamici frumoase!!!!
Caprioara spune:
Ziua buna si de la noi
.
Multumim de aprecieri, fetele 
.
La multe lunite pentru pepenashii Ami, Ralucutza, Nancy, Mena, Nicholas,Victoras, Alexandru Nicholas, Ioana Rebeca
! Sa ne traitzi si sa fiti sanatosi si voiosi!
La multi ani cu sanatate, fericire si impliniri
pentru Dara si Gini, doo mamici tare dragi mie
.
Ileana, laptopul e de la job, de aia meebo
.
Noi ne pregatim sa iesim un pic.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
M&M spune:
Flo, Turtu, multumim...
Sun, sper ca mama ta e mai bine....
MA duc, urla de foame bebe...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
violeta29 spune:
OANASM,bine ai revenit,sa va fie de bine micutul crestin,superbe pozele
CRISTINA,felicitari pentru reusita lui Mihaita
ELLA, drum bun.Cat despre netul de la upc, are o prietena si e total nemultumita.Eu am de la RDS si e super ok.
ANA_A, un pupic pentru Mate cel cumintel
ANILANSA,ce distractie cu peripetii ati avut si voi
ANACO, cred ca ar trebui sa-mi iau si eu inima in dinti si sa atentionez musafirii asupra programului.Cand stabilim ora la care vor veni o sa le spun sa nu intarzie ca la ora x copilul trebuie sa faca baitza si poate asa vor intelege cat trebuie sa dureze vizita(sper
).
KIMMY,bafta cu apartamentul,sa va mutati cat mai curand
ILLEANA,uff ce ti-e cu musafirii astia,la mine macar vin anuntati ,ca altfel as innebuni de tot
ARIADNA.superb filmuletul,sunteti o familie foarte frumoasa
TURTURICA, noua dr ne-a zis ca daca ia cum trebuie in greutate sa papam doar tzitzi pina la 6 luni
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
ileanna spune:
Auzi madam dara ... ce face tineretzea ta???!!!!
Tu poate vrei sa te iei la tranta cu alde: JE, anka, camenela, biri ... Nu kre' k vrei ....
Frizeria "ciufolici for free" facem cu tine aici!!!
Da' nu azi.
Maine.
Azi ne prefacem dragutze k ii ziua ta ![]()
Restu' de gagix revin mai incolo k mai am de vb
.
tiberica spune:
LA MULTI ANI DARA SI GINY SA FITI FERICITE SI IUBITE!

SA TRAIASCA BB II CARE AZI IMPLINESC 4 LUNITE SI 3 LUNITE, LA MULTI ANI FERICITI PUISORI MICI!
Caprioara Si Anaxena :Ilinca e fotomodel cu fatuca aia, iar MAria cu ochisorii ei !
Mada eu nu am apucat sa te pup dar te pup chiar dulce.Nu mi prea arat eu aprecierile dar fata de tine stii cum se zice pe la noi: jos palaria!![]()
Diarux, de unde scoti tu atatea poezici? oi fi tu dna profa dar totusi...
VA pup si o zi buna!
Tecky spune:
Fetele cu comanda de la c-sale ce mai stiti?Cand ne vin produsele?Carmenela nu a mai postat nimic pe forum,o fi suparata?
Cristina ma bucur ca Mihaita s-a intors pt prima data.
Turturica eu la recomandarea dr am inceput sa-i dau suc de mere si morcovi de la o luna si jumatate pt ca atunci am pierdut laptele si i-am dat formula Ralucai.Pt copii alaptati exclusiv se incepe diversificarea de la 6 luni,eu una asa stiu.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA