Pepenasi de iulie-august 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 17
Tecky spune:
Se pare ca s-au hotarat fetele de iul-aug 2009 sa schimbe numele odiseei.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
diarux spune:
TIBE
am o carte...le iau dee acolo...![]()
![]()
![]()
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
kamelya spune:
eu stiam ca diversificarea la sugarii alaptati exclusiv la san se face la 6 luni ,iar la sugarii alimentati cu lapte praf diversificarea se face la 5 luni
de Daria Ecaterina 14.07.2008
tiberica spune:
Ruxy , oare de ce nu cred partea cu cartea...![]()
Cu comanda c-sale cand o sa vina sigur ne anunta Carmenela...ea spera sa vina saptamana aceasta asa cum i au spus, dar nu stiu de ce eu cred ca vor veni next week.
Cristina, ura , s a intors bb, a mea vrea doar in fund si sa mearga e asa draguta cum paseste ca mi vine sa o pap.
violeta29 spune:
Fetele care alaptati am si eu o nedumerire.Uneori cand alaptez fetita, laptele tasneste exact ca o fantana arteziana, iar ea se enerveaza rau de tot, ca nu face fata sa inghita asa repede,iar cand lasa tzitzi din gura se face numa laptic pe ochisori.A mai patit cineva asa ceva?E normal sa curga cu asa viteza?
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
flo1980 spune:
Vio e normal mai ales daca sanul e plin....nu dureaza mult, jetul scade in intensitate treptat.
Si la mine la fel , mai ales dimineata dupa ce toata noaptea nu sunt supti, si bebe face fata, dar inghite repede si uneori mai face pauza ca oboseste ![]()
Am postat si eu la odiseea cu zmeurici....ce dor m-a apucat, parca as mai vrea un bebe.....heeeiiiii, opriti-ma!!!! Doamneee, am luat-o pe aratura.....
Mai viu' ma duc sa mai intind o tura de rufe, am culcat strumfii....
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
MissJJ spune:
Buna fetele!
Uram si noi
La Multi Ani si multe lunite
:
Dara si Gini
Nancy, Ana Raluca, Nicholas, Mena, Victor,
Alexandru Nicholas, Ioana Rebeca
Eu de dim tot citesc da tot nu apuc sa scriu ca Ami e putin racita si Ari si ea stranuta iar pe mine ma doare gatul.
Am vazut si noi pozele de pe picasa f frumoase avem niste pepenasi deliciosi.
Camy, Anaco (no pb am sa modific), Mada, Tecky, Didi, Ella, Laura, Oana, Biri, Anka, Bujo, Capri, Truli, Narcisa, Atb, Kimmy, Turtu, Anna, Tiberica ms.
Cuscra, Oana, Kamelya, Flo, Tecky, Kimmy, Bufi, Bubu, Anilansa, Anaco, Anna, Turtu, Capri, Tiberica multumim de urari.

Mai legat de diversificare aici zice de la 6 luni mai devreme numai la recomandarea medicului.
Eu as face ca Ana daca as putea direct din oala un fel de baby led weaning, ca ar fi mai siplu.
Si nu ma mai grabesc ca data trecuta abia asteptam si a fost un chin asa ca is tare zen acuma.
Noh tre sa fug sa pun pe Ari la nani si apoi sai dau ceiuc lui Ami sa vad daca mai vrea sa doarma ca a atipit oleaca in gym. Revin mai incolo cand apuc.
ana_a spune:
violeta, asa patesc si eu
Insa il mai ridic in brate sa regurgiteze, deobicei regurgiteaza zgomotos pentru ca inghite cu aer, si apoi se mai linisteste si isi continua suptul si incet incet slabeste presiunea sanului!
am pus si eu inca 2 pozici noi sper ca nu au dimensiunile prea mari ca nu ma prea pricep la transformat pozele. Dar oricum, eu tot sterg cate una veche si pun ala noua ![]()
Ana - mami de
Stefan (19 august 2004) si
Matei (14 iulie 2008)
M&M spune:
Am vazut si eu pozele de la intalnirea Anei cu Capri....
Ce fete frumoase foc!!!
Gini, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, fericita si multe impliniri alaturi de familie!!
Offf!!! Imi e asa greu sa recuperez din urma...MIhaita vrea intr-una sa fiu cu el...nu stiu ce are, dar acum nu ii mai place deloc sa il las singur...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)