Puiuti de Randunici 2008!! (127)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hai Ariel ca-n ritmul asta pui de-o tinuta completa ...ai chiloti, ai salopeta, ce-ti mai trebuie? O casca si niste cizmoace Dar eu invidioasa, am hotarat sa pun capat jafului de pe crenguta Scriu, deci exist Dar nu scriu mult , ca sa mai exist si maine Am citit tot si multe as mai avea de spus dar ora tarzie nu ma lasa ...maine fac un rezumat maret Acum plec sa o caut pe Gecko prin capitolele trecute si maine va spun daca mai traieste si ea sau ba
Doua lucruri , special pentru voi:
1.Am invatat azi procariotele si maine trec la eucariote...daca scrie ceva in biologia de a IX-a depsre carcaiashii din chilotii de bebei, va raportez negresit !
2. Uitandu-se peste umarul meu pe o pagina de forum, Teo exclama " Ia uite ce iepuras dragutz are Sovi! " Am crezut ca are probleme cu ochii "Ce iepuras dom'ne? Unde vezi tu iepuras ? "
Si mi-a aratat Va las sa-l descoperiti singure, caci chiar exista
Noapte buna

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fataaa! Mai sunteti pe-aici??
Pai pana am facut friptura la printz, piureul, spalat blender si alte o suta de oale si farfurii , pana am papat si eu niste cioco...pana m-am uitat la poze de Ursuleata...se facu unu' noaptea
Bai, ce scumpi sunt aia mici, Ursuleato! si blondina cu zulufi e scumpa rau! Vezi ca ti-o ia Sovi inainte, tu ce astepti? cand ii faci pe restul de 3??
Carmina e sora ta?

Si sa va zic de fripturica Miroase prin bucatarie rau de tot, randunoiul zice"pt. ala mic faci tu? ce misto miroase!" .
I-am facut si poza la friptura, v-o arat maine. Si e f. buna mixata cu piure de cartofi

Helauuu??vorbesc singura? ca sa stiu...ca ma duc la nani....

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Oana, eu abia am aparut, mai am de citit dar cred ca ma bag la somn. Sunt rupta de oboseala desi nu am facut mare lucru azi. Dar s-a trezit fimea de 3 ori de foame desi adormea instant la san si cu chiu cu vai am reusit sa o pacalesc cu 60 ml de lapte- dupa ce adormise.

Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bubu, e tare comic Stefanoi cu pleata-n vant!
Nicoleta, nici nu stii ce ma bucur cand cineva imi spune ca Andra seamana cu mine.. ca majoritatea au alta parere..
Tuchi imi pare rau de intamplarea cu masina!
Ursuleato, ce de bebei!!
Clau, mama ce randunoi destoinic!! felicitari!
Mimo, si eu am remarcat iepurasul de mult si i-am si zis ca imi place![:P]

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Am ramas intre paginile 5 si 15.
Nasii mei spuneau azi ca au auzit la tv ca la noi nu s-ar aplica legea cea noua cu 85%, ci doar mamicilor care nasc de le 1 ian 2009. A mai auzit cineva asa? Ca eu nu mai apuc deloc stirile...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Hai Ariel ca-n ritmul asta pui de-o tinuta completa ...ai chiloti, ai salopeta, ce-ti mai trebuie? O casca si niste cizmoace Dar eu invidioasa, am hotarat sa pun capat jafului de pe crenguta Scriu, deci exist Dar nu scriu mult , ca sa mai exist si maine Am citit tot si multe as mai avea de spus dar ora tarzie nu ma lasa ...maine fac un rezumat maret Acum plec sa o caut pe Gecko prin capitolele trecute si maine va spun daca mai traieste si ea sau ba
Doua lucruri , special pentru voi:
1.Am invatat azi procariotele si maine trec la eucariote...daca scrie ceva in biologia de a IX-a depsre carcaiashii din chilotii de bebei, va raportez negresit !
2. Uitandu-se peste umarul meu pe o pagina de forum, Teo exclama " Ia uite ce iepuras dragutz are Sovi! " Am crezut ca are probleme cu ochii "Ce iepuras dom'ne? Unde vezi tu iepuras ? "
Si mi-a aratat Va las sa-l descoperiti singure, caci chiar exista
Noapte buna

bey!! eu am rams in tinuta sexy!!! adica in kilotzi si cizmoace de cauciuc! hehehe!
procariote??? dar ce te apuca mama??? vrei sa faci vreo "supa primordiala"??? aha!!! homo geneticus! m-am prins...lasa tu carcodaciul ala in chilotzi la altzii si nu-l aduce aici pe crengutza!!!
am vazut draga animalutul lui sov (ala de la sematura:))), numa' ca mie-mi seamana a pisicuta . fac si eu acum cum facea liana azi cand l-a vazut pe cincin: "uite ce iepuras! ...ce soricel...aaaaa, ce animalut simpatic, mai teo!"

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

pidana, nu stiu daca au inteles bine..am inteles ca s-a vb despre faptul ca isi pierd dreptul la cic mamele care s-au dus la munca si ar vrea sa revina...sau ceva de genul asta. e o nebuloasa totala.
am inteles ca pana la urma va fi 85 % din net...

uitati aici discutie in toi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126668&whichpage=21

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Pana n-or da normele sa vedem ce si cum e o nebuloasa totala si nu am de gand sa ma mai stresez.

Ma duc in pat ca o iau pe aratura. Se aud niste bubuieli de la copil. DAca iar e treaza ii dau o tuica sa adoarma.

Noapte buna!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...cafeaua e gata decaf/caf...ceai...mere (pt mihutza)...nesquick loz bombon (am gustat si chiar nu e rau)...capuccino...mai era ceva?...sper ca nu am uitat nimic.

am frunzarit paginile intr-o mare goana. M-am simtit ca in liceu cand in pauza de 10 minute bagam o tigara, un pishu, o barfa scurta cu colegii si mai si citeam cele 5 pagini ce le avusesem de invatat, de care acasa uitam intotdeauna dar brusc si miraculos imi aminteam de ele cu 5 minute inainte de inceperea orei. Si la fel ca in liceu cand nu retineam nimic din rasfoiala din pauza si acum mi-i capul varza si nu mai stiu la care ii ies dintii si care a scuipat legumele, pozele mi-s in cap un mare talmes balmes. Am citit totusi stiri mari, planuri curajoase de viitor (Doamne ajuta) si am sa imi strofoc neuronii sa scot si eu o scrisorica.
PS. Va amintiti cum in timpul scolii, cand citeati ca mine lectia in pauza (sper ca nu eram singura ce faceam asa) atunci cand erati ascultate nu va puteati aminti nicicum ce ati citit pe fuga dar puteati spune cu exactitate in capul carui personaj erau puse coarne, si ce mare autoare avea desenate tzatze (deobicei foarte lasate), si in care colt al paginii era trecuta denumirea unui anumit organ si cel mai inportant intotdeauna iti aminteai care portiune a paginii e rupta si cum ai vrut tu sa inveti acel paragraf dar nesimtitii de elevi din anii precedenti ti-au furat sansa de a deveni un om mai invatat?...asta ca sa ne amintim de anii tineretii...

so, inainte de a incepe saptamana sa va anunt cu mare tristete ca stocul de chiloti de duamna s-a epuizat, pana ce se va baga marfa noua pe crenguta...va servim cu o maslina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Sovi, Doamne ajuta sa ti se implineasca visele. Esti curajoasa. Eu numai cand ma gandesc ce gasca bleaga eram in primele luni de sarcina nu imi vine sa o iau de la capat asa repede...ca sa nu mai zic cand ma gandesc la ce gasca grasa eram in ultimele luni.

Underqueen, e normal la varsta asta sa inceapa sa experimenteze "frica". Acum realizeaza si ei ca sunt corpuri separate, ca mainile si picioarele le apartin, nu mai au senzatia aia de a pluti in mare ci incep sa faca diferenta intre ce e in interior (foamea, setea, durerea) fata de ce este in exterior. Tot la varsta asta incep sa inteleaga ce este inaltimea si multi copiii odata cu maturizarea asta devin agitati cand sunt pusi in scaunul de masa...altora le place inaltimea si le place sa se joace cu ea (de ex bursucul meu ce sta in scaunul de masa si isi arunca pe rand jucariile jos, dar se si uita f atent la ele cum cad si se distreaza de minune cand mai fac POC).

tuchi, ai mancat curcanu'? trebuie sa recunosc ca si eu am crezut ca inviti fetele la o bucata de curcan/gascan prajit...m-am gandit ca e originala ierirea...ulterior m-am lamurit ca Doamne feri ca incerce careva sa isi infinga dintii in cinstea ta ca acolo isi lasa proteza. Oricum, cu foarte mare intarziere, felicitari pentru rezultatul examenului si pentru ca le-ai aratat tuturor ca esti superwoman si poti sa faci multe si bine...iar cu statul/privatul, pierderea lor, castigul tau...eu chiar cred ca Dumnezeu are pentru fiecare ceva bun pus deoparte.

clau, nu imprumuti sotul cu talentele culinare si la mine?..dau bani buni...si foarte, foarte mic sa nu vada rebeccoasa tin pumnii sa se mai repete experienta cu trezitul mai rarutz ca-i mai dragutz...ce zici e camuflat suficient?

mihutza, tare dulce e andra. uite aici dedicatie pentru tine
http://video.aol.com/video-detail/sofia-vicoveanca-hai-la-hora-mare/1212556232/?icid=VIDURVMUS04
danseaza asa apasat cu andra in brate ca sa nu mai ai putere la sfarsit sa umbli cu mintea pe alte meleaguri. Se vor aseza incetul cu incetul lucrurile si o sa ajungi sa incerci si noua masa a tatalui tau.

olgutzica de mult vroiam sa iti spun ca tare te apreciez pentru cat te stradui sa o alaptez in continuare pe Sophie. Iti doresc si tie cat si Nicoletei sa aveti lapte-n tzatze cat va doriti.

Nicoleta, felicitari pentru scaun. pe langa confortabil, esor de curatat etc sa vina neaparat si cu pofta de mancare.

Ralucaspm, ma gandeam eu ca in poza cu calutul esti si tu. Doar ca parca asa imi aminteam eu ca in vremea odiseei, cand stateam pitita dupa canapea, te plangeai ca ti-a spus doctorul ca te-ai ingrasat mult...dar acum arati tare bine...nu e de mirare ca grecul tau nu sta locului...auzi fata vrea intaritor asta nu am mai auzit-o.

pidana, ce bine sa te vedem printre noi. Am cotrobait in pozele tale ca sa iti vad mandra...cum a stiu ea sa ia de la mamica gropita din barbie...e dulcica foc.

blankar, spor la planurile de vacanta. si eu caut acum ceva pentru dupa revelion...numa' gandidu-ma la iesire ma relaxez.

Maia, ma gandeam cu prosopelul ala ce il pui peste scutec...nu intretii umezeala mai rau asa? ca ma gandesc ca e tare greu sa stai cu ochii pe el toata ziua sa vezi cand face pishu. Si ai dreptate...nu stiu cum s-au descurcat mamele mele...dar nici cum am reusit noi sa crestem cu asa popouri de frumoase si fine in conditiile in care pe atunci nu erau pampersi si atatea creme si servetele cu aloe si alte minunatii...e clar ca e meritul mamelor.

neliaCris, si eu te sfatuiesc sa il schimbi noaptea chiar daca se trezeste. Adoarme la loc si va dormi mai confortabil. Si inca o chestie ce am observat la bursucul meu. ii iau pampers pentru greutate mai mare decat greutatea lui. De exemplu acum are aproape 11 kg. Scutecele sunt pentru 10-15 Kg, teoretic ar trebui sa ii fie bune si de fapt ii si sunt (adica il cuprind) dar daca face pishu asa se umfla pampersul si se vede ca il strange la picioruse si ca la tine da pe afara daca doarme pe o parte. Asa ca acum i-am luat pampersi de 13-18 kg desi el inca nu are greutatea respectiva.

ariel, ai revenit acasa??????? uite o floare. pai ii fi tu insomniaca si buhuhuista dar si cand bagi cornul tau de taur in perna pietre se sparg pe tine...2 ore ai tinut barbatul afara??? si nu te-a pus pe presul de la usa? mare noroc ai cu el....al meu prapadit, prapadit dar nu scapam asa usor.
si tare ma bucur ca nu a iesit nimic la Teo.

mimo, cum chinui tu copilul ala...cum iti trebe tie sa iti recite din Luceafarul la ale lui 8 lunisoare...daca se ridica de ce nu sta in fund...daca se taraste de ce nu se ridica in picioare...daca zice EAAAA...de ce nu MA...TA...al meu zice doar NEIIIIIIIIII moldovenesc...roag-o pe cuscrata (sau tuchi) sa iti pronunte ca sa vezi toata dezvoltarea lingvistica a feciorului meu.
oricum e bine ca stand intre mama si soro baiatul este atat de protejat si nici macar nu da cu capul de parchet....

simo27, bine ai revenit din strainataturi...ce face Barosanul...e si mai Barosan? vrem poze cu copil, plimbareala si eventuale achizitii...ah da...si ce mai face falanga dureroasa a lui David?

bubu, NR. 3...ar fi frumos sa fie fata...ca trebuie sa lasi si tu mai departe toate talentele tale...asta daca nu te mosteneste vre0unul din feciori si ce mina de aur o sa fie el la casa nevestei lui...
si cu premergatorul ala...nepoata-mea nu a avut (parerea mea e ca a crescut cam spartan fara nimic din ce a adus epoca moderna) dar de mers pe varfuri a mers pana pe la vreo 2 ani jumate....Patrick nu va avea premergator (asta daca nu se impune taicasu) nu pt ca ar intarzia mersul ci pentru ca am zugraveala tare fragila si nu am chef sa mi-o distruga ca dupa aia trebuie sa platesc mai mult decat face.
tanti Lica a revenit? sau mai revine? ca tot pe tine te aud ca muncesti de o perioada lunga incoace.

stela, ce iti faci degetele? tot cu manusi? pupam obrajorii fetei sa nu mai doara caninul ala.

kya, sanatate fetei. Si ce iesire de vis ati avut...am fost sa luat o gura de aer...serios unde?...apoi in masina

trimit si vad daca mai am vreme sa scriu...ca imediat imi apare sotul...are zi scurta si iar ma voi impiedica de el...dar de maine gata cu "fericirea"...nu-l mai vad pana la miezul noptii...cel mai fain e ca nu va trebui sa imi stresezi neuronul cu ce ar trebui sa gatesc

Mergi la inceput