Puiuti de Randunici 2008!! (127)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

In loc sa ma duc la culcare am mai bagat un joc de carti, asteptand sa zica Ursuleata ca nu s-a suparat pe mine ca am glumit!

Dar vad ca nu vrea sa vina...asa mai glumi in continuare, dar mai bine ma duc la nani!
bubule, sa mor ca-mi vine sa-l trimit pe Seb la tine in vizita, sa vad daca face greva si in deplasare!
La Ilinca n-am avut eu probleme ce sa-i fac de mancare ca sa-i placa! Ii placea orice ii dadeam!
La el, parca cu cat ma strofoc mai tare, cu atat scuipa mai cu foc! Zic totusi ca e doar de la dinti...ma duc la nani!
Noapte buna!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ursule, am vazut poze cu blonzi si cu ursi zambareti!!

clau, toate ca toate...dar esti "buna" sa mai zici si tu din cartea aia a mihaelei nu mai stiu cum, care te-a facut pe tine sa slabesti??? ca s-a terminat vacanta!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

In loc sa ma duc la culcare am mai bagat un joc de carti, asteptand sa zica Ursuleata ca nu s-a suparat pe mine ca am glumit!

Dar vad ca nu vrea sa vina...asa mai glumi in continuare, dar mai bine ma duc la nani!
bubule, sa mor ca-mi vine sa-l trimit pe Seb la tine in vizita, sa vad daca face greva si in deplasare!
La Ilinca n-am avut eu probleme ce sa-i fac de mancare ca sa-i placa! Ii placea orice ii dadeam!
La el, parca cu cat ma strofoc mai tare, cu atat scuipa mai cu foc! Zic totusi ca e doar de la dinti...ma duc la nani!
Noapte buna!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Ariel, bubu, stela, clau.

Am vazut baieti minunati de bubulina gospodina!!!

Ariel, carmina iti multumeste f mult, o sa intre maine seara

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=hEGI-JiAZ5Y" target="_blank">FIECARE CU TREABA LUI

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

ursu, o pup pe carmina ...am vazut ca s-a tuns si ea! va sta atat de bine!

tuchi, citeam in spock de "greva" asta a foamei! cica apare cam la toti bebeii repulsia fata de un aliment...ideea e sa nu-l fortezi,sa nu insisti, caci dintr-o antipatie temporara se poate transforma intr-o ura pe vecie! asa sunt eu cu pilaful! bleahhhhh! spock zice ca trebuie sa lasi sa treaca cam 2 saptamani si apoi sa incerci iarasi. daca e un aliment important, precum laptele, sa incerci sa i-l dai sub alta forma: budinca, in piureuri, branzica, iaurt...am mai zis eu, baiat destept spock asta!! eu dorm cu cartea la capatai, numai cand vine cineva in vizita o iau de acolo:))
asta e cartea: http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=EA01din pacate nu o am in varianta electronica :(( si e prea uriasa ca sa ma apuc sa o fotografiez...(are 967 de pag.)
eu iau libero de la cora pantelimon...cred ca au si la cora din militari.

clau, referitor la libero...tot nu cred ipoteza cu infestarea.... cred ca e coincidenta. bubitele e posibil sa fi trecut de la crema...
stiu ca libero nu au niciun fel de lotiune...poate si din cauza asta sa fi iesit bubite...eu tot cred ca e o iritatie datorata aciditatii urinii (posibil de la dintoi...care inca nu se vad, dar sapa sigur!)...parerea mea.
bitza, nu te superi, nu? nu prea cred in infestarea aia cu carcaiasi, chiar daca e o ipoteza sustinuta de un medic...
cu tot respectul fata de fetele noastre medici, eu demult nu mai privesc spusele unui medic ca fiind litera de lege ... pe mine una, ma omora dr. pediatra cu pampersul si cu laptele nan! avea fixatie frate! de fapt are...lesina de fiecare data cand ii zic ca nu pun pampers (cred ca din cauza ei si a forumului am oroare la marca asta...si din cauza evadarilor "maroneilor" ) si ca ii dau bebelac (acum) ...dar cum eu sunt taur, ca tot vb de zodii, eu fac doar ce vreau eu!
va dati seama ce circ va fi la mine acasa?? un taur si 2 berbeci si...o fecioara prapadita pe acolo:)))

intrebarile zilei: kefir putem da la bebe? de cand? se poate face kefir in casa? cum? dar iaurtul cum se face?

Mergi la inceput

mai, are cineva legea aia "minune"? pana la urma cum stau lucrurile? 85 % din ce? din brut? din net? 2 ani? 3 ani?
ultima varianta pe care o aflasem eu era ca e vb despre 85 % din net, 2 ani...
eu vreau invers!! 85 % din brut, 3 ani ...chiar si 10 ani!!! hahaha

Mergi la inceput

mimoooooo, deja e alta zi si tu nimic!!! noroc ca am vb la telefon si stiu ca traiesti...dar, ai intrat tu in butoi, de nu ai scris nici macar un cuvintel??/

Mergi la inceput

deci, 4 mesaje la rand!!! va rog, unde-s chilotii mei de "duamna"??? nu-i vad din cauza fundului mare???

Mergi la inceput

frateeee! in stilul castig o salopeta, nu numai chiloti!!! unde sunteti??? dormiti? sau v-au prins randunoii??? stelaaaa, ce faci?

Mergi la inceput