Puiuti de Randunici 2008!! (127)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Am vazut ursii si familionul si prietenii( mama ce bucle blonde) si ma duc la nani!

Am uitat sa va zic ca in seara asta Sebaceul s-a hlizit la toate blondele!( la o roscata a plans, si e tocmai o amica anestezista care a stat cu mine in sala cand am nascut si l-a vazut inaintea mea pe Seb!) barbatii astia de mititei se uita dupa blonde, mama lor de golani!

Va urez noapte buna!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Aoleooo Ursuleato, nu te supara! Tuchi a glumit, iti dai seama!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Merci si tie Clau, asa o sa fac.

....nu e prima oara!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Hai, ma Ursule, zau ca am glumit!
Pune laptele la fiert in primul rand, dar lamaie nu stiu cata sa-ti zic sa pui, ca n-am facut niciodata cu lamaie!parca era o lingurita de zeama la 250ml!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Uauuuu Ursuleata, ce de copii am vazut ! Super tari pozele! Cine e minunea mica cu plete blonde si carliontate? Iar de ursuletul mic, ce sa zic, este frumos tare, or sa moara fetele dupa el!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ursulico,ia vezi mami ce intelegi de aici,ca baba da save la tot ce prinde(edit sa specific pt cunoscatoare ca face parte din zodie si asta-si e de bine asta):"Am pus lapte la fiert, si cand a dat in clocot, am pus niste picaturi de lamaie. L-am luat de pe foc, l-am asteptat sa se separe, si am cules branzica cu lingura din zer. "Sper sa iasa.Eu nu am indraznit cu lamaie si am luat Ca lactic ca nu strica niste calciu in plus la Teodora.
Clau,mama mama ce randunoi ai tu.Tine-l bine si nu mai spune,sa nu ti-l fure careva.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu branza am facut-o intotdeauna dupa ochi. "Cam juma' de ibric" de lapte, si "niste" lamaie, ca sa iasa "o manuta" de branza
Iar de strecurat, direct in strecuratoarea de ceai. Eu ii fac mereu doar pentru portia respectiva de papa, deci nu mai mult de 1-2 linguri.

Gata, ma retrag la nani, cu laptopul in brate si cu 5 episoade din Desperate Housewives

Somn usor si vise placute.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Stela, gata branzica?
Si cu randunoiul, nu-l fura nimeni ca are ochi numai pentru mine! Toata ziua e cu mainile pe mine..., iar de dimineata ma intreba daca-mi dau seama ce frumoasa si "buna" sunt!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Gata, ma bag si eu la cearceaf!
Noapte buna randunici !

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ee, ce s-a animat crenguta

Ursulico, o lingurita de zeama de lamaie la juma de litru de lapte.
Mai incolo ma uit si la pozele tale.

Clau, da, ai vazut cate avem la fel? Vlad mereu vrea sa faca si el ce face Stef

Tuchi, saru'mana! randunoiul nu vrea fete! eu imi doream fata si poate vroia si el, acum la Stef, dar apoi daca a fost baiat, a zis gata, el e tata de baieti

Ma duc sa termin papica lui Stef. Am pus copanel de curcan la fiert. Apoi il pun la cuptor cu rosii, ardei gras si ceapa verde, cimbru si usturoi. Si separat piure de cartofi. Apoi le mixez .

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sov, imi pare tare rau , o sa vina si bebe2, cand va crede el ca are drum liber catre pamant si se va naste de...ziua lui. daca ai nevoie de o strangere in brate, fie ea si virtuala, sunt aici, langa tine, draga mea!

tuchi, decapotabila!!! eheeee! ia spune adevarat, ai visat vreodat' sa te plimbi cu depotabila prin bucuresti??

ursu', eu fac branza si cu calciu si cu lamaie si cu lapte praf si cu lapte de gostat . la 500 ml lapte pun 4 pastile de calciu, facute praf, apoi o lingurita de lamaie si las la foc pana se separa. apoi, strecor printr-o batista!!!

mimo, ce-ai patit draga???

teo urlaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput