Puiuti de Randunici 2008!! (127)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am fost toata ziua plecati si pentru prima oara i-am dat Rebeccai legumele la 18.30 cand manca cereale! Le-a lins ca de obicei si apoi a stat si la san...Sunt asa de bucuroasa ca mananca legumele facute de mine cu asa placere, imi creste inima cand vad ca basculez linguritele pana termina tot castronelul ..., nu dureaza mai mult de 10 minute.
In seara asta i-a facut randunoiul legumele pentru o saptamana, ce m-am bucurat..., tot il auzeam ca bocane prin bucatarie si nu stiam ce face...si cand am vazut !! Ce surpiza mumoasa!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Stela, si Rebe e pestoaica si fratele meu...Stiu ca pestii au noroc de bani multi!

POZE

POVESTEA NASTERII

Cu mine n-ai nimerit-o,Clau!
Nu am castigat niciodata ceva fara vreun efort si nu am avut niciodata bani incat sa-mi iau ce imi doresc...si cate imi doresccc!Dar timp mai e,nu?
Sper ca Rebecutza ta sa aiba.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Vreau sa ii fac acum branzica! am 1 litru de lapte milli 1,5 si o lamaie. Cum fac??? si nu cred ca am tifon!

ajutor

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Clau, o bere pentru randunoiul tau harnic!
Ursule, mama ei de branza, ca s-au zis retetele alea de o mie de ori pe-aici! fa si tu din 250 ml lapte, stoarce niste zeama de lamaie in el, iar de strecurat eu intotdeauna l-am strecurat in sita de ceai, nicidecum in tifon!
Succes! Ce bucatareasa o sa ajungi tu, mama mama!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Aoleu,Ursu,mi-ai adus aminte ca nu am facut branza!!!Si stau pe for.
Eu nu am facut cu lamaie,numa cu Ca lactic.Stai ca fug sa pun de branza.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Stela, chiar nu-i timpul trecut sa sti! Si o sa poti sa-ti iei tot ce-ti doresti!

La Rebecutza ce sa zic, deocamdata e tacso cu finantele! Si se tot vaita ca i-a schimbat pana acum 4 carucioare, bineintels asta de gura mea!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Clau, o bere pentru randunoiul tau harnic!
Ursule, mama ei de branza, ca s-au zis retetele alea de o mie de ori pe-aici! fa si tu din 250 ml lapte, stoarce niste zeama de lamaie in el, iar de strecurat eu intotdeauna l-am strecurat in sita de ceai, nicidecum in tifon!
Succes! Ce bucatareasa o sa ajungi tu, mama mama!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Merci pt reteta si scopul meu in viata nu este sa ajung bucatareasa. Nu o sa mai intreb.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Ursule, exact cum a zis Tuchi fac si eu. Fara tifon, direct in strecuratoarea de ceai, iese super! Hai succes! Tin pumnii sa iasa o super branzica!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Aoleooo Ursuleato, nu te supara! Tuchi a glumit, iti dai seama!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput