Puiuti de Randunici 2008!! (127)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

clauda mai,e cam nasol ca ies acum toti,asa timpuriu,dar pe de alta parte,sa scapam o data ca e tare greu...caninul asta e rau tare..sper sa nu faca febra.S-o potoli si ea vreodata ca de cand s-a nascut numa in alerta am fost?icei Rebecutzei.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubule, ce scumpi puii tai, am vazut acum pozele. Maiii, eu stiam ca avem gresie la fel in bucatarie, dar acum am vazut ca si mobila este la fel! Si ultimul carucior pe care i l-am luat Rebeccai este Graco, identic cu al lui Stefanut, bleumarin cu argintiu. Si scaunele de masa sunt la fel ...si cea mai tare faza e ca Razvanel s-a bagat ieri peste Rebecca in patut si s-a jucat acolo cu ea! Si spunea apoi intruna ca ce frumos e in patut!!! Ca vrea sa mai stea acolo...

Tuchi, Libero ii iau din Auchan, este aproape de noi, nu este niciodata aglomerat la case si numai acolo mergem la cumparaturi. Suntem ca la noi acasa..., la 2-3 zile bantuim pe acolo...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

tuchi,stai linistita ca am luat-o ca pe o gluma cu zodia.Sau nu era o gluma?Peshte sunt...dar tare imi doream sa ma nasc sub alta zodie..pot s-o schimb?
Din cauza urlaturilor Teodorei,nu am mai ajuns in herastrau,ci ne-am oprit in circ,unde a fost frumusel.Cred ca era greseala mare sa mergem tocmai in herastrau,si la intoarcere sa stam in coloana de duminca seara,cu Teodora urland.Sper sa iasa din greva Sebul.Sau l-o deranja si pe el vreun dintzos?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

bubu si mie mi-a fost frica de asta, mai ales ca eu sunt operata de strabism, dar vad ca acum e bine...nu se mai uita de mult "incalecat", cum spui tu...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Hai ma, ca nu e o zodie rea! mama mea era pestoaica! Doar ca sunt prea sensibili pestii astia, intr-un anume fel!

Clau, parca am auzit ca se deschide un Auchan si prin nordul capitalei...sper ca nu pana o face Seb 2 ani sa faca la olita!

Bubu, Seb e strabic bine, era si mai rau cand era mai mic! Parca pana la 3 ani nu le faci nik, daca nu se corecteaza pana atunci trebuie facut ceva!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Tocmai a avut loc prima trezire a lui fie-mea! A supt 5 minute si s-a culcat la loc...sa vedem pana cand, macar o ora sa doarma.

Tuchi, gata ghiozdanul, suntem pregatiti din nou de scoala!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Sunt restanta. Ma duc sa citesc din urma si sa pun poze de ieri!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Da, si Rebecca se mai uita cateodata asa..., pediatra mi-a zis ca pana la un an este normal.

Mai am poze de vazut, dar le las pentru dimineata la cafea.

Stela, si Rebe e pestoaica si fratele meu...Stiu ca pestii au noroc de bani multi!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Tuchi, gasesti Ophtamesone la orice farmacie..., noi l-am luat de la un Help Net de pe langa noi.

Ursuleata,

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Vreau sa ii fac acum branzica! am 1 litru de lapte milli 1,5 si o lamaie. Cum fac??? si nu cred ca am tifon!

ajutor

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput