Puiuti de Randunici 2008!! (127)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Roxana, galuscutele sunt doar cu galbenus, cu cateva picaturi de ulei de masline si 2 lingurite rase de gris. Eee, in pozele de dimineata Stef papase si era bine dispus, Vlad avea castronelul cu cereale pe masa, dar statea la poze . Nush daca are Stef nasul portosaliu...mancase dovleac copt, e posibil...in care poza ai vazut?

Nico, da, si Vlad e cavaler! ii legasem bluza mea de trening, vroia o mantie . Si da, cred ca ar fi frumos cu 3 copii, dar cred ca ne ducem la

Multumim pt. aprecieri

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara, buna seraa, am venit cu sanioara....ma rog, nu inca, deocamdata cu masina facuta decapotabila de bolovanul cazut de la etajul 9!
Am fost la o petrecere de copii, Ilinca s-a distrat copios, Sebaceul si el s-a tarat pe-acolo, l-au purtat animatorii in brate toata seara, de-am baut si noi pentru prima data un pahar de suc in liniste si am vorbit cu prietenii!
Randunoiul a plecat iar la Iasi in seara asta, dupa petrecere, sper sa se intoarca pana marti ca sa plec si eu miercuri la Sibiu!

Sebaceul a facut azi greva aproape totala, a scuipat tot in afara de lapte...n-am vazut de cand e el asa ceva, desi pparca pe la 3 luni a avut o perioada in care nu manca nci macar laptele...sper sa treaca peste periada asta mai repede, nu de alta, dar m-am saturat sa arunc mancare si sa ma tot stresez ce sa-i fac sa-i placa cand lui nu-i place nik!

Ma apuc sa citesc ce-ati scris din urma, sper sa nu ma prinda miezul noptii!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, si ai vostri se uita "incalecat"? Stef are strabism, se uita cash, cand cu un ochi, cand cu altul. Doctorita a zis ca e ok, o sa-si revina...si Vlad se uita asa, dar am uitat cand i-a trecut

Si am observat ca daca ii dau sa pape dovleac copt face kk mult mai usor si mai moale. De la para nici un efect...nu se constipa, dar face mai tare si se screme de se inroseste tot...

Ma duc sa-i fac papica pt. maine si poimaine.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Tea ne-a mai tras cateva portii de planset,abia a mancat la san,i-am dat nurofen,am schimbat-o si am bagat-o in pat nespalata,poate s-o linisti.Ca acum,parca nu s-a mai purtat.Deci caninii sunt durerosi de-a binelea.
Bubu
Roxana,kya,parca mi s-a parut ca am auzit cum ca nu s-ar aplica legea celor care s-au intors deja la munca.Mai cercetati,sa nu vb prostii.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Nico,am vazut si eu ochi frumosi foc de Mateiutz.nico,si tie
Am vazut si dulce Stefanut..ce haios Davidutul in scaun!Frumoasa familie ai,bubu!Si yummy..ce supa marfa.

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stela, multumim .

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Mai dar unde sunt activistele Mimo,liana,clau??

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna seara si din Titan...

Sovi, ce rau imi pare..., hai ca luna viitoare trebuie sa fie cea fericita, important e ca va doriti! Mult, mult succes in realizarea lui bebe 2, o surioara sau un fratior dulce pentru Sash mic si scump!

Ariel si Liana, ce super ca v-ati intalnit, Ariel, ai povestit super fain de intalnirea voastra!

Stela, alt dintisor??? Offf, draga de ea, unul dupa altul, nu o lasa deloc sa respire...macar o sa scape mai repede.
Rebecca e inca cheala in gurita!

Kya, imi pare rau de laringita Sanzianei, bine ca ati fost la doctor si ca are tratament adecvat. Multa sanatate!

Ariel, si eu sunt fan Libero, de la 3 luni numai din astia am cumparat. Sunt faini ca au elastic la spate si sunt si subtirei. Imi place Libero Baby Soft, mai mult decat Libero Discovery! M-am gandit totusi sa nu fi avut baxul asta ceva, poate n-are nici-o legatura , dar cum erau schimbati cam de cand a aparut iritatia, am zis si eu...Cert e ca din seara in care i-am schimbat pampersii si i-am dat cu Diprogenta, iritatia a inceput sa se estompeze usor, usor.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Stela, te-am auzit si am aparut!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mihutza, cat de scumpa e Andra! E asa dulce cu boticul ei!
Sovi-Corina, foarte frumos filmuletul, ca de obicei! Imi pare rau ca nu ti-a iesit bb2 acuma! Poate vine Mosul cu el, cum au zis si fetele!
Eu is doar Catalina, dar cineva mi-a zis ca deriva din Ecaterina si ca sa ma serbez si eu atunci! Oricum descrierea inalta, frumoasa si desteapta mi se potriveste si mie! Oare ea nu era cumva si modesta?

Stela, azi n-am fost la oratanii, am fost toata dimineata prin Carrefour baneasa sa mai cumparam de-ale gurii si rechizite pentru gradi!
Sper ca nu te-ai suparat pe mine pentru chestia cu zodia! dar tot zicea Mimo ca esti meticuloasa si ca e de la zodie, am vazut cand esti nascuta dar nu stiam cand se termina varsatorul...si ma minunam ca eu nu ma simt meticuloasa deloc!

Gudinde, esti bine? A trecut gatul?

Ariel ce frumos ca v-ati intalnit cu Liana & company!
Nu=i asa ca nu e asa de grasa cum se plange?

Bubu, chiar vroiam sa te intreb cand nasesti! de-abia astept sa primesti cadou masina de paine, ca sigur gasesti/inventezi tu niste retete minunate!

Mama, ce frumosi sunt baietii tai! Si bine ca mai vad un copil care vrea in scaunul de bebe!
O mai vrea tati un baiat, ca-s frumosi rau, dar nici nu-si imagineaza cat de dulci sunt fetele si cum ii iubesc pe tati! asa-i fetelor cu fete?

Kya, unde ai gasit oftametazona pt nas? ca eu m-am uitat pe net si n-am vazut la farmacie! Ce-i drept ca nu mi-am miscat fundul sa intreb personal!
Seb a urlat la aerosoli cat l-am tinu in brate! Apoi, pt ca am ramas singura, l-am pus in scoica si a stat mult mai cuminte! Cred ca il deranja mai tare tinutul cu forta decat procedura in sine! Sanziana mica sa treaca!
Nicoleta, am vazut iar baietii tai frumosi!
adevarul e ca mie tare teama mi-a fost sa am baiat! Ilinca a fost un bb asa de dulce si de frumos si de cuminte iar prietnele mele cu baieti erau asa de terminate de ai lor, rai si plangaciosi
! Acuma Seb mi se pare absolut superb ca baiat si sunt tare fericita ca a iesit asa( macar nu ma gandesc la bb3!) si vad ca mai sunt si alti baieti frumosi si cuminti!

Clau, de mult vreau sa intreb- de unde iei tu Libero? Ca am vrut sa iau si eu, dar in Carrefour n-au decat 5-8 kg si cred ca sunt mici pt Seb!
Ce face scolerul? gata ghiozdanul?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput