Puiuti de Randunici 2008!! (127)
Raspunsuri - Pagina 11
amira_roxana spune:
sovi 

kya multa sanatate sanzianei.
va pupic pe toate, insanatosire grabnica bolnavioarelor, sa aveti o saptamana reusita!
lamuriti-ma si pe mine va rog, pana la urma cum a ramas, de la anul se face CIC de 3 ani si indemnizatia 85% salariu?
bubu05 spune:
Stela, parca si eu mai vreau un bebe, cand se face Stef mai mare
, dar mie a doua sarcina nu mi s-a mai parut asa usoara si cu sentiment ca la prima...nush de ce...deci nu mai vreau sa fiu iar gravi, sa nasc
, sa am hemoroizi, sa ma doara tzatzele, sa fac mastita...de grasa nu mi-e frica, ca slabesc la urma...mai sunt si raman sunculitele, dar nu ma deranjeaza asa de tare, ca la douaj de ani n-o sa mai fiu
. Asta ar fi motivul...daca mi l-ar aduce pe bebe barza ar fi bine ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
Poze de ieri si de azi, la sfarsit cu supica lui Stef 
de aici in colo http://good-times.webshots.com/photo/2178855800102227597eDNgMG
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Kya spune:
Fetelor, merci! Nu e nimic grav, trece. Azi la aerosoli a plans ceva. S-a cam speriat de chestia aia, si cred ca i-ar fi fost mai bine daca m-ar fi vazut in fata ei. Dar nu aveam altfel cum sa o tin, decat cu spatele la mine.
Erau multi alti copilasi care faceau aerosoli, dar frate, niste tipete, si niste urlete... mama, mama! Bietii de ei, ziceai ca-i taie!
Cu CIC-ul nu ma pricep. Dar o intrebare as avea: Daca am inceput serviciul, pot sa ma mai intorc inapoi in CIC?
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Salut.
Sovi, imi pare rau, poate totusi nu a fost... 
Lasa ca va fi, sunt sigura!
Mihutza, am vazut si eu o fetita frumoasa care seamana cu mami a ei! Ce costumata era ea mai mai!
Bubule, iti dai seama ca m-am umflat in pene... De i s-ar face ochii verzi totusi, sa am si eu sentimentul implinirii
! Imediat vizionez si eu pozele tale!
Mamicilor, si eu as mai vrea un bebe, o fetita
, ca sa am si eu ce pazi noptile si inainte de asta ce codite impleti... Stefan deja zice ca vrea si o surioara... hm, el a zis ca vrea un fratior si uite, il are! doar nu o avea gura aurita! Asaaaa, ziceam ca vreau, daaaar nu stiu cat ma mai descurc acum cu 2, daramite cu 3...
NU vreau sa cobesc, dar Matei avea niste muci... ce-i drept e cam umed afara, desi a fost cald... noi am fost dupa.amiaza sub Tampa... Hm, sper ca nu vin iar uratii aia! Mimo, descanta!!! :)
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
Bubule, ce copii frumosi ai! Ce plete are Stefan! Si ce sadica tu dimineata, in loc sa le dai papa bun le faceai poze!
Si Vlad e cavaler? Si Stefan al meu!
Nicoleta spune:
Kya, si Matei a facut aerosoli, dar numai cu ser fiziologic, a fost cumintel. Noi avem aparatul acasa, poate ar fi mai ok sa iti iei unul, sa il ai la indemana, copilul ar fi mai in largul lui acasa la el si ati evita mediul cu alti copii bolnavi... Zic si eu!
underqueen spune:
tocmai am experimentat o chestie ciudata...Tudor s-a trezit la 20.30 si l-am pus in premergator...apoi a vrut in brate la calculator...asa ca l-am ridicat si m-am jucat cu el, tinandu-l in picioare pe genunchii mei...ma faceam ca-i dau drumul pe spate, chestie care de obicei il distreaza la maxim...acum s-a speriat si s-a prins strans de degetele mele, ba chiar mi-a infipt si unghiutele in carne...m-am ridicat si m-am prefacut ca-l scap din brate, si la fel a inceput sa planga in loc sa rada ca de obicei...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
amira_roxana spune:
bubu ce mumosei sunteti...auzi, mi se pare mie sau stefanoi are nasul portocaliu de la morcov
si supica aia de galusti mixata arata super bine, i-a placut puiului? dar in galusti ai pus ou cu albus sau doar galbenusul?
Nicoleta spune:
Maria, ce bebe frumos la plimbare am vazut!
Kya, dupa legea valabila acum da, te poti intoarce oricand in concediu! Nu stiu dupa cea noua cum o fi!