Puiuti de Randunici 2008!! (127)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

revin,

mai intai pentr ariel care iar umbla breambura, teleleu, pe coclauri...si parca ti-am spus ca e mai bine acasa...si ce parc fain ai pe langa tine? e in Bucuresti????????

luny, unde esti? asa de bine ti-a fost la gratar sau te-a rupt in doua miscoriciul de nu ai mai avut putere sa intri la forumeala?

ursule, a iesit branza? sa dai rezultatul final ca sa stiu si eu daca fac...cu lamaie ca de tablete de calciu nu stiu de unde sa iau...si frumosi pruncii...dar cu ce i-ati amenintat in filmare de stau toti asa cuminti si isi vad de treaba lor?

lianaaaaaaaaaaaaa!!!!!...a venit avalansa de pe muntele de haine de calcat si te-a inghitit? ....te-a biruit duracellul....ai ramas speechles dupa intalnirea cu mica sirena...sau ti-a mancat limba iepurasul/soricelul/animalutul??????????

Mergi la inceput

frate cat trebuie sa muncesc pentru o maslina

si acum dupa ce v-am spus cat mi-am amintit din frunzareala din pauza...sa va zic si de la mine...

sambata dimineata ii propun sotului sa tragem o fuga de juma de ora la un magazin de mobila ca sa ne uitam dupa canapea extensibila pt cand or veni socrii...rezultatul....plecat la 9...intors acasa la 5 (slava Domnului ca se inchid magazinele la 5)...bine-nteles cu mana goala si cu o mare sansa de a culca neamurile pe jos...cu rezervorul gol si kilometri facuti cat sa inconjuri muntenia...cu burtile goale (exceptie un hot dog achizitionat la Ikea)...cu un bursuc cu program de diversificare, somn, joaca facut varza.
Mai cautam...

dupa ce am scapat de stresul cu canapeaua ne-am apucat de gradinarit...avem 3 trandafiri, 6 rosii si 4 ardei ... Doamne da sa nu aiba si ele aceeaia soarta scurta ca si hamsterii, testoasele, cactusii, filodendronul, trandafirul japonez...petuniile, panselutele plantate in martie...si alte reprezentante ale florei si faunei care in mod subit s-au transformat in ingerasi.

Mergi la inceput

si acum...distractia mea diversificarea....

in primul rand nu a mai varsat de joi spre vineri...v-am povestit eu...
de atunci si-a luat 40 ml de cereale cu lapte AR/HA o mare porcarie de lapte dupa parerea mea...are gustul ca pelinul, sincer nici nu m-as fi mirat daca il varsa...in plus are o consistenta tare ciudata...ramane asa ca o pelicula alba pe peretii sticlei ...zici ca e data cu var.

sambata nimic diversificare ca v-am zis ca am fost in deplasare...si cum eram plecati pt "juma de ora" nu eram deloc pregatiti...nici macar cu pampersi de schimb

in schimb ieri am inregistrat un foarte mare succes....primii 110ml de mancare diversificata...serviti cu foarte mare placere si cel mai important nevarsati....tuchi te implor nu citi de aici...produsul se numeste "vanilla custard" e ca si budinca de vanilie de la dr. oetker si are minunatele ingrediente: apa, lapte, zahat, orez, porumb si vanilla flavour ....e borcanel de la Heinz si scrie pe el ca se poate da de la 6 luni...Doamne da sa nu explodeze copilul...

si mimo, ca te minunai de stela...nici al meu nu ia nici un biberon nimic...doar tzatzele mele care numa tzatze nu se mai numesc...is asa doar niste mici supradenivelari...iar diversificat dupa cum v-am spus...zile cu nimic...altele 30-40ml...altele un cub de congelator de legume si cam atat.

iar ieri am descoperit si motivul plansului lui neconsolat (si posivil si al varsaturilor)...hematom pe gingie in dreptul frontalului drept, plus ca se vede dintele ca sta sa sparga gingia...sper sa scapam repede....intre timp Panadol si Nurofen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Gecko mersi de dedicatie! mama da' ce te-ai pus pe scris.. te atrage mai mult maslina, decat chilotzii de Duamna?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Yupiiiiiii, fata mea e pe drumul cel bun!!!!! A dormit intre 3 si 5 neintoarsa si apoi de la 5 nu s-a trezit nici acum!!!! Nu-mi vine sa cred.....Traiasca homeopatia!!!

Gecko, gata, ai maslina, ai castigat-o cu truda!

Merg sa ma spal, sa pap ceva si daca nu se trezeste Rebe intre timp revin...

Yupiiiiiiii!!!!!!!!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gecko

clau, nu imprumuti sotul cu talentele culinare si la mine?..dau bani buni...si foarte, foarte mic sa nu vada rebeccoasa tin pumnii sa se mai repete experienta cu trezitul mai rarutz ca-i mai dragutz...ce zici e camuflat suficient?

se pare ca bine de tot am camuflat scrisul de mai sus...

Mergi la inceput

Craca Noua

Mergi la inceput

se vede treaba ca intr-adevar am camuflat bine de tot. uite asa mai dau un reply cu quote din propriul mesaj...si schimb si font-ul ca sa vedeti ca nu atentez la barbatel harnic de clau...dar tot e bine ca asa am aflat ce specimen bun are si daca vreo fi vreodata stiu in curtea cui sa trag cu ochiul

Citat:
citat din mesajul lui gecko

clau, nu imprumuti sotul cu talentele culinare si la mine?..dau bani buni...si foarte, foarte mic sa nu vada rebeccoasa tin pumnii sa se mai repete experienta cu trezitul mai rarutz ca-i mai dragutz...ce zici e camuflat suficient?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari.
Clau,bravo mami cu asa randunoi!Multa fericire,ca esti norocoasa!Si chiar asa,mai zi-ne si noua secrete din cartea aia sa devenim si noi "bune".
bubu,ai devenit si tu pasare de noapte?Cum a iesit curcanul la cuptor?
hihi,ursu,ce copilasi draguti...
Si daca tot mi-e dat sa fiu meticuloasa,va intreb: pe cutia de lapte de vaca scrie ca nu necesita fierbere.Asadar,cand se fierbe la branzica,oare nu se elimina si vitaminele?
Pan la urma am luat milli 1,5 dar nu la cutie ci la punga din aceea cu maner care e tot una cu cutia,numa ca la cutie era doar de 3,5.Si iaurtel Campina.Vedem cum o primi.Dar e in continuare necajita de durere de dintzos.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

clau
mimo,eu am vazut de mult iepurasul lui sovi de la semnatura!Na ca nu ai descoperit America!Dar hai bre sus din butoi,sa ne mai delectezi cu una mica vorbaraie buna!!
ariel,mai vii si tu pe la noi,si capeti si cadouri (chiloti).Bravo,Duamna!
gecko,bine ca ne prinsesi..si multzam de maslina,dar nu stiu daca o fi asa buna,venind din Australia..Poate daca ne dadea Raluca grecoaica,eram mai fericita...Hai sa cersim tot chiloti fini,ca avem nevoie..si cu ce elan ne-ai prins de pantaloni!Nu te mai opresti
Si cu degetele mele mere greu nene,ca trebe sa mai spal si eu una alta..cu toate ca le mai si las in chiuveta pt socrela...si inmuind ranile,nu stiu cand vor trece.
Nasol ca va luptati si voi cu dintzoshii...si cu hematom..
Bine ca nu mai varsa copchilul!Dar ce mancare i-ai dat bre,cu zahar??

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput