Dansez pentru tine, sezonul 6 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
elyanne spune:
Ieeeeeeeee... ce bine ca n-am avut dreptate... azi ma uit la reluare
Aseara n-am vrut... eram convinsa ca ramane echipa ginei... Dar acum cand totul e schimbat...
Cred ca raman in marea finala Luciana si Pavel alaturi de Alina si Denis (evident)
Oricum, mie imi pare rau ca au plecat Alexandra si Marius... pe ei ii vedeam in finala, cu Luciana si Pavel...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
catutza spune:
am vazut aseara emisiunea pana la sfarsit dar am inchis calculatorul , oricum nu credeam ca va iesi Gina cu Vladimir, ma uitam aseara la Alina ca era asa de socata ca au ramas in concurs incat nici nu mai stia ce sa faca daca sa se bucure sau nu
abia astept finala de saptamana viitoare
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Alinutzaa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anina_n
Uite, Alinutzza, ce scriai mai pe la inceputul emisiunii ! Se pare ca a avut efect introducerea lui Denis in acel dans si acea "reclama" la actiunea protv-ului, "Stop accidentelor, viata are prioritate !". Multumesc ! Asadar va fi o seara incendiara, vinerea viitoare ! Noapte buna si un weekend cat mai fain ! Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn |
Aaaaa, la asta te refereai. Nu stiu de ce dar eu ma gandeam la ceva ce as fi putut spune la inceputul editiei, adica acum cateva saptamani.
Si eu abia astept finala de saptamana viitoare.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
april spune:
Aseara n-am mai rezistat. Si oricum credeam ca ramane Gina si am zis ca e mai important
Azi o sa urmaresc de unde n-am vazut aseara.
Se pare ca Alina va fi pe locul 2 iar echipa castigatoare la duelul de sapt viitoare va fi pe locul I. Asa vad eu. Din cele 3 echipe ramase pe sapt viitoatre credeam ca Luciana va fi pe I, Giulia pe II si Alina pe III, dar se pare ca Alina are asigurat locul II.
edit: acum am urmarit finalul si posibil sa ma insel la clasamentul final. Daca ma gandesc mai bine cred ca Luciana o sa piarda duelul. Nu s-a confruntat nicodata cu duelul si s-ar putea sa nu aiba prea multi fani. Poate Giulia va fi locul I.
elyanne spune:
Acum am vazut si eu reluarea...
Alina si Denis: nu mi s-au parut de locul I
Giulia si Andrei: am vazut ca au tot comentat despre el... dar eu am vazut-o pe Gulia ezitand mult... si stans sa-si pregateasca urmatoarea miscare, priza... Au dansat... cu pauze
Gina si Vladimir: la editia asta mi s-a parut ca au dansat mai bine... adica Gina, ca el dansa mereu...
Luciana si Pavel: ce-au avut cu ei??? Chiar nu erau de 7 la salsa (nici ce 10)... Am vazut ca au tendita sa dea note mai mari la duel... dar nu se compara cum au dansat ei fata de Alina si Denis...
Despre clasamentul final nu mai zic nimic... ca doar sunt atatea editii la care votul publicului a fost total diferit de notele juriului... totul e posibil... Acum numai publicul hotaraste cine trece mai departe...
Dupa cum danseaza, dupa parerea mea: Luciana I, Giulia II si Alina III
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
maria_ene spune:
Nu s-a sesizat ceva?Ca Gina a fost prezentata drept marea certareata si o scorpie toata emisiunea?Si totusi fata a avut dreptate,de a dansat mai bine cu noul coregraf?
Nu mi se pare normal ca un juriu sa aiba preferinte personale,orice faci tu cu viata ta nu cred ca trebuie sa conteze asta la note.Cred cu tarie,ca acest juriu e de prea mult timp,au legat prea multe prietenii in "pro" si e mai mult decat clar ca show-ul e regizat
Anina_n spune:
Poftiti la cap. 3, FINALA !!!
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn