Dansez pentru tine, sezonul 6 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ca sa nu se interpreteze gresit...
N-am zis ca nu-mi place de Gina ca persoana... si mai mult, nu judec omu' raportandu-ma la ce face, ce a facut, cu cine umbla... Nici macar nu stiu cu cine umbla si ce face in ultima vreme... doar ca a pozat in niste reviste de cateva ori... si cam atat... dar asta nu inseamna ca nu-mi place sau imi place de ea...
Eu spuneam ca nu danseaza deloc bine si totusi trece de fiecare duel... si trage echipa in jos, pt. ca partenerul ei danseaza f. bine...
In plus este un concurs de dans, o emisiune inca care echipele fac spectacol... asa au bani de la sponsori, asa se mai gasesc unii care dau bani pt. ca le-a placut ceva sau cineva... In primul rand emisiunea trebuie sa trezeasca interesul... Nici un dans al lor nu mi s-a parut ca a fost spectaculos, ca a ridicat sala in picioare... au fost lalaieli... cu multe ezitari, cu multe greseli... si astea observate de mine, care n-am nicio treaba cu dansul... mi s-a parut ca mereu se opresc in loc, sa se pregateasca sa execute urmatoarea miscare...
Daca in finala emisiunii ar ramane numai perechi de genul asta, deoarece cazurile lor sunt mai grave decat altele... s-ar mai uita tot atatia la emisiune? Ca sa vada ce? La nesfarsit povestile lor impresionante si apoi un dans vai de capu lui...
Nu mi se pare corect... intr-un final toti sunt ajutati chiar daca ies mai repede in concurs... iar emisiunea ar trebui sa continue cu cei mai buni... pt. audienta, pentru sponsori... si pt. a vedea ce e mai frumos...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Pana si Banica jr. a spus intotdeaunaca notele juriului nu conteaza si ca publicul decide. Asta e.

Nu stiu... organizatorii ar trebui sa aiba un fel de intuitie atunci cand ii cupleaza pentru dans - de exemplu sa-l fi pus pe Vladimir, care are, intr-adevar, un caz grav, cu cineva care danseaza bine - oricum are sanse mari de reusita datorita cazului, dar nici calitatea dansului sa nu lase de dorit.
Oricum, ar trebui sa ramana un concurs de dans si atat- in final toti sa fie ajutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Ideea e inteleasa gresit doar pentru ca au facut ei editiile astea cu cei mai buni dansatori din sezoanele trecute si ne-am obisnuit astfel.Dar Dansez pentru tine a fost creat clar ca un show umanitar,asa a si fost primele editii,pana cand au considerat ei ca trebuie sa faca un show cu cei mai buni.Dar e destul de ..nu stiu cum sa ma exprim,toti sunt cantareti care oricum fac coregrafii,actori care trebuie sa stie sa danseze,etc.Sportivii au fost intotdeauna rigizi la dans(in afara de cei cu talent nativ),drept dovada Marius Urzica si Alina Dumitru iar Gina Pistol nu e nici una dintre variantele de mai sus,e doar o fata frumoasa care a aparut in reviste si imaginea diferitor firme,deci mi se pare si normal sa nu stie sa danseze.Dar toti ar trebui sa fie pe picior egal daca voi spuneti ca ar trbui sa fie un concurs de dans si nu sunt.Daca era si Lili Sandu in concurs cred ca s-ar fi vazut,cu toate ca a fost ea la Scoala Vedetelor,nu are nici un talent.
Voi credeti ca Lili si-a fracturat vreo coasta?Eu zic ca a fost strategie de imagine,de a capta atentia altfel nu-mi explic cum poate continua filmarile de la acasa,cum apare vesela si fericita la povestiri adevarate,cum isi inregistreaza in continuare albumul iar de coasta ei nu se mai aude nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Citat:
citat din mesajul lui april

Daca e concurs de dans ar trebuie sa fie dansul pe primul loc pentru ca oricum TOTI cei care ajung la "Dansez... isi rezolva problema pentru care au ajuns aici. Intr-o editie speciala, de obicei de Craciun sau Paste (depinde de sezon) se rezolva toate cazurile aparute in concurs.

Atunci de ce sa nu ajunga in finala cele mai bune echipe de dans? Mi se pare chiar aiurea sa votezi DOAR cazul. Ok, are si el o pondere dar parerea mea e ca nu trebuie sa fie luat in considerare DOAR cazul.

Parerea mea

Corect! Foarte bine spus! parca mi-ai ghicit gandurile!
Am fost foarte dezamagita de rezultatul acestui ultim duel, pentru ca se stie ca toate cazurile se rezolva! Atunci de ce Dzeu continuam sa votam cazul si nu dansul????
Nici nu ma mai uit la emisiune! O mare porcarie!
Marius si Alexandra erau favoritii mei... pentru ce naiba sa ma mai uit ca nu-mi mai place nici o pereche.
Se ajunge exact in situatia in care au fost si Adriela cu Smiley.. daca va mai aduceti aminte! Au fost de 100 ori mai buni decat Victor Slav cu tipa aia si totusi au pierdut...
pacat!

O mamica in al-!!!

Biby
Bogdan Alexandru - 17.11.2007

Poze Bogdan
Casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Mie una nu imi mai place emisiunea. Ce sa vad in continuare? Pe Gina Pistol trecand mereu de duel fara sa merite? Mi se pare absurd sa iasa din concurs cineva care primeste 10 si sa ramana cineva care primeste 7. Pana la urma ce se voteaza: cazul sau dansul? Ca io una nu mai inteleg nimic . Poate ca ar fi trebuit sa gaseasca niste cazuri identice. Sau alte vedete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ce pronostic prevedeti pentru maine seara?

Eu prevad ca trece Gina din nou de duel...si astfel asunge intre primii 3.....iar apoi locul I

Mergi la inceput

Echipa Ginei trece de duel... intra iar la duel cu perechea Giuliei... trece iarasi de duel... ajunge in finala... si evident castiga locul I

E simplu... e exact ca la emisiunea cand a castigat perechea lui Victor Slav... au fost in vreo 5 dueluri, pe toate le-au castigat si au luat marele premiu

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Logic n-ar fi sa fie penultima emisiune? Ca in aceasta noapte, dupa duel, vor ramane 3 echipe. Inainte era un show de finala cu cele 3 echipe ramase. Asta ar insemna ca sapt viitoare sa aflam marele castigator si locurile II si III.

Stiti careva ceva in acest sens?

Mergi la inceput

Da... mai sunt doua emisiuni... astazi cea in care mai pleaca o echipa... si viitoarea in care raman 3 ultimele 3 echipe si or sa fie 2 dueluri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Echipa Ginei trece de duel... intra iar la duel cu perechea Giuliei... trece iarasi de duel... ajunge in finala... si evident castiga locul I

E simplu... e exact ca la emisiunea cand a castigat perechea lui Victor Slav... au fost in vreo 5 dueluri, pe toate le-au castigat si au luat marele premiu

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena #8211; iubita noastra | De 3x... mamica

Aceeasi viziune o am si eu, din pacate !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput