Pepenasi de iulie-august 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
bufi spune:
Fetelor dar aveti o vizita la scris, trebuie sa citesc din urma
am si eu o intrebare la voi,ioana de ceva timp face ploite "balute", isi baga mainile in gura, se freaca non-stop pe fata, ochi, gurita, nasuc si i-au iesit in jurul guritei niste bubite...numai in zona aia...mai si regurgiteaza...ce sa fac? cu ce sa-i dau?
merci
bufi
narcisa.s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna Shi in seara asta iar m-a scos din sarite. K cik auzi n-are shi el o zi in care sa se relaxeze!!! "************" Imaginatzi-va ce voiam sa scriu in loc de stelutze k nu vreu sa ma deie astia afara de pe forum. Azi am o zi proasta!!! mama gandacelului Vladut , 08.07.08 |
Mda...Asa-i tupeu mondial.Imi cer scuze, e sotul tau, dar e lipsa de consideratie...
Ce are Carmen??Ce s-a intamplat?
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
Didi81 spune:
Sun, e si asta o posibilitate, cu dintii, om vedea.
ariadnabr, am vazut filmuletul cu Julia, si in acelasi timp gangurea si Aida cam la fel asa ca am auzit stereo 
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
Tecky spune:
Ariadna superbe pozele si filmuletul foarte haios.
Anaxena imi pare rau ca maine nu ma pot intalnii cu tine si Maria pt ca tb sa ma duc la dr cu Ralu pt controlul de 4 luni.
Fetelor care dintre voi dati cereale si supa de legume la bebelusi?
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
ileanna spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Gini75 Ileanna, ne intalniram noi azi????Ca parca eu am fost la tara si am venit acum o ora... |
Hai mah Gini adik ma faci mincinoasa???? La care tzara ai fo' draga? Tzi s-o parut

Pfuaaaaaaiii ... doamneeeeee
Cu Rrrrrontzy m-am intalnit bah, hal de neuron prost k il bag in baie acu' shi il bat de-i suna apa'n cap de neuron tampit k ma face de ras. Gata, m-am decis!!! De acuma nu il mai iau cu mine! Pe NEURON! Mai bine fara!! K ii tot aia

Bah shi am zis io ceva de Gini da' Rontzy nu s-o prins k lu' ileanna i-o leshinat neuronu', ori s-oprins da' io fo' prea rushine de rushinea mea. Bai shi nu-mi dadeau niste chestii k Rontzy zicea k se duce la jiob in ian shi io imi aminteam k Gini o zis ca mere luni shi tot asha.
Bah Gini nu puteai shi tu sa taci din gura k poate tacea shi Rontzy shi uite asha nu afla tot targu' k mi-a murit ultimu' neuron

Grrrrr. Ia zi , Gini, mai ai vreo idee shi interpretare cu legea aia??? Ca sa stiu dc imi scot luni CM-u de la HR. Oricum barbate-meu ma amenintza k poate totusi avem nevoie de credit shi mai cer astia o adeverintza de sal shi io nu am de unde aduce ...
Mah, am chef de dat din gura. Intru pe mess sa vad care suntetzi pe acolo!!!
diarux spune:
na ca mi-am luat-o pi cocoasha!!!
cica sa rectific...
deci rectific, na esti multumita?????

Deci SOR'MIA NU este suparata, ci este obosita si preocupata!Deci am gresit.

Asta ca sa nu se sparie lumea pe aici.
Si acum trebuie sa pun neaparat www.scrolllock.nl/1.cfm" target="_blank">urmatoarea chestie ca sa ma ierte , (ca cica aia de i-am pus-o data trecuta a expirat!)
gata, ca vad ca vorbesc prostii, tre sa ma duc sa ma "caut" poate ma "regasesc" 

Pupici ol
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
anaxena spune:
care mai pofteshte ,care mai doreshte sa cunoasca cupchilul??
in orice caz in jur de 11:30 ma intalnesc cu Caprioara in parcul Regina Maria,doritorii sunt rugatzi sa ne contacteze la tel 0720311000
imi pare rau SUN si TECKY ca nu mai putetzi sa ne intalnim,poate data viitoare ...ce invidioasa sunt ca statzi toate in Bucuresti,dar tot ma vad cu Caprioara si ne tragem in poze!!!
cusrca imi pare rau ca nu vedem,dar inteleg situtzia
dc eu nu am putut cand s-a intalnit toata lumea,acum asta e!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
atb spune:
Ariadna, sa va traiasca micuta crestina! Pozele de la botez sunt faine, esti o mamica implinita alaturi de frumoasele tale printese! Vazut si filmuletul, e o mega scumpa Julia!!! Bai, ce mi-ar place sa vad filmulete cu toti bebeii de pe-aici, ce ziceti mamicutelor, bagati si filmulete? Plizzzz.... vreau sa-i vad "live"!
Cine a mai avut botezul la pepenasi weekendul asta? Sursula? si mai cine? abia astept si alte poze.
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
Biribu spune:
si eu pe aici!
Mada sa-ti traiasca gingurici
! eu vreau tortul ala.....
Narci vreau poze recente ca am dreptul, na! tu isteria??? nu te cred veci...
Ile ia fato o metaxa si nu mai te depresa degeaba..... sa-ti zic o treaba pe care eu am observat-o aici si e unul din motivele care ma facut sa ma indragostesc de tara asta: nu se baga nimeni in treaba nimanui!!! uite asa! cum or putea domne???? si nu le cade cerul in cap, parol! nici pareristi nu exista, nici parintii nu simt ca au vreun drept sa le dicteze copiilor lor ce si cum sa faca, pe ce drum sa o apuce, asta cind sunt mici, ca adulti nici nu se mai pune problema... si atunci cind se vad chiar o fac cu placere. deci se poate 
Mona daca are afte s-ar putea sa nu manince din cauza durerii mititelul, off.. la alea nu prea ai ce sa faci, trec singura, insa daca e candida niste stamicin ar ajuta.
nevasta ce gatisi azi?
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Gini75 spune:
Ileanna, eu iti mai dau o sansa, poate se reface saracul neuron. 
Vezi, poate te muti din zona si nu apucam sa ne vedem, atat iti trebuie.
Ufff, cu legea asta... Am vorbit cu sefa de la HR si ea zice sa imi reiau activitatea si in decembrie sa intru in CIC (ca sa fiu in plata la 1 ianuarie). Eu incep munca doar pe hartie, in fapt voi fi in concediu, din care nu mi-am luat o zi anul asta. Oricum in decembrie trebuie sa apara normele. La mine azi e ultima zi de postnatal. Incepand de maine mi-am depus cererea de concediu, dar am vreo 2 saptamani la dispozitie sa o retrag, deci mai am oarece timp de gandire. Eu voiam sa incep munca (teoretic) fiindca trebuie sa iau un credit si nu stiu ce bani voi putea sa iau de la vreo banca, atata vreme cat sunt in CIC.
Din legea promulgata saptamana trecuta, eu inteleg urmatoarele:
-a fost modificat un singur articol, acela privind cuantumul indemnizatie
-celelalte dispozitii ale ordonantei 148 raman neschimbate (de exemplu,poti in continuare sa incepi munca dupa care sa revii in CIC, iar sa incepi munca, etc)
-art. II din legea promulgata cuprinde dispozitii de tranzitie, pentru mamele aflate in CIC. Si aici e nedumerirea mea. In mod normal ar fi trebuit sa se refere nu numai la mamele aflate in CIC, ci si la cele care s-ar fi putut afla in acest concediu. Cu alte cuvinte - la toate mamele care au copii sub 2 ani si au dreptul la CIC. Dupa mine formularea "in plata", in sens stric, inseamna sa te afli in CIC la 1 ianuarie. Dar oricine poate intra in luna decembrie in CIC si atunci care e logica. Nu cred ca s-a dorit sa fie discriminate tocmai persoanele care muncesc. Sincer, eu cred ca cei care au formulat textul nu s-au gandit si la aceste situatii. In orice caz, aceste lucruri trebuie prevazute in norme.
Referitor la stirea de la ProTv, cred ca nu au fost foarte bine informati sau or sti ei mai multe? Ramane sa mai studiez problema urmatoarele 2 saptamani, ca nici eu nu sunt foarte hotarata ce sa fac.

, 08.07.08
Ileanna, ne intalniram noi azi????