Oligospermie -cap.31

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yuby1 spune:

Buna fetelor,
Nu am mai scris demult pentru ca nu prea am avute motive bune.Am aflat de curand ca am trompele infundate. Asa ca si eu cat si sotul suntem in "aceeasi barca". El o spermograma groaznica si varicocel si eu....Asta este viata! Am aflat de curand despre un medicament pt. sotiorii nostrii "ORTHOMOL FERTIL" ,din cate am inteles este doar in Germania si scumpulet(100E).Am scris despre el poate sunteti interesate. Sotul meu va incepe tr. cu el la inceputul lunii si eu am nevoie de undoctor bun.Ati putea sa-mi recomandati pe cineva din Buc. sau PH (eu sunt din Campina).
Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sun_flower04 spune:

Evanescence si eu sunt alaturi de tine. Capu' sus, ai trecut prin mai mult de atat si esti suficinet de puternica sa mergi mai departe. A doua oara poate e cu noroc.

Noi suntem intr-o perioada de liniste, sotul meu a decis ca se va opera in aprilie si eu am decis sa respect hotararea lui. In ultima luna am incercat sa ne relaxam, sa ne gandim mai putin la asta, sa ne bucuram unul de altul si de relatia noastra. Ma simt chiar bine sufleteste, am inteles ca momentul acela va veni atunci cand va dori DD si ca eforturile noatre trebuie sa fie sustinute, nu disperate.
Una din bunele mele prietene a ramas gravida, cu al doilea bebe, si sincer va spun ca am putut sa ma bucur din suflet pentru ea. Va veni si pentru mine momentul....pana atunci ma bucur pentru ea si pentru fiecare graviduta de care aud.

Am fost suficient de pozitiva?

Va pup pe toate si astept vesti de la voi,

Sun_Flower

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

evanescence oricat ar fi de greu tb sa mergi mai departe.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapaula2852 spune:

Fetelor,
Ma scuzati ca dau asa buzna peste voi .
Am auzit de un produs care il poti folosi acasa ca sa te ajute sa ramai insarcinata si e mult mai ieftin decat o inseminare .E un fel de dispozitiv pentru sperma care se aplica pe cervix Asta e pentru sotii nostri care nu vor sa se duca la doctor. Eu am fost la medic si mi s-a zis sa mai incerc ca totul este ok ,dar de 1 an nu s-a intamplat nimic .Mi -a recomandat cineva produsul acesta si am sa il incerc.Costa 300 de dolari si kitul este pentru 3 incercari /luni. Persoana care mi l-a recomandat a ramas insarcinata dupa 2 luni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Citat:
citat din mesajul lui sucitul1

buna
stie cineva un cabinet privat din Arad unde ne-am putea adresa pentru INEMINARE ?

Nu iti recomand sa mergi la niciun dr din Arad pt inseminare, sincer nici nu stiu daca vreunul face, dar daca esti din Arad atunci mai bine mergi direct la Szeged. Nu se compara profesionalismul celor de acolo cu cei de aici, crede-ma, merg din 2004 la Szeged, chiar maine merg la un control de rutina si pot spune sincer ca am un ingeras doar datorita dr de acolo, altfel puteam sa incerc mult si bine. Daca doresti un nr de tel al unui dr de acolo iti stau la dispozitie pe PM cu toata placerea.

la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Buna seara,
Am intrat sa va spun si sa va dau sperante ca in urma tratamentului cu Gonal F si Puregon sotul meu a ajuns de la Oligoastenoteratozoospermie severa la astenozoospermie usoara, de la 3.6 mil la 54 de mil/ml.

Asteptam sa se intample minunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Liana Iti doresc din tot sufletul sa se intample minunea pe care o asteptati.
Rezultatul e super chiar a meritat acel tratment,la voi a avut exact efectul scontat...la noi din pacate nu a mers dupa 4 luni a fost o imbunatatire mica de tot 12 mil,asa a mai avut sotul si fara Gonal deci nu avea rost sa continuam.

Ma bucur enorm pt voi ca a avut efect.
Sa ne anunti cat mai curand ca sunteti in 3.

http://tt.lilypie.com/DX66p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Sun-Flower Ma bucur ca v-ati hotarat pt operatie,sigur va fii bine,iti tin pumnii si aveti dreptate cu relaxarea...
Delphi Merci pt incurajari....Voi ce mai faceti? Ceva noutati...

Noi ne-am hotarat sa mai incercam o IA la sfarsitul lui Martie...iar apoi vedem cu Donatorul ...mai ne acordam o sansa...

Pupici si burtici mari la toate cat mai curand

http://tt.lilypie.com/DX66p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

llary zvonurile spun ca un urolog bun in cluj ar fi conful Coman. dar stii tu cu povestea cu pomul laudat...are cabinet particular si are si un laborator propriu acolo. numai ca...am inteles din mai multe surse ca rezultatele acelui laborator nu ar fi dintre cele mai corecte. chiar de loc. oricum, te pot scuti de un drum si-ti voi spune ca va recomanda Tian Li. asta in cazul in care nu constata existenta unui varicocel.
in concluzie: daca este vorba doar despre consult in caz de oligospermie si recomandare de tratament, nu te duce la el. daca este vorba de operatie (varicocel), atunci cu siguranta da, du-te la el, este un chirurg excelent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

evanescence,
V-am urmarit si pe voi ca am inceput tratamentul cam in acelasi timp. Sotul meu a tinut cu Gonal F la inceput si apoi am luat pen-ul si am trecut pe puregon. El insa a facut zi de zi timp de 3 luni si apoi cam o data la 2-3 zile. Poate de aici si diferenta. El in august avea 7 mil, morfologie si mobilitate proaste, in nov avea 23 mil si se imbunatatise si morgologia si mobilitatea se imbunatatisera. Acum are 54 de mil, 40 % mobulitate, 32% forme normale. Asta in conditiile in care timp de un an am facut cam la2-3 luni spermograma si a iesit mereu perostuta, cel mairau a fost cu 3,6 mil. Mai urca mai cobora. Stiu ca e f scum trat ca si pe noi ne-a terminat. Sotul meu insa si-a dorit f tare sa obtinem acesta sarcina pe cale naturala.

Dr. Matei care i-a dat trat a zis ca faptul ca i-a dat zi de zi scurteaza perioada tratamentului si grabeste revenirea la normal. Voi ati avut 3 fiole pe saptamana, asa imi amintesc - ar fi trebuit tinut o perioada mai lunga ca sa aiba efect. Mai ales ca fsh-ul e problema.
Oricum va doresc sa va impliniti visul si sunt sigura ca il veti implini.

Mergi la inceput