Oligospermie -cap.31
Raspunsuri - Pagina 21
llary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi-anda llary, nu te pot ajuta...eu sunt din Arad,dar vreau sa-ti spun sa mearga sotul neaparat la un urolog.daca este nevoie si la 2,3,pana are 2 pareri la fel. sotul meu a fost la 3.daca nici al 3lea nu zicea ceva din ce ne-au spus ceilalti 2,aveam de gand sa mergem in Ungaria. primul i-a zis ca are varicocel si trebuie neaparat operat,caci altfel tot timpul vor muri spermatozoizii ,iar cei ramasi nu sunt buni, al 2lea i-a spus ca are probleme cu prostata,i-a dat retete cu o gramada de pastile pt 72 de zile,iar al 3lea i-a spus iar de operatie. a 2 a zi,s-a si dus la operatie,la al 3lea dr si ca un facut, l-a asistat primul dr care i-a spus sa se opereze de la 25 mil spermatozoizi,a ajuns la 45 mil,dupa 3 luni de la operatie,fara nici un tratament upa,c-am vrut sa vedem daca a ajutat cu ceva operatia. pe urma s-a dus la un homeopat si i-a dat tratament cu naturiste.acum,trebuie sa repete spermgrama si eu sa ma apuc iar de fact teste de ovulatie si eventual,de stimulare. va doresc numai bine!!!!! ![]() |
mersi
Vin si in banat daca e un dr. bun .PLS.....recomandati-mi un endocrinolog si un urolob.Nu stiu ce tre sa fac
llary spune:
| citat din mesajul lui liana.berbec Buna seara, Am intrat sa va spun si sa va dau sperante ca in urma tratamentului cu Gonal F si Puregon sotul meu a ajuns de la Oligoastenoteratozoospermie severa la astenozoospermie usoara, de la 3.6 mil la 54 de mil/ml. Asteptam sa se intample minunea. |
Cine i-a recomandat? Cum le-a luat? cat timp?Ce dr.??
llary spune:
| citat din mesajul lui evanescence Liana Iti doresc din tot sufletul sa se intample minunea pe care o asteptati.Rezultatul e super chiar a meritat acel tratment,la voi a avut exact efectul scontat...la noi din pacate nu a mers dupa 4 luni a fost o imbunatatire mica de tot 12 mil,asa a mai avut sotul si fara Gonal deci nu avea rost sa continuam. Ma bucur enorm pt voi ca a avut efect. Sa ne anunti cat mai curand ca sunteti in 3. ![]() http://tt.lilypie.com/DX66p2.png |
Draga mea,poate imi repeti ce diagnostic are sotul tau si ce dr a consultat,ce tratament a urmat si efectele,apoipoate imi dai 1 sfat.mersi
llary spune:
| citat din mesajul lui maddutz llary zvonurile spun ca un urolog bun in cluj ar fi conful Coman. dar stii tu cu povestea cu pomul laudat...are cabinet particular si are si un laborator propriu acolo. numai ca...am inteles din mai multe surse ca rezultatele acelui laborator nu ar fi dintre cele mai corecte. chiar de loc. oricum, te pot scuti de un drum si-ti voi spune ca va recomanda Tian Li. asta in cazul in care nu constata existenta unui varicocel. in concluzie: daca este vorba doar despre consult in caz de oligospermie si recomandare de tratament, nu te duce la el. daca este vorba de operatie (varicocel), atunci cu siguranta da, du-te la el, este un chirurg excelent! Multumesc din suflet!!!!!!!!!! Si sotul tau a avut prb-me? Nu detaliezi un pic pt ce a dat TIan Li,de unde se gaseste,cum se ia, ce efecte a avut? Dr de la Sibu a zis ca nu pare sa aiba varicocel.Si nu i-a recomandat decat direct......ICSI. el poate ma repet are 5 mil spermat,23%mobilitae si rapizi nu are ,doar lenti 55.Asta la 1 spermograma. daca merg la dr de la cj cu spermograma de la Sibiu o ia in calcul sau il pune sa faca si acolo?Nu are un nr. de la cab privat? mersi si astept daca poti 1 rasp “Viata nu se masoara in anii pe care ii traim..., ci prin cantitatea de fericire care ne-a fost data” |
liana.berbec spune:
Ilary,
Sotul meu a avut diagnostic de astenoteratozoospermie severa - nimic nu era bun. Tratament a primit de la Dr. Matei si de la profesorul din Israel cu care ea colaboreaza.
evanescence spune:
Ilary Tratamentul cu GONAL-F sau PUREGON il pot face barbatii care au nivelul FSH scazut,cum a fost cazul la sotul meu 1.3 U/L cand normal e cam 5-6 sau mai mult.
Intai sotul tau trebuie sa faca analize hormonale.FSH,LH,TESTOSTERON,TESTOSTERON LIBER SI PROLACTINA.
In functie de aceste rezultate primeste tratament hormonal daca ceva este in neregula.
http://tt.lilypie.com/DX66p2.png
evanescence spune:
Diagnostic
Oligo-Asteno-teroto Spermie
Diagnostic hormonal
Hipogonadism Hipogonadotrop -Deficit Izolat de FSH.
Delphinas spune:
si eu prin zona....am citit tot pana acum.
evanescence noi nu prea avem vesti...suntem in perioada de refacere. abia dupa ce va face si laserul vom faca o noua spermograma. am rugat-o pe dr mea gineco sa se intereseze de un alt laborator unde sa fac o spermograma detaliata, caci aici unde am facut pana acum e cam superficiala.
oricum...si eu am o dereglare hormonala de la tratamentul pentru metroanexita...am 17 zile de intarziere...de bb nu poate fi vorba caci am fost la eco si nu e nimic. curat ca lacrima
iau acum utrogestan sa vina. dar vom vedea
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
evanescence spune:
CAPITOL NOU AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134046