Oligospermie -cap.31
Raspunsuri - Pagina 19
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui evanescence A mers totul repede si bine adica am ajuns la 9 dim la spital sotul a donat apoi am asteptat 1 ora si a venit DR.Biolog cu seringa pregatita...nu mi-a dat prea multe detalii decat ca sunt 2 milioane cam putin....la alte clinici nici nu ma insemina dar na fie....procedura nu a fost dureroasa cum am crezut doar am avut niste crampe in uter ca la ciclu care de altfel le mai simt si acum o fii normal ???Acum astept....imi vine sa ma culc si sa ma trezesc peste 2 sapt ca nu mai am rabdare dar ma chinui ca n-am ce face. felicitari! sa fie intr-un ceas bun! si sa ne anunti peste 2 saptamani de un Beta mare mare! Stefy13 vezi ca este un forum pt FIV in Germania acolo fetele sigur stiu mai multehttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132447&whichpage=1 Ayda_M Felicitari pt BB sa fie sanatos si frumos...http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png |
Delphinas spune:
evanescence da tu cand tb sa te testezi initial???
poate e mai devreme.
si eu am 2 teste negative si 1 saptamana de intarziere.
curaj...poate va fi bine
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui evanescence Declar Z1.....vis spulberat ![]() http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png |
oricat ar fi de greu, tb sa mergi mai departe.
poate data viitoare.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasawww.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
turqoise spune:
evanescence,stiu ca in aceste momente cuvintele sunt de prisos, sincer imi pare rau , sper sa poti trece cat mai repede peste acest esec si sa aduni putere de a continua in aceasta lupta ,ai incredere ca acolo sus e cineva care are grija de noi
turqoise spune:
evanescence,stiu ca in aceste momente cuvintele sunt de prisos, sincer imi pare rau , sper sa poti trece cat mai repede peste acest esec si sa aduni putere de a continua in aceasta lupta ,ai incredere ca acolo sus e cineva care are grija de noi
llary spune:
Fetelor,
recomandati-mi un urolog fffffff bun din CluJ sau Sibiu.Sotul are oligozoospermie ,5 mil sp si teratozoosp,23% mobilit.Isaroiu a zis ca doar FIV.As vrea sa cer sfatul unui urolog.Mersi
didi-anda spune:
llary, nu te pot ajuta...eu sunt din Arad,dar vreau sa-ti spun sa mearga sotul neaparat la un urolog.daca este nevoie si la 2,3,pana are 2 pareri la fel.
sotul meu a fost la 3.daca nici al 3lea nu zicea ceva din ce ne-au spus ceilalti 2,aveam de gand sa mergem in Ungaria.
primul i-a zis ca are varicocel si trebuie neaparat operat,caci altfel tot timpul vor muri spermatozoizii ,iar cei ramasi nu sunt buni, al 2lea i-a spus ca are probleme cu prostata,i-a dat retete cu o gramada de pastile pt 72 de zile,iar al 3lea i-a spus iar de operatie. a 2 a zi,s-a si dus la operatie,la al 3lea dr si ca un facut, l-a asistat primul dr care i-a spus sa se opereze ![]()
![]()
de la 25 mil spermatozoizi,a ajuns la 45 mil,dupa 3 luni de la operatie,fara nici un tratament upa,c-am vrut sa vedem daca a ajutat cu ceva operatia. pe urma s-a dus la un homeopat si i-a dat tratament cu naturiste.acum,trebuie sa repete spermgrama si eu sa ma apuc iar de fact teste de ovulatie si eventual,de stimulare.
va doresc numai bine!!!!!

apoi am asteptat 1 ora si a venit DR.Biolog cu seringa pregatita...nu mi-a dat prea multe detalii decat ca sunt 2 milioane
cam putin....la alte clinici nici nu ma insemina dar na fie....procedura nu a fost dureroasa cum am crezut doar am avut niste crampe in uter ca la ciclu care de altfel le mai simt si acum o fii normal ???