Puiuti de Randunici 2008!! (126)
Raspunsuri - Pagina 15
mimonix spune:
Multumesc voua pentru raspunsuri si lui Dumnezeu ca mai sunt si alti bebei scumpi la vorba
pentru linistea mea ! E drept ca ei sunt mai mititei dar nu-s prea multi de varsta lui Vladutz pe ramurica asa ca ma multumesc si cu atat ![]()
Stela stiu ca te vei enerva crunt 

dar zic si eu ca nu e de bine cu Tea ca nu papa decat tzitzi ...nu prea stiu ce sa te sfatuiesc dar fa ceva, ca doar n-oi alapta-o pana la doi ani
Iar randunoiul lasa-l in pace, ca-i trece lui
El nu si-ar face atatea griji in locul tau , precis ![]()
Vad ca da Bubude baut
NOROC si SANATATE! 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ralucaspm spune:
Stela, nici eu nu stau prea bine cu "prestatul"
si maine, adica peste un sfert de ora , are ziua de nastere randunoiul si incerc sa-mi fac curaj ca iar pic de somn. Adica, pt mine , eu cred ca stam bine, dar el ar vrea ca inainte. Toata ziua (si toata noaptea) ma "fugareste". Intr-o dimineata era sa cad din pat, la care el zice serios: "pai daca te inghesui toata noaptea si tu fugi !"
Chiar vroiam sa va intreb daca stiti vreun intaritor, un ceai ceva, pt mine, dar care sa nu faca rau bebelului, ca si eu il alaptez inca. De cate ori ne trezeste bebe pe noapte (si sunt multe ori) radunoiu e gata cu inghesuiala.
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
lianam spune:
mimo
uite-ne aici ![]()
SimRam uite aici ceva semne de alergie (depinde acum si la ce fel de alergie te referi):
•Nasul copilasului este aproape intotdeauna infundat sau curge
•Se sterge tot timpul la nas sau isi apasa nasul (doctorii numesc aceasta salutul allergic)
•Mucusul care i se scurge din nas este clar si subtire (si nu galben-vezui si consistent)
•Pare ca stranuta mult
•Ochii ii sint rosii, aposi si il maninca
•Pielea de sub ochi este inchisa la culoare, purpurie sau albastruie (doctorii numesc aceasta stralucire alergica)
•Bebelusul respira pe gura
•Pielea se prezinta iritata sau cu o urticarie rosiatica si care il maninca
Liana, mami de Teo
lianam spune:
simram, inca ceva: bebe papa lapte praf sau san? daca papa lapte praf, si ce spui tu ai observat mereu, poate fi alergie la proteina din laptele de vaca, si atunci ar trebui sa intrebi pediatrul si sa ii dai lapte HA.
Liana, mami de Teo
lianam spune:
...ralu nu stiu intaritor pentru tine, dar "actioneaza" asupra lui cu un ceai, un diazepam
...
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucaspm Stela, nici eu nu stau prea bine cu "prestatul" si maine, adica peste un sfert de ora , are ziua de nastere randunoiul si incerc sa-mi fac curaj ca iar pic de somn. Adica, pt mine , eu cred ca stam bine, dar el ar vrea ca inainte. Toata ziua (si toata noaptea) ma "fugareste". Intr-o dimineata era sa cad din pat, la care el zice serios: "pai daca te inghesui toata noaptea si tu fugi !" Chiar vroiam sa va intreb daca stiti vreun intaritor, un ceai ceva, pt mine, dar care sa nu faca rau bebelului, ca si eu il alaptez inca. De cate ori ne trezeste bebe pe noapte (si sunt multe ori) radunoiu e gata cu inghesuiala.Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008) |
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
| citat din mesajul lui lianam http://community.webshots.com/album/568236313dRlLAq?start=12 Liana, mami de Teo |
Am gasit-o

Se vede mai ca e zvarluga, sta in echilibru in toate pozitiile, trage de toate alea
Si mai spala si tu gresia aia 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
| citat din mesajul lui mimonix Am gasit-o ![]() ![]() Se vede mai ca e zvarluga, sta in echilibru in toate pozitiile, trage de toate alea Si mai spala si tu gresia aia ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008) |

....n-o spal mimo si fac niste poze si cu muntii de haine de se inaltara iar, poate "se enerveaza" bubu si vine "sa le rezolve" Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Raluca ai fost f tare deja
ce-ti mai trebuie intaritor?
Pai cine te-a pus nene sa te mariti cu un grec?
Hai ca m-am distrat copios! Azi ai voie sa te intaresti un pic
daca e ziua lui 
La multi ani! 
dar oare intelege el ca asta e cadoul?
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
SimRam spune:
| citat din mesajul lui lianam simram, inca ceva: bebe papa lapte praf sau san? daca papa lapte praf, si ce spui tu ai observat mereu, poate fi alergie la proteina din laptele de vaca, si atunci ar trebui sa intrebi pediatrul si sa ii dai lapte HA. Liana, mami de Teo |
Merci fetele de raspunsuri.
da, mananca nan, nu am introdus nici un aliment nou in schimb am inceput sa schimb nan1 cu nan2...am sa iau maine HA sa vad daca e ok asa. nu m-am gandit sa fie de la schimbarea asta, dar s-ar putea.
chiar asa de diferite or fi?!!!
din pacate pediatra trebuie schimbata, ca la ea solutia este "imposibil sa fie alergie" si o fi fost ceva in aer... si daca mai apare sa-i dau nu stiu ce medicament- imi cer scuze dar am uitat ceva cu aerosol..sau ma rog pe acolo .
SimRam spune:
| citat din mesajul lui lianam mimo uite-ne aici SimRam uite aici ceva semne de alergie (depinde acum si la ce fel de alergie te referi): •Nasul copilasului este aproape intotdeauna infundat sau curge •Se sterge tot timpul la nas sau isi apasa nasul (doctorii numesc aceasta salutul allergic) •Mucusul care i se scurge din nas este clar si subtire (si nu galben-vezui si consistent) •Pare ca stranuta mult •Ochii ii sint rosii, aposi si il maninca •Pielea de sub ochi este inchisa la culoare, purpurie sau albastruie (doctorii numesc aceasta stralucire alergica) •Bebelusul respira pe gura •Pielea se prezinta iritata sau cu o urticarie rosiatica si care il maninca Liana, mami de Teo |
ufff acuma am vazut mesajul In cazul acesta se pare ca a facut alergie....cam are toate semnele. acuma mai trebuie sa depistez de la ce ...si in primul rand sa schimb pediatra care mi-a zis ca e racit si de aia arata asa