Puiuti de Randunici 2008!! (126)
Raspunsuri - Pagina 14
lianam spune:
bubu
si eu vreau...fara alcool de data asta ca iau antibiotic
....un pahar de 2-3 litri ca stau mai mult in seara asta ![]()
Liana, mami de Teo
mstela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lianam
.....e, nu e de rau, e prea odihnit Liana, mami de Teo |
Pai maine asta va avea de facut ca eu voi fi mahmura dela atata beuturik de la bubu.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
bubu

Sa traim..bine!!
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Kya spune:
Da, da, si eu vreau vin! 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Mimo - e Margineanu! Raluca mamica de Sanziana mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here! |
am zis, am zis

am stiut
deci de auzit aud, voce n-am
Bun si asa, pentru o baba surda 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
SimRam spune:
Buna seara fetele,
hop si eu din nou
am o rugaminte: stiti cumva cum se manifesta alergia la bebe?
despre asta nu v-am auzit povestind si cred ca bebele meu e alergic dar nu potdepista de la ce...seara se roseste pe fata si gat si uneori ii apar si niste bubite mici. sper din tot sulfetul sa nu fie alergie, de aceea am zis sa va scriu poate aud mai multe pareri.
merci,
distractie faina in continuare!
mimonix spune:
| citat din mesajul lui lianam mimo ...multumesc ca te gandesti la noi ...si cand plange, de cateva zile, plange si zice "mamama....mami..." ![]() ![]() .....a adormit aproape nemancata, si e tare agitata, sper sa doarma mai bine in noaptea asta ....azi nu a facut deloc febra, s-a jucat a fost mai linistita decat zilele trecute, insa cu o mutrita trista si cu ochisorii cam inlacrimati ....am fost si in parc, am facut poze (am pus link mai devreme, ca am stat IN IARBA noapte buna pentru cine merge la nani.....eu mai stau, mai fac treaba, si asa stau sa o urmaresc Liana, mami de Teo |
eu n-am vazut linkul mami
mi se rupe sufletul 

Duceti-va maine la doctor, nu mai sta asa
Va tin pumnii si caut pozele in urma , am crezut ca linkul urmeaza 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
| citat din mesajul lui SimRam Buna seara fetele, hop si eu din nou am o rugaminte: stiti cumva cum se manifesta alergia la bebe? despre asta nu v-am auzit povestind si cred ca bebele meu e alergic dar nu potdepista de la ce...seara se roseste pe fata si gat si uneori ii apar si niste bubite mici. sper din tot sulfetul sa nu fie alergie, de aceea am zis sa va scriu poate aud mai multe pareri. merci, distractie faina in continuare! do not take as gold everything that shines like gold |
Eu am vazut bebe alergic la gluten (bebe din germania) dar nu stiu daca toate alergiile arata la fel si mai ales nu stiu daca trece asa de seara pana dimineata...el avea pete rosii, mai maricele, unele unite intre ele si pielea era f uscata , se descuama
Mama alapta si nu avea voie sa manance nimic cu gluten in cazul asta ...Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze
mstela spune:
liana,mi-a amintit mimo,nici eu nu am vazut linkul.Chiar asteptam sa vad poze.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Olgutzika spune:
Stela, cereale la masa de seara. Si scoti eventual cerealele din fructe.
Nu mai poci, ma culc, ma scuzati
!
Simram, i-ai introdus vreun aliment nou?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE