Puiuti de Randunici 2008!! (126)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bubu si eu vreau...fara alcool de data asta ca iau antibiotic ....un pahar de 2-3 litri ca stau mai mult in seara asta

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

Citat:
citat din mesajul lui mstela
liana,tiza bolnavioara.
Bey,randunoiul s-a supi pe mine ca nu ma duc la culcare cu el!!Dar eu nu vreau!!Of,nu mai am chef deloc de randunoi.O fi de rau??
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

.....e, nu e de rau, e prea odihnit , pune-l sa stea mai mult cu tea

Liana, mami de Teo

Pai maine asta va avea de facut ca eu voi fi mahmura dela atata beuturik de la bubu.

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

bubuSa traim..bine!!

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Da, da, si eu vreau vin!

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Mimo - e Margineanu!

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

am zis, am zis am stiut deci de auzit aud, voce n-am Bun si asa, pentru o baba surda

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

Buna seara fetele,

hop si eu din nou

am o rugaminte: stiti cumva cum se manifesta alergia la bebe?
despre asta nu v-am auzit povestind si cred ca bebele meu e alergic dar nu potdepista de la ce...seara se roseste pe fata si gat si uneori ii apar si niste bubite mici. sper din tot sulfetul sa nu fie alergie, de aceea am zis sa va scriu poate aud mai multe pareri.

merci,

distractie faina in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lianam

mimo ...multumesc ca te gandesti la noi ....nu stiu de la ce e, asta seara iar a facut febra, a plans, dar un plans necajit, nu urlete ca altadata, de mi se rupea inima ...si cand plange, de cateva zile, plange si zice "mamama....mami..." .....a adormit aproape nemancata, si e tare agitata, sper sa doarma mai bine in noaptea asta ....azi nu a facut deloc febra, s-a jucat a fost mai linistita decat zilele trecute, insa cu o mutrita trista si cu ochisorii cam inlacrimati ....am fost si in parc, am facut poze (am pus link mai devreme, ca am stat IN IARBA , ca "ne-ai facut pofta" ), am pus poze si cum "ma ajuta" ea la mutat scaune, cum papa in scaunel numai in picioare (daca o leg cu centura e dezastru, iar opritoarea dintre picioruse nu o opreste sa se rasuceasca si sa se ridice ...)....cam asta .....maine poate mergem la doctor, sa vedem.....
noapte buna pentru cine merge la nani.....eu mai stau, mai fac treaba, si asa stau sa o urmaresc

Liana, mami de Teo

eu n-am vazut linkul mami mi se rupe sufletul Duceti-va maine la doctor, nu mai sta asa Va tin pumnii si caut pozele in urma , am crezut ca linkul urmeaza

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SimRam

Buna seara fetele,

hop si eu din nou

am o rugaminte: stiti cumva cum se manifesta alergia la bebe?
despre asta nu v-am auzit povestind si cred ca bebele meu e alergic dar nu potdepista de la ce...seara se roseste pe fata si gat si uneori ii apar si niste bubite mici. sper din tot sulfetul sa nu fie alergie, de aceea am zis sa va scriu poate aud mai multe pareri.

merci,

distractie faina in continuare!

do not take as gold everything that shines like gold

Eu am vazut bebe alergic la gluten (bebe din germania) dar nu stiu daca toate alergiile arata la fel si mai ales nu stiu daca trece asa de seara pana dimineata...el avea pete rosii, mai maricele, unele unite intre ele si pielea era f uscata , se descuama Mama alapta si nu avea voie sa manance nimic cu gluten in cazul asta ...

poze

Mergi la inceput

liana,mi-a amintit mimo,nici eu nu am vazut linkul.Chiar asteptam sa vad poze.

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stela, cereale la masa de seara. Si scoti eventual cerealele din fructe.

Nu mai poci, ma culc, ma scuzati !

Simram, i-ai introdus vreun aliment nou?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput