Puiuti de Randunici 2008!! (126)
Raspunsuri - Pagina 13
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny mimo mondenii in reluare acum LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Oooh dar eu il am inregistrat, ca doar nu pierdea omu' meu showul , ce crezi?

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Nici Stef nu zice nici o silaba. Dar el e mai mic ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
mstela spune:
Mimo,iar incepi bre sa-l vaiti pe Vladutz si maine te aud ca zice si "prapaditul" ca si cu miscarea!
Lasa ca are timp sa zica si ma-ma!
Si nu am zis ca nu a acceptat biba si ce e in ea?

(Apropo,Olgutz,am si uitat ca a facut Bleah si la laptele praf,nu numai ca nu vrea biba.
Deci,nici cu lta nu ar vrea.)![]()
Iar intre timp,au produs tzatzoanele si am rezolvat!!Numai ca asta seara a fost cam criza...deci maine,bagam mare tone de ceai de stimulare.

bubu,ea papa asa:
6.30-7-8 tzatzi
9-10 fructe+branzik+cereale cam 150-200
11-12 tzatzi
14-14.30 legume(+carnitza)+cereale
16-17;19;21;(23);3;5 tzatzi
Deci,trebuie musai sa-i mai dau ceva solid pe la 18.00 si nu stiu ce.As mai fi asteptat cu iaurtul.Pasarele
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Kya spune:
Mimo - e Margineanu!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
mimo
...multumesc ca te gandesti la noi
....nu stiu de la ce e, asta seara iar a facut febra, a plans, dar un plans necajit, nu urlete ca altadata, de mi se rupea inima
...si cand plange, de cateva zile, plange si zice "mamama....mami..." 

.....a adormit aproape nemancata, si e tare agitata, sper sa doarma mai bine in noaptea asta ....azi nu a facut deloc febra, s-a jucat a fost mai linistita decat zilele trecute, insa cu o mutrita trista si cu ochisorii cam inlacrimati
....am fost si in parc, am facut poze (am pus link mai devreme, ca am stat IN IARBA
, ca "ne-ai facut pofta"
), am pus poze si cum "ma ajuta" ea la mutat scaune, cum papa in scaunel numai in picioare (daca o leg cu centura e dezastru, iar opritoarea dintre picioruse nu o opreste sa se rasuceasca si sa se ridice
...)....cam asta
.....maine poate mergem la doctor, sa vedem.....
noapte buna pentru cine merge la nani.....eu mai stau, mai fac treaba, si asa stau sa o urmaresc ![]()
Liana, mami de Teo
mstela spune:
Raluca,super tare invitatia.
liana,
tiza bolnavioara.
Bey,randunoiul s-a supi pe mine ca nu ma duc la culcare cu el!!
Dar eu nu vreau!!
Of,nu mai am chef deloc de randunoi.O fi de rau??

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
ursuleata spune:
| citat din mesajul lui mstela Bey,randunoiul s-a supi pe mine ca nu ma duc la culcare cu el!! Of,nu mai am chef deloc de randunoi.O fi de rau??![]() ![]() |
NU
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
bubu05 spune:
Of, Liana...mititica de ea...pupicei si de la mine 
Stela, nu e de rau, ca o sa vina si cheful ![]()
Deci nu vrea nimeni un paharel
...pai atunci eu ma duc in patut si gata...

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
ursuleata spune:
bubu, eu vreau mai multe!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
| citat din mesajul lui mstela liana, tiza bolnavioara.![]() Bey,randunoiul s-a supi pe mine ca nu ma duc la culcare cu el!! Of,nu mai am chef deloc de randunoi.O fi de rau??![]() ![]() Stela, mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008) |
.....e, nu e de rau, e prea odihnit Liana, mami de Teo

, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)