Puiuti de Randunici 2008!! (126)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Gata si noi, putem sa stam la taclale un pic
Baiatul meu azi a mancat PESTE si vad ca-i place tare mult.Mie pediatrul mi-a recomandat sa-i dau peste de la 8 luni, asta e a doua oara cand mananca. Apoi s-a dat de-a dura pe aici, a facut un milion de ridicari si asezari , era fleasca transpirat, ce sa mai spun cum eram eu Am facut si niste filmulete, daca am timp le descarc si ma laud si eu Intrebare d-aia : Mai e vreun copil care nu spune silabe :ma-ma, ta-ta,ga-ga? Ca al meu in afara de ing si ea nu mai zice nimic
Bubuma bucur mult ca a avut efect crema aia, dar eu zic sa-i mai dai pana dispare de tot si inca vreo doua zile dupa aceea. Si Vladutz mananca paine si biscuiti si cozonac, doar v-am spus Adica mananca, intelegeti voi, face firimituri cu mare placere si din cand in cand mai si inghite cate ceva ...partea buna e ca pana acum n-a dat semne ca se ineaca
Kyaam vazut scumpete grasuta in picioruse Iar tie bravo ca nu esti "demolata" de despartire
Arielacum am inteles de ce TREBUIE sa doarma Teo musai in camera cu tine Doua ore sa nu auzi soneria Si vezi , daca apare tanti Liana pe la noi prin zona, sa n-o tii numai pentru tine, da? Poate iesiti la o plimbarica mica
Stelacum mai, copilul tau nu mananca nimic altceva in afara de lapte de la san? Nimic in biberon vreau sa spun?
RalucaSsuper tectul de invitatie la botez ...de altfel in Grecia se si gasesc tiparite multe invitatii si felicitari pentru aceasta ocazie ...eu am primit ceva frumos de la o prietena din Cipru
Ursuleatace de bani ai primit maiiii de n-ai mai venit de la cumparaturi !
Liana cum e duracelu', mai are febra? De la ce a fost pana la urma? Sa nu uit : Vine comanda!
Geckoi-am citit azi Teodorei postarea ta despre "lumina ochilor si esenta vietii" Ca sa vada fata ce fratior model are , nu de alta
Tuchicum au iesit chiftelele?
Valentina
Va pup pi tati si mai stau cu voi dar nu prea mult ca-s zombi rau si nu mi-ar strica niste melatonina d-aia (Sovi stie )

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stela, pai e bine ca are mesele fixe. Daca poti ar fi bine sa fie fixe si cu felul de mancarea, asta ziceam. Adica ii dai lapte cand se scoala, pe la 10 fructe sau cereale, la pranz legume cu carne, la amiaza iaurt, eu zic ca e cel mai bun si seara laptic iar.

Olguta, painica a papat Stefanu, musacaua sa ne fie noua de bine

Moamaaaa, in sera asta se lasa cu limbarita, adica . Mi-a adus randunoiul un paharel cu "sange de taur"
Luati, , poftiti!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Apropos de melodii pentru copii... eu ii cantam asta seara la baita:

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Da, Mimoooo!!!! MUFA!!..nu zice nika de genul ma-ma, ta-ta..are in repertoriu ing, buf, un fel de 'mmmaaa-mmaa' zis repede cand e tare suparat, dar nu pun la socoteala, si toata gama de chiote si tipete!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Sunt varza iar cu capul...

Mimo, ziceam ca nu-s pe moarte, dar te pacaleam... Dar am scaunel la copil , Baby Care, 6 luni garantie :D, se regleaza pe inaltime, se da de 3 ori pe spate si are opritor de copchil (pune un plastic intre picioarele lui), husa e detasabila... a costat 300. Si am si scaun pentru copchilul mare, Chicco Key 2-3 dar m-a terminat ziua asta... Sper sa ma trezesc ok dimineata... si voi asa de gureseeeeee!

O noapte buna sa aveti, va pup!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Nici Dari nu yice nimic. VA las..pic

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, azi nu i-am mai dat cu crema

Mi-am adus aminte de Gecko, cu aventurile ei cu Patrick

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

mimo mondenii in reluare acum

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Apropos de melodii pentru copii... eu ii cantam asta seara la baita:

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Spune , hai spune, cine canta? Ca sa vad daca am ureche muzicala buna si am ghicit sau nu

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput