Puiuti de Randunici 2008!! (126)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Bubu si Dari mananca miez de paine de ceva timp pt ca patim la fel, dar mi+a fost frica de fete sa spun. Vine cu gurita deschisa cand mancam noi si daca nu=i dam face o fata de catelus trist. Si nu am vayut=o niciodata sa se sature.

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

stela, zici ca se subtiaza productia?..nu stiuc e sa zic de atata branza, e cu Ca in ea, sa nu fie prea mult1.. daca tu consideri ca a nu se satura si plange, poate ar fi mai bine sa-i dai seara supliment, cum face si Clau si merge bine..zic si eu..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Bine ar fi fost daca si accepta biba

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Adriana, Prospanul e bun...dar nu stiu ce sa zic, daca sa-i dai asa, fara sa o vada medicul...mai bine te duci maine cu ea s-o consulte...

Nepotica mea merge pe varfuri din cauza premergatorului. Prietena lui Vladut, de seama lui, merge pe varfuri, dar n-a avut premergator. Nici eu nu stiu cum o fi mai bine...dar si eu am pasarele si nu-i iau

Stela, pai tu ai putea sa-i dai iaurtel cu cereale la amiaza si la culcare laptic. Parerea mea e ca ar trebui delimitate mesele, cat de cat fixe ca ora si ca...compozitie...

Raluca, super invitatiile!

Pucca, ma bucur ca a avut succes iaurtelul cu banane!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya
Pai iti zic eu cum o sa fie: O sa supravietuiesti, o sa inveti sa-ti faci un program cu copii fara el, o sa fii Power Woman, o sa fii experta in calculul AMR-ului, o sa inveti sa le faci pe toate - de la organizarea copiilor pana la plata facturilor, o sa devii extrem de eficienta in tot ce faci, o sa te bazezi doar pe tine si la sfarsitul zilei o sa te uiti in oglinda si o sa fii mandra de tine.

Si eu m-am trezit brusc fara sprijinul randunoiului, si eram, ca si tine, dependenta de el. Si uite ca se poate! Eu sunt obisnuita cu plecarile lui, dar acum e altceva, pentru ca e si Sanziana. Dar nu se moare din asta. Te ridici, te adaptezi la noua situatie si mergi mai departe.

Asta este un caz tipic pentru zicala "Ce nu te omoara, te face mai puternic!"

Edit: Si inca ceva - fara lacrimi si plans ca e un road to nowhere. Eu fac haz si zic ca de fiecare data cand pleaca randunoiul, imi schimb soft-ul de functionare

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianadana

Ariel am gasit si eu ceva http://www.geocities.com/babyorajel_ro/ dar inteleg ca e o persoana oarecare si are si ambalaje deteriorate. o fi OK

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Hmm...cam straniu..si e si o groaza de bani..

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ariel,

Multumesc dar stiam de anunt. Mi l-a aratat Olga.
Eu o intrebasem pe Lyvy pt ca stiu ca e farmacista si pur si simplu ma intrebam de ce nu se aduce si la noi daca este un produs bun. Dar de fapt sunt multe care la noi nu se importa din motive care depasesc logica mea. Am fete la PCOS care au nevoie de dexa si pt ca la noi nu se gaseste in farmacii si-l procura din ... Bulgaria

In rest, pe mine in seara asta ma cam jeneaza gatul. Sper sa nu ma pasca vreo raceala ca n-am timp de asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Adriana, excelent!!! Ma bucur tare!!! Ma gandeam ca asteptat atat de mult sa o promulge...si ma temeam ca o va lasa balta..

Stelutz, da, are dreptate Bubu cu rutina meselor si a programului. Daca iti aduci aminte, zicea si Tuchi candva despre asta. Ii faci programul dupa nevoile Theei, fireste, ca daca ea vrea sa doarma la 11, nu ii bagi tu cu forta lingura in gura...Sunt unii copii carora nu le plac schimbarile ( Ilinca de Tuchi a mancat luni intregi mamaliga cu branza parca ), asa ca teoriile noastre cu obisnuinta lor cu cat mai multe gusturi cade balta! Incearca sa te mulezi dupa nevoile ei, insa incearca si sa ii dai din toate grupele de alimente ( pe cat se poate, repet ). Aia e, mai faci inca un piure, asta sa fie baiul! Sunt soacra?

Raluca, ce dlaguse invitatiile cu bebe!!! Io sunt asa antitalent la craft-uit...habar nu am sa desenez....de cantat, stiu numai doua cantecele de copii ( ca io numai Depeche am in cap )...poezii iar nu stiu...vai de cupilul meu

Bubu, sa ii fie de bine musacaua Stefanului .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Olgutz,tocmai a fost promulgata legea azi,numa ca nu s-a clarificat inca daca se da din net sau brut.
Si Olgutz,toate ca toate, dar eu formula cu lta nu o sa-i dau ever...pt ca altfel, va fac cu mana de la geamul spitalului 9.De aia vreau ceva solid dar sa contina lapte,dar nu cereale,ca-i dau destule in celelalte mese.Mercic.
Bubu,ea are ore stabilite de mese solide,dar numai 2.Tzatzi in rest aiurea,ca nu e cu program.Problema e seara,ca nu am o masa solida.Dar cred ca iau iaurtel si gata.Cu cereale.

Stela,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Adriana, excelent!!! Ma bucur tare!!! Ma gandeam ca asteptat atat de mult sa o promulge...si ma temeam ca o va lasa balta..

Stelutz, da, are dreptate Bubu cu rutina meselor si a programului. Daca iti aduci aminte, zicea si Tuchi candva despre asta. Ii faci programul dupa nevoile Theei, fireste, ca daca ea vrea sa doarma la 11, nu ii bagi tu cu forta lingura in gura...Sunt unii copii carora nu le plac schimbarile ( Ilinca de Tuchi a mancat luni intregi mamaliga cu branza parca ), asa ca teoriile noastre cu obisnuinta lor cu cat mai multe gusturi cade balta! Incearca sa te mulezi dupa nevoile ei, insa incearca si sa ii dai din toate grupele de alimente ( pe cat se poate, repet ). Aia e, mai faci inca un piure, asta sa fie baiul! Sunt soacra?

Raluca, ce dlaguse invitatiile cu bebe!!! Io sunt asa antitalent la craft-uit...habar nu am sa desenez....de cantat, stiu numai doua cantecele de copii ( ca io numai Depeche am in cap )...poezii iar nu stiu...vai de cupilul meu

Bubu, sa ii fie de bine musacaua Stefanului .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Nu esti,mami.Zici bine,numai ca nu concludent.

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Maine mergem la niste prieteni care si-au facut o 'casuta' in Otopeni..evident ca nu prea am cu ce ma imbraca..iau niste jeansi, dar in sus?..mi se vad suncile cu orice bluza
adriana si voi cu treziri dese?..
stela am uitat ca si Tea e cu probeleme cu bibele..
raluca ce interesante invitatiile!
olgutz la fel zic si eu cu mesele, dar teoria versus practica..crima!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput