Puiuti de Randunici 2008!! (126)
Raspunsuri - Pagina 10
Kya spune:
Arielu' in seara asta am sunat la toate farmaciile homeopate Helpnet, si la cea de care mi-a zis Gudinde, si nu au concentratiile care-mi trebuie mie. O sa caut si la Catena.
Daca nu, cred ca o sa o sun pe dr, sa-mi dea alta concentratie.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
iaca orajelul:
http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=14936
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
adrianadana spune:
Ariel am gasit si eu ceva http://www.geocities.com/babyorajel_ro/ dar inteleg ca e o persoana oarecare si are si ambalaje deteriorate. o fi OK![]()
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
adrianadana spune:
Am vazut copii frumosi. Care de are mai frumosi. 
. Si imi e somn. Si nu pot sa ma culc pt ca trebuie sa-i dau gazei laptic in somn
peste cca o ora
. Si dimineata se trezeste la 6.30, dupa trezirea de la 4
. Cand ma gandesc la Clau, Luny si alte mamici ca ele care mai si spun ca s-au obisnuit ...

ralucaspm spune:
Daca tot mi-am luat avant si mi-ati laudat atat puii (
), sa ma laud si eu cu invitatiile pe care le-am facut singura pt botez.
http://community.webshots.com/photo/2846897180104290936LJqkjl
Din pacate le-am dat pe cele in romana si am pus aici poze cu o invitatie in greaca, dar e acelasi text pe care vi la-m scris acum cateva zile. Am pus 2 poze ca sa vedeti cum se misca ![]()
S-a dus excursia noastra de maine ca vine nasa lui bebe la noi. 
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
Olgutzika spune:
Kya,
!!! Draga de tine!!!
Fetelor, stiti ca io am inclinatii asa spre fanatism
, deci nici Sophie nu va avea premergator
.
Livi, inteleg ca legea cu 85% inca nu a fost promulgata de Basescu? Gresesc? Ca nu m-am mai uitat la stiri de o mie de ani...
Stela, daca vezi ca nu ii place ceva, nu insista. Asteapta cateva zile si incearca iar, nu de la o masa la alta, ca risti sa traumatizezi kinderu'
Serios vorbesc, NU o forta. Prazul e destul de aromat si s-ar putea sa fie prea mult pentru ea. Gaseste o solutie de criza, habar nu am, formula cu lingurita, daca zici ca cu bibele nu e chip si o vezi ca ii e foame.
Am vazut pozici mumoase de Rebe, Sanzi, Giorgios, Ioanna
...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
adrianadana spune:
Fata mea tuseste. Dupa ce credeam ca i+a trecut si gatul si urechea, acum tuseste. Bine ea tusea mai demult. Dar acum parca tuseste mai des. Pot sa=i dau Prospan, asa de capul meu? si cat, cum?
bubu05 spune:
Wow, bravo Ariel pt. somnic! ai vazut ce bine e? saracu' sot aerisit...iti dai seama ce se relaxa sunand in disperare dupa tine ![]()
Kya, esti
! Bravo pt. statea asta de spirit! nici nu vreau sa ma gandesc ce greu e singurica, dar tot raul spre bine 
Mai, daca va zic, am murit de ras in seara asta! am pus plapumica in sufragerie si Stef si Vlad se jucau acolo. Apoi Vlad a zis ca vrea sa pape, dar sa-i aduc acolo ca ne uitam la "Dansez". Am adus o farfurie cu mancarica si juma de paine pe un prosopel. Am inceput sa mancam amandoi si ne uitam la teveu. Stef se taraste la noi, f. mirat de ce facem noi acolo, se catara pe mine si mai sa se repeada in musacaua noastra
. Si i-am dat putin miez de paine! frate, a belit ochii ca la melc si statea cu gura cascata si tropaia sa-i dau in gura
Ii dadeam cat o unghiuta mica, mi-era frica sa nu se incece
Si a inceput sa mestece, pe bune, cu maxilarul
. Ce figura a fost!!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
adrianadana spune:
Olgutza, legea a fost promulgata azi

Olgutzika spune:
Adriana, se dau cate 2.5 ml de Prospan SIROP de doua ori pe zi, dimineata si seara. Habar nu am daca i-l poti daca fara indicatia medicului, Ariel i-a dat pe incredere in noi, si medicul parca i-a confirmat ca poate continua cu el...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE