Puiuti de Randunici 2008!! (126)
Raspunsuri - Pagina 9
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny Beeey, sunt singura care rezista premergatorului?? |
Eu am mai rezistat o zi fara el. Hai ca un pic cate un pic, trece si perioada asta!
Azi cand spalam vasele am inceput sa-mi fac procese de constiinta, ca in loc sa ma gandesc la binele copilului, ma gandesc la linistea mea...
Si mai vine si mama si-mi spune ca nepoata unei prietene de a ei, tocmai a inceput sa mearga singurica, si cu toate ca a stat in premergator, nu are nimic, si merge corect...
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
http://www.youtube.com/watch?v=F0hAUN4bYVk
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
luny,mai da-mi si mie laptic de la tine pt Tea
...daca erai mai aproape,ti-o ofeream la tzatzi
..
Am vrut sa-i dau ce ramasese din piureul de la pranz cu praz si atat s-a facut ca varsa ca am renuntat si la tzatzi nush din ce cauza nu a gasit mare lucru si cred ca e cam flamanda saraca ca tot se invarteste suzetata
...Of..tzatzele astea..fac figuri cand nu ma astept.
Intrebare:pot sa-i bag si seara branza daca mananca dimineata destula???
Ea pana acum papa numa tzatzi dupa piureul de pranz dar parca nu e satula seara numa din san si ar trebui sa mai bag o masa,dar nu cereale simple.
As mai astepta putin cu iaurtul,de aceea intreb:pot sa-i dau tot branzik cu cereale,chiar daca ii dau si dimineata branzik??
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Kya spune:
Am vorbit si cu dom' capitan, care si-a luat echipajul in primire, si-mi zicea ca la ce chef a avut el sa plece de acasa, face un instructaj cu aia, de jar mananca...
S-a facut rau 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
ralucaspm spune:
Bitza , noi o sa-i dam peste de la 11 luni. Asa zic pediatrii aici.
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
ralucaspm spune:
Kya si sotul meu o sa plece 5 luni in Atena, pt o pregatire pt serviciu si nu stiu cum o sa ne descurcam ca si noi suntem cam dependenti de el. Acum 2 saptamani a fost plecat doar pt 3 zile la o conferinta in Franta . In prima noapte am dormit juma de ora iar a doua noapte nu am inchis un ochi... Aveam ochii rosii cu niste vene umflate de ma gandeam ca poate mi se sparge vreuna. Imi e groaza sa ma gandesc cum o sa fie...
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
Kya spune:
Stela nu stiu ce sa zic cu branzica. Cred ca prea multa intr-o zi nu e chiar buna. Daca zici ca mananca destul dimineata.
Totusi, daca zici ca nu se satura... nu stiu. Incearca o data si vezi cum ii merge.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
stela, zici ca se subtiaza productia?..nu stiuc e sa zic de atata branza, e cu Ca in ea, sa nu fie prea mult1.. daca tu consideri ca a nu se satura si plange, poate ar fi mai bine sa-i dai seara supliment, cum face si Clau si merge bine..zic si eu..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucaspm Kya si sotul meu o sa plece 5 luni in Atena, pt o pregatire pt serviciu si nu stiu cum o sa ne descurcam ca si noi suntem cam dependenti de el. Acum 2 saptamani a fost plecat doar pt 3 zile la o conferinta in Franta . In prima noapte am dormit juma de ora iar a doua noapte nu am inchis un ochi... Aveam ochii rosii cu niste vene umflate de ma gandeam ca poate mi se sparge vreuna. Imi e groaza sa ma gandesc cum o sa fie... Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008) |
Pai iti zic eu cum o sa fie: O sa supravietuiesti, o sa inveti sa-ti faci un program cu copii fara el, o sa fii Power Woman, o sa fii experta in calculul AMR-ului, o sa inveti sa le faci pe toate - de la organizarea copiilor pana la plata facturilor, o sa devii extrem de eficienta in tot ce faci, o sa te bazezi doar pe tine si la sfarsitul zilei o sa te uiti in oglinda si o sa fii mandra de tine.
Si eu m-am trezit brusc fara sprijinul randunoiului, si eram, ca si tine, dependenta de el. Si uite ca se poate! Eu sunt obisnuita cu plecarile lui, dar acum e altceva, pentru ca e si Sanziana. Dar nu se moare din asta. Te ridici, te adaptezi la noua situatie si mergi mai departe.
Asta este un caz tipic pentru zicala "Ce nu te omoara, te face mai puternic!"
Edit: Si inca ceva - fara lacrimi si plans ca e un road to nowhere. Eu fac haz si zic ca de fiecare data cand pleaca randunoiul, imi schimb soft-ul de functionare
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
kya, mai era o farmacie, catena, dar la metrou la 1 mai...nu cred ca te ajuta prea mult. inca una buna, la aviatorilor, am inteles....sau cred ca poti incerca sa comanzi chiar la dr. cadar, stiu ca el mi-a recomandat tratamentul si nu gaseam si mi-a zis ca daca vreau pot sa comand la el, la pret asemanator. pana la urma mi-a gasit cineva remediile, asa ca nu am mai apelat la el.
liana, vorbim atunci...zicea marcel ca daca va e greu si nu puteti trece voi, da el o fuga pana la voi in zona. dar eu tare as fi vrut sa veniti cu teo la teo sa se joace:)) si sa ne jucam si noi doua:)
gudinde, am vazut un anunt pe forum, cineva vindea orajel. il caut si revin.
clau, 
rezumat: a dormit teo de la 16 la 20
si eu de la 17 la 20. tare binneeeee a fost, doar ca m-am trezit chiauna de cap, aveam 5 apeluri ratate de la al meu si 3 de la o prietena, telefonul nu era pe silent si eu nu l-am auzit!!! apoi vad mesaj de la al meu, ca sa il sun cand ma trezesc....il sun si-l intreb pe unde e si cand vine cu "teo mobilul" , la care el imi zice ca a fost de vreo 3 ori pe la usa si ca era in parcul de langa bloc, ca am inchis usa si am lasat cheia in usa
...asa ca, a stat omul 2 ore si s-a "relxat" ![]()
l-am pus pe teo in premergator si...a fost incantat fix cele 10 minute de care povesteati...acum nu mai vrea, scartaie si-l terorizeaza pe taticul lui cel aerisit:)
send, ma duc sa caut orajelul...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!