Puiuti de Randunici 2008!! (126)
Raspunsuri - Pagina 16
mimonix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SimRam
Merci fetele de raspunsuri. da, mananca nan, nu am introdus nici un aliment nou in schimb am inceput sa schimb nan1 cu nan2...am sa iau maine HA sa vad daca e ok asa. nu m-am gandit sa fie de la schimbarea asta, dar s-ar putea. chiar asa de diferite or fi?!!! din pacate pediatra trebuie schimbata, ca la ea solutia este "imposibil sa fie alergie" si o fi fost ceva in aer... si daca mai apare sa-i dau nu stiu ce medicament- imi cer scuze dar am uitat ceva cu aerosol..sau ma rog pe acolo . do not take as gold everything that shines like gold |
Sau detergentul poate fi...sau caldura/frig...cine stie? Eu NAN HA i-am dat de la inceput, n-au fost probleme la trecerea de la HA1 la HA2, dar nu e regula, stiu!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
simram eu am o prietena al carei baietel patea asa; tot nan ii da si ea, si de la inceput ii tot apareau pete rosii si bibite mici mici, uneori abia perceptibile...dupa ce i-a dat nan HA nu a mai facut; si acum are grija si la cereale si orice contine proteina din lapte de vaca...incearca o perioada cu HA, dar daca sunteti deja "diversificati" trebuie sa tii cont si cerealele sa fie simple, fara lapte si branza calcica si iaurtul presupun excluse sau gasita o solutie de inlocuire.....
Liana, mami de Teo
lianam spune:
simram are dreptate mimo
...poate fi mai simplu decat am "intortochiat" eu
, si sa fie detergentul de vina, ceea ce ar usura situatia ![]()
ralu 

LA MULTI ANI sotului tau!
Liana, mami de Teo
lianam spune:
banc...sadic
:
Doctorul vine la patul unui pacient dupa o operatie de apendicita si ii spune:
- Stati linistit operatia a reusit pe deplin v-am scos apendicele si un...rinichi.
- Dom'Doctor eu la rinichi n-aveam nimic.
La care Doctorul:
- Stiu dar aveam eu o obligatie...
Liana, mami de Teo
mstela spune:
Mimo,mai lasa-ma o perioada sa stau linistita,si-apai oi mai incerca-o pe Tea cu praful
...si mai e destul pan la 2 ani,nici nu vreau sa alaptez pana atunci
plus ca preconizez sa incep muncile o data cu anul.
Dar,mai vedem,deocamdata las ca-i bine ca mai iese laptic
,cu toate ca-i mare stres,ca si clau,sa nu stiu cat papa
..Dar acum,lasa-ma,te rog,sa-mi beau paharelul linistita fara griji.![]()
![]()
Randunoiul sforaie,deci am scapat de mushtruloieli
...dar tare mi-e ca ajunge sa bage divort,
ca nu are el timp sa ma insele si nici nu pare omu'
.
Raluca![]()
,eu nu cred ca stau bine
.De cand cu nasterea,nush ce am de nu as mai presta deloc
...ce-oi avea,domne..daca nasteam natural mai ziceam.
Sau o avea legatura tot cu anestezia generala,asa cum simt ca am pierdut muulti neuroni si m-am cam ciudatzit.

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam banc...sadic Doctorul vine la patul unui pacient dupa o operatie de apendicita si ii spune: - Stati linistit operatia a reusit pe deplin v-am scos apendicele si un...rinichi. - Dom'Doctor eu la rinichi n-aveam nimic. La care Doctorul: - Stiu dar aveam eu o obligatie... Liana, mami de Teo |
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
mstela spune:
Am vazut si Duracelul la sedinta foto in iarba..haioasa e,mititik
...si draguta..
sa se faca mai repede bine.
Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Brr,liana!
Stela,
mamica fericita de
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam banc...sadic Doctorul vine la patul unui pacient dupa o operatie de apendicita si ii spune: - Stati linistit operatia a reusit pe deplin v-am scos apendicele si un...rinichi. - Dom'Doctor eu la rinichi n-aveam nimic. La care Doctorul: - Stiu dar aveam eu o obligatie... Liana, mami de Teo |

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:

NB
Stela,
mamica fericita de