Aspirante optimiste > 20 (364)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Draga Bea ,noi am crescut marisori.Cam asa trece timpul.Vine si vremea voastra,o sa vezi.Noi de astazi avem 15 saptamani si saptamana viitoare ne programam la triplu test.Dublu a iesit bine si de saptamana asta luam si vitamine.Va pup si aveti grija de voi.Pentru fetele care au pierdut sarcina.Fetelor va doresc mult curaj si o sa vedeti ca dupa o saptamana o luati de la capat mult mai optimiste,deci se poate sa ramaneti insarcinate.Si eu am pierdut si apoi macar eram linistita ca pot sa raman.

iulia 15+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Am venit.Am scris mai sus logata cu userul comun ca am facut modificari in listutele cu gravi si mamici.Apropo de asta am o intrebare desi nu stiu daca ar trebui sa intreb asta totusi o fac.
Sunteti de acord sa micsoram lista de aspirante fiindca sunt muuulte fete de care nu stim absolut nimic si care poate nu au intrat de cativa ani,fiindca se mareste lista mamicilor si umplem pagina ?Pe cele care le-am vazut intrand macar o data in ultimul an sa ramana iar celelalte sa le scoatem?Mi-e frica de raspuns ,dar astept pareri.Am cautat in toate odiseele sa vad daca nu sunt gravi sau sa fi nascut ,dar nu le-am gasit.Ce ziceti?

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Buna dimineata fetelor....
M-am dus la somn ieri noapte cu tristete in suflet....Si m-am trezit la o noua zi de speranta....Devreme devreme cand primele raze de lumina au inceput sa apara si sa ma mangaie si sa ma imbratiseze....
Mi-am trezit iubitul si l-am luat la o plimbare pe campuri. Am luat si o sacosa cu noi pe care incetul cu incetul am umplut-o cu fructe direct din copaci.
Si sufletul zambeste din nou....Si ne-am stors portocale si grapefruit si ne-am taiat fructe si am stat in gradina sub copacii si am baut din sucul acrisor si am mancat din fructele dulci si am simtit speranta si liniste si....atata dragoste.....
Deci o luam de la capat....sau mai bine zis continuam de unde am ramas.....Zile si nopti de iubire ne asteapta....
Dar totusi parca mai e un pic de tristete acolo in suflet.....
Stiam ca imi vine, nu mi-am facut nici macar o clipa sperante....Dar parca cu prima picatura maronie am primit o palma....E umilitor....
Simt ca am nevoie de sprijin, de o imbratisare, de cineva care sa aiba grija de mine, sa ma atinga si sa imi spuna ca totul e in regula..... Cand STII ca nu totul iese dupa cum iti planuiesti....frica se strecoara in suflet.....si te sufoca incetul cu incetul. Oare cat trebuie sa mai astept?

Andreea

Mergi la inceput

Dozarile mele din faza ovulatorie sunt asa cum ar fi trebuit sa fie ,adica cu probleme.Daca ar fi fost totul ok nu era normal ,altfel eram gravi de mult deci nu sunt bune:

FSH:....................4,8 U/l
val.norm.........2,27-18,51 U/l

LH....................21,85 U/l
val.norm.............24-105 U/l

ESTRADIOL..........267,00 pg/ml
val.norm...........94-508 pg/ml

Deci probleme la LH.Ce stiti despre asta?

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Doula ce bine m-am regasit in cuvintele tale.In fiecare luna cand primesc palma ,ma alina speranta ,daca aceasta ar disparea am muri incet si dureros,dar asa capul sus si mergem inainte,

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

LH (hormon luteinizant)- este un hormon secretat de glanda pituitara sau hipofiza, care se afla in cap, in saua turceasca.
Practic varful secretiei lui este in perioada ovulatiei pt. ca el e factorul principal care o provoaca (ovulatia adica).
Daca LH creste dar nu ajunge la un nivel suficient ovulatia nu se produce, chiar daca exista un folicul pregatit...pur si simplu acesta nu se sparge.
Totusi...atata timp cat ai facut stimulare si apoi pregnyl pt. spargerea foliculilor, eu cred ca mai exista pe undeva o problema.
Daca era numai asta...ar fi fost rezolvata de medicamente.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetili!
Adina, mi se pare super ok sa mai aerisim listuta. Iar daca cineva se intoarce printre noi o vom trece iarasi pe lista!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Asa deci.Nu ,nu am facut stimulare din iunie,urmeaza sa fac de la cm-ul urmator,de aceea am facut acum dozarile ca sa vad ce face corpul meu in mod natural.Luna asta chiar nu am luat nimic ,nimic.

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Am fost la targul ala....dezamagire totala.
Peste tot scria "Producator roman".
De acord, as fi patrioata, dar de ce mama naibii toti producatorii astia romani aveau numai modele demodate, kitchuri, etc?
O fi atat de greu sa incerci macar sa fi cat de cat in pas cu moda?

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica5+

Mergi la inceput

Neatza Oana ,deci nu va fi cu suparare ?Atunci ma apuc de treaba ,

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput