Aspirante optimiste > 20 (364)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

si la mine vad ca au aparut primele pete maronii asa ca...nici luna asta nu a fost sa fie...asta e...

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

salutare dragelor!!!!!!!!!!!

ce mai faceti voi?

eu.nimic interesant cred ca am ovulat in ziua 30.....................
asta este.ce sa faci?
din cauza serviciului ajung fff tarziu acasa si nu mai pot de oboseala............si....de aia intreu mai rar......................
ce sa pot face? avem 2 sapt fffffffffffffffff grele.poate dupa aia va fi mai bine.........

altceva...............nimic special..............

carmen ce mai faci?

doamne iulia deja esti sapt a 14-a?????????????
doamne ce repede trece...............si noi tot aici.....

mi-am facut ceva analize sii mi-a iesit TGP=141, care tre sa fie <40

nu stiu poate de la atatea medicamnete
nu stiu dar chit ca nu mai iau

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ok gagici eu ma bag la somn...........
asa ca sa auzim de II si sa aveti grija de voi!!!!!!!!!
va poooooooooooooopppppppppp!!!!!!!!!!!
pa
andrea.....ieri tb=36.44, azi tb=36.74..................na.ok vad ce a fi maine dimin
paaaaaaaaaaaaaaaaaa

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista_up spune:

Buna dragele mele, citesc de ceva vreme forumul, va urmaresc si pe voi si intamplarile voastre. felicitari viitoarelor mamici. O viitoare mamica, acum la stadiu de aspiranta, prima incercare, primele teste si analize, care spun ca totul e in regula, asa ca urmeaza emotii si muuuuulta rabdare, de care Doamne ajuta, nu duc lipsa. Ma bucur ca v-am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

neata fetele

am intrat sa va pup si sa imi motivez absenta pana luni. plec ia din oras cu munca

aveti grija de voi si sa ne auzim cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Neatza si de la mine.Si fac si cafeluta de weekend .

Am reusit in sfarsit sa-mi rezolv problema cu laptopul punandu-i un monitor extern,asa ca acum pot scrie.Nu se mai vedea decat un sfert din ecran si nu mai puteam scrie nimic ,abia am reusit sa citesc .
Din pacate am citit despre Vrancioaia si nu pot spune decat sa fii puternica si sa mergi inainte,imi pare rau,

Bine ati venit fetele noi,sedere scurta la aspirante ,,.

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Astazi iau si eu rezultatul la dozarile de z 14 pe care le-am facut ieri,sper sa fie bune si sa aflu daca am ovulat sau nu ,desi degeaba dupa cum v-am spus .

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata si de la mine.
Eu azi am reusit sa dorm pana la 6 ....deci e un evident progres fata de ultima saptamana cand nu reuseam sa trec de 3-4 dimineata.
Mi-am baut mini-cafeluta si ma pregatesc sa plec la targul de imbracaminte si incaltaminte din Dr. Taberei..desi presimt ca o sa fiu dezamagita.
Acu na...sa nu zic ca nu m-am dus.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Plec dupa analize si vin sa va spun ce-am aflat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

`Neata! Mersi de cafea, Adina!

Eu astazi merg sa caut cadou pentru flebetea mea care impliniste 2 anisori... Abia astept sa fiu printre hainute si jucarii de bebe! Stiu ca o sa imi faca putin rau, de fiecare data sunt ca un copil in magazinele pentru copii, dar cand plec de acolo mi se rupe sufletul...

Am pus si bateriile la incarcat pentru aparatul foto, ca deseara presimt ca o sa ii fac poze pana mi se termina bateriile! Uitati, astea sunt poze cu Stefi (isi spune Tute si mie imi zice Ona), poze facute de mine in vara.

http://o-clipa.blogspot.com/2008_08_01_archive.html

E asa o dulce si ma iubeste asa de mult, iar eu sunt topita de-a dreptul dupa ea! Toata ziua o intreaba pe mamica ei "Uni`i Ona?". Si de cate ori mergem la ei numai pe mine ma lasa sa ii dau sa pape, e tot dupa mine si plange daca trebuie sa fie schimbata si nu o schimb eu... Din pacate, nu prea ma stiu cu copilasii, asa ca de cele mai multe ori nu ma incumet sa fac ceea ce nu stiu...

Aaa, inca ceva despre Tute si gata, ca daca e dupa mine scriu pana deseara despre ea. Cand eram cu hiperstimularea, de nu ma puteam nici misca de durere, m-a sunat mica lui Stefi si mi-a dat-o si mie la telefon. Si a zis "Ona, hai tache Tute!" (adica "Oana, hai acasa la Tute"). Degeaba a incercat sotiorul meu sa imi explice ca nu e bine sa plecam din casa, n-a avut cu cine vorbi. Desi mergeam cu masina cu 20 km/h si eu urlam sa nu mai mearga asa repede ca nu mai pot de durere, pana la urma am ajuns. Nu m-a mai durut nimic acolo, dar dupa ce a adormit Stefi, am inceput sa resimt toata durerea si abia am ajuns acasa. Dar, ce mai conta, am fost la Tute!

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

TOATE VIN LA TIMPUL LOR...

http://tt.lilypie.com/fllIp2.png

Mergi la inceput