Aspirante optimiste > 20 (364)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Adina, sunt fete care nu au intrt de mult, dar te rog nu sterge fetele de la inceput.
Scuze ca ma bag,dar aspitantele vechi care au creeat subiectul asta ar tb sa fie lasate acolo.

No ofance.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Apreciez munca ta Adina,dar ai sters fete care s-au luptat si se lupta de ani de zile.Poate voi nu le stiti,dar fetele acelea au fost aici inca de acum 5-6 ani si am creaza subiectul Aspirantelor optimiste.E pacat ca un simplu delete poate sterge ceea ce noi am creeat cu drag.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Oooofff,de ce nu am mai stat putin,am citit abia acum,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Mi-am reparat gresala???,le-am recopiat de la primele subiecte,adevarat nu pe toate ci doar primele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata fetele!!
Eu sunt ooooobosita, aseara am fost la o petrecere mascata, m-am deghizat in Cleopatra dar nu am dansat deloc din cauza aparatului cardio de pe mine, mai am 2 ore si il scot!
Andreea nu e nici o consolare dar urmeaza o noua luna si stiu atat de bine prin ce treci!!!!
Am vorbit cu sora mea si i-am zis de forum asa ca va intra si ea curand ca se chinuie de 2 ani dupa ce v-am zis ca a pierdut 2 bebei mari!
Am vazut multe lucruri triste si deaia vreau sa ma incurajez odata cu voi ca stiu ca va veni!
Si da iau cafluta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Tumpi probabil te-am intristat tare si am incercat sa repar cat de cat gresala,insa asa cum ai spus sunt fete pe care noi nu le cunoastem ,iar daca speranta lor este inca vie am dori si noi sa intre sa ne mai dea un semn de viata,un sfat fiindca cu siguranta au adunat multe informatii si au trecut prin multe experiente de-a lungul anilor,nu?Prin absenta totala am considerat ca au parasit acest forum ,de aceea am luat hotararea sa mai micsoram listuta,mai ales ca se ingroasa lista mamicilor ceea ce e imbucurator si asa cum am spus le-am cautat in toate odiseele,la clubul scutecelor ,la fiv si nu le-am vazut.

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Ma apuc si eu de program administrativ ,ca timpul trece repede si acusi plec la magazin,

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Buna fetelor si eu tot la progra adm ca abia am venit de la cumparaturi. Despre LH -ul mic nu stiu ce sa zic. Fina mea are exact la fel si endocrinologa(la care merg si eu) i-a zis printre altele ca ovuleaza tarziu si faza luteala este prea scurta, ovulul nu este viabil. Ea are si ovare polichistice. Cauta un endocrinolog bun care sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

sal
azi dim tb=36.80
am visat cu soricei.......3 soricei

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetele stiti de prietena de care va spuneam ca e gravi?
Tocmai ne-au sunat si ne-au spus ca tre sa faca avort pentru ca bebelu are sindromul down! Ea are 20 de saptamani!!Ce trist!!!!!!

Mergi la inceput