Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
Accept ultimele 2 propuneri ca treaba cu invatamantul nu o sa fie buna nici peste 50 de ani.![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Roxxy80 spune:
La multi ani tuturor bulgarasilor care implinesc azi un anisor. Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!!!
Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva. Voi cand ati fost gravide ati baut cafea? Eu pana sa-l nasc pe Matei nu am pus gura pe cafea niciodata (ma rog, f f rar). Dupa ce am vazut ca nu pot alapta, oboseala accentuata m-a facut sa beau cafea. la inceput de nevoie dar, ulterior, a inceput sa-mi placa. Beau o ceasca de expresso dimineata. Oare imi afecteaza daca nu renunt la ea ca tare mult imi place. Insa nu vreau sa-i afecteze lui bb2 (atunci cand va fi in burtica).
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puiutul meu
ancadragoman spune:
Roxxy eu in primele 2 luni nu am baut ca nu am putut dar dupa beam una pe zi dimineata ,oricum o cafea pe zi nu face rau lu bb din cate stiu eu.
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
cristi07 spune:
La multi ani:
Maria 

Elena 
Alin James
si urez si celor care implinesc 11 luni azi...
Ioana
si Raducu meu 

Cristina si Radu 3.12.2007
cristi07 spune:
Cami, BB...super petreceri...abia astept sa organizez si eu pentru piticul meu
.
Anca...si la tine "dovada"...
ancadragoman spune:
Cristina inca nu am poze 
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
Roxxy80 spune:
Multumesc
. Problema este ca expresso este o cafea ff tare. Mie nu-mi place alt fel de cafea ca le-am incercat pe toate
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Roxxy eu in primele 2 luni nu am baut ca nu am putut dar dupa beam una pe zi dimineata ,oricum o cafea pe zi nu face rau lu bb din cate stiu eu. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze cu puiutul meu
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Cristina inca nu am poze ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
dar o sa ai? asteptam cu interes...sa o vedem pe piticuta in actiune

ancadragoman spune:
Noi am avut fotograf angajat dar el o sa ne dea pozele peste vreo 2 saptamani ,intre timp incerc sa fac rost de la prieteni ...cum am ceva cum va arat![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA