Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 14
popbianca spune:
acum ma retrag....in speranta ca poate o sa-mi dati ceva sfaturi, aveti ceva ideii pt. mine....
noapte buna!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ancadragoman spune:
Neata
FELICITAM SI NOI PUIUTII SARBATORITI ZILELE ASTEA,SA FITI SANATOSI ,PAPACIOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII.
Am vazut multe pozici cu copilasi frumosi si activi 
Lavinia tortul a fost super,aceasi poveste am avut-o si noi pe tort ,deci caleasca,print si printesa idem![]()
Sambata ne-am rupt si noi turta,am avut o petrecere de pomina cu 50 de invitati dintre care 6 copilasi care au facut cat 20
.
Maria a ales de pe tava:jucarie,argint si cheile de la masina ...ce inseamna jucarie?
Va pup si sunt aici pe felie .
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ancadragoman spune:
Nu scriem si noi in titlu "la multi ani " pentru bulgarasi?
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
anacami spune:
Buna dimineata!
felicit inca o data sarbatoritii zilei,desi am mai facut-o si aseara
MARIA, ELENA si ALIN JAMES
Alina,distractie placuta!
AncaD,depinde ce jucarie... sub forma de ce?
Bianca,ratusca-radio am primit-o ieri, cadou de la Sofia-vecina.Este f. simpatica, inafara de Stefania a fost tare apreciata si de Sebastian...Ce ochi de vultur ai
...
Intrebare-intrebatoare: stie cineva unde pot gasi cercelusi frumosi de bebe (inafara de mag. Celini si cele din Unirea..)-eventual pana in 3-5 mil
. Imi mai placeau la un moment dat unii sub forma de floricica,cu intreaga tortita dedesupt,dar nu am vazut nicaieri- i-a zarit
careva pe undeva ?
P.S. nu va suparati ca nu urez
celor ce mai implinesc lunisoare, am zis asta mai de demult; la Sebi ii faceam lunar ziua cu tort, acum la Stefania am uitat si cand era ziua..Mi se pare obositor sa faci liste peste liste zilnic, mai uiti uneori sau nu intri si faci vrei-nu vreio discriminare..
Probabil ca m-am linistit datorita copilului mai mare, acum implinirea inca a unui an mi se pare importanta!
Va pupam si va dorim toate cele bune!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
ancadragoman spune:
Cami era un pitic din alba ca zapada![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
Vasari spune:
Multumim pentru felicitari!
La multi ani Elena si Alin James!
Ma duc la soricelul meu, ca astazi e mai activ ca oricand!:)
Poze de la 7 dim. Un album pregatit de mult.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
anacami spune:

Anca,poate o sa aiba grija de pitici
- sa aiba inclinatii catre lucrul cu cei mici:invatoare,eduacatoare,profa de engleza,indrumatoare,etc,etc.Sau poate isi face o gradinita/scoala privata 
P.S. nu uita ca noi facem haine (si Stefi si Iasmi); sa ne cheme sa le facem uniformele...
mami de Sebastian
si Stefania 
ancadragoman spune:
Mamaaaaaaaa o sa am o fata saraca
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
anacami spune:
hai mey, revino-ti!!!cum asa?!?!?! poate sa castige f. bine si din educatie, pana atunci poate va fi tratata cum trebuie si in societatea romaneasca!!! si daca isi face o afacere in domeniu, crezi ca nu poate fi bogata?!?
Sau poate oi face din pasiune, la umbra unul miliardar in euro
!!!
Asa ca,nu te stresa!!!
mami de Sebastian
si Stefania 
anacami spune:
Anca,m-am mai gandit (ca in reclama..): poate se face psiholog pt. piticii de pe creier
...
mami de Sebastian
si Stefania