Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (127)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cateva poze noi, http://www.flickr.com/photos/12658420@N07//
aici se vede perfect tortul: http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/2996782274/

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

BB,try again; am mai copiat linkul inca o data,fara sa fiu logata (dar nu stiu daca sunt diferente ...ca nu m-am gandit sa ma uit inainte cum arata, si nu mai am rabdare sa il verific ..)
O caleasca pentru o printesa,este f.f.f frumos!
Mey,dar ce au fetele noastre cu ata??? ma gandeam ca vor fi mari "modiste", Stefi creeaza si Iasmi le vinde . Stefania a ales: cutiuta de farduri, ac+ata (binenteles) si un creion ...

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Cami, e o scumpa printesa ta. Mai, ma topesc cand vad poze cu fetele voastre. Se vede ca si voi v-ati distrat de minune.

BB, ati avut un tort f frumos. Repet: Iasmi e o printesa frumoasa.

Eu m-am cam hotarat in proportie de 90% tortul lui Matei va fi un teren de fotbal in care jucatorii vor purta pe spate numele celor care participa la petrecere.

Azi am fost la ziua mamei mele si Matei a primit mai multe cadouri decat sarbatorita. Mai, copilul asta al meu o sa fie un mare rasfatat. Era ca un print azi. Toti stateau pe langa el si nu mai stiau ce sa-i faca . Nici nu am simtit ca am copil timp de 4 ore.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Poze cu puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Imi cer scuze ca n-am reusit sa intru decat acum pe net..am intrat special sa urez La multi ani! bulgarasilor care au implinit 1 an!

LA MULTI ANI!
Va doresc sa cresteti mai si frumosi si destepti si norocosi, sa va bucurati parintii cu toate nazbatiile e care le faceti, sa aveti o viata frumoasa plina de dragoste!

Stefanut (Victo)

Iasmina Alissa (BB)

George Ionut (RGE)

Ciprian Gabriel (cataro)

Stefania Maria (Anacami)

si pentru maine (ca cine stie cand mai pot intra)

Maria (Vasari)

Elena (Alfa_anca)

Alin James (Grate)

Va pup pe toate fetele si pe toti bulgarasii....acu merg sa citesc vreo doua capitole (cred) din urma si sa ma delectez cu poze (cu siguranta delicioase)

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Am vazut si pozicile...superbe, tortul Iasminei a fost demenial!
Si piticii din parc care merg atat de bine Maria, Alexia, George...ce frumos ca va puteti intalni si juca impreuna!

Ellis...si eu ii tot cumpar cu preteztul "vine ziua ei" dar ma axez mult pe jucarii

Fug acum la culcare!

Noapte buna si somnic pufos!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

VA MULTUMESC INCA O DATA !

Nici eu nu stiu maine cand mai intru,asa ca lets party pentru:

nazdravana MARIA de VAsari

ELENA de alfa-anca

ALIN JAMES de Grate

Sa fiti sanatosi,norocosi si la punga grosi! sa aduceti numai bucurii familiilor voastre!

Mergi la inceput

dedicatie pt. Miha (paloarea lor este cam la limita,dar sunt pozati la sfarsit-dupa stat ceva timp in frigider, sa nu ratez momentul...).
Daca ma primesti ucenica,promit ca ma voi stradui mai mult !

Gata si eu,fug la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
am tot citit p-aci si vad ca multe dintre noi deja se pregatesc serios de bb2....azi m-a sunat si pe medicul(ca am fost la ctrl saptamana aceasta) si mi-a zis ca totul e ok cu PAP..., ca nu trebuie sa astept 2 ani de la cezariana pt. bb2...deci teoretic ma pot apuca si eu de bb2...sunt pusa pe ganduri , serios de tot, dar totusi tre sa mai atept....(acum seara am fost in vizita la cineva care are un copilas care inca nu are 2 ani, si un bb care are 3 saptamani...mi s-a parut destul de dificil, mai ales ca pe cel mare il apuca acum si crizele de personalitate...arunca cu jucarii, l-a luat pe nu in brate...)
sherita...successss!
ramonella, 6oo ml/zi e super....noi abia daca facem 350 ml/zi
incep sa-i dau si eu enzimele alea ....rau n-au cum sa-i faca...
bb, am vazut si eu pozele.....dar ce rozzzzz e fiica ta ! si frumoasa de numa-numa !tortul a fost superrrr
vasari, ce faine sunt !...dar cine sa le faca? de unde atata timp pt. creatii si rabdarea de unde sa o luam? dar sunt super tariiii
anacami, STEFANIEI tale, (cu intarziere), super si tortul vostru, avem si noi radio -ratusca , il fol la masa...stirile de la pranz....
validelide, tie si micutei tale!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!CU OCAZIA IMPLINIRII UNUI ANISOR !lui CIPRIAN(cataro), sarbatoritilor de azi ,ELENA (alfa anca),MARIA (vasari), precum si celorlalti care implinesc 11 lunite....LUCA (dany2007), ANTONIA (adyanna), IOANA (anne ma), RADU (crusti07)

Mergi la inceput

tre sa va spun ca eu inca nu stiu cum voi face cu sarbatorirea fiicei mele....ca noi suntem mulllllti! atat familia cat si prieteni....asa, ca prima idee...fam. la restaurant si prietenii acas...dar la noi in gasca sunt doar 2fam care au copii...una , cea care are copilasul mic de 3 saptamani...si una care nu e chiar asa apropiata, dar ne intalnim mai mult la evenimente...restul sunt buni doar de bairam...cred ca o sa-i chem mai repede astfel incat sa poata veni si cele 2 fam cu copiii(fara micutul), sa poata sta si Ana la niste poze...apoi , copii la culcare, respectiv la bunici...si sa inceapa cheful !!...dar dac vreau sa duc familia la restaurant nu e sigur ca vor termina masa pana la ora 19, sa poata veni prietenii acas la noi....(ziua ei cade sambata)....sa tin cu fam duminica ?(in 16), cu prieteni nu am cum...toata lumea tre sa mearga luni la servici....
trebuie sa o sarbatorim sambata si cu fam si cu prieteni....nu vad cum asputea sa fac chestia asta in conditii optime dar nu vad alta solutie...

Mergi la inceput