Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (127)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

La multi ani Stefaniei si Antoniei !

Eu nu i-am luat nimic inca de ziua mea, ca la capitolul hainute stam inca bine si de jucarii vad ca se satura repede. Vreau sa-i iau masuta muzicala de la Chicco.

Aaa, taica-su a fost plecat si i-a adus o jucarie de astawww.amazon.com/Hasbro-Playskool-Busy-Ball-Popper/dp/B00007G39I/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=toys-and-games&qid=1225650030&sr=1-2" target="_blank">asta, dar ii sar mingiile in toate directiile si ne-am plictisit sa le adunam din toate colturile asa ca am pus-o deoparte.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
miha mai ai vreo veste de geanta postasului??? ca vreau sa o comand si eu!!!

Eu am comandat jucaria multifunctionala 4 in 1 de la Simba. A venit de ieri.
E frumoasa si Amira a fost incantata.Si Robert la fel. NU stiu de ce traiam cu impresia ca tre sa si zica ceva,dar e muta. Mai bine,cred.

Super pozele de la petrecere. Ce a ales Iasmi de pe tava?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

da miha, stiu la aia ma refeream si eu. vreau sa o comand in seara asta.
in cate zile a venit??
e faina? o intereseaza pe amira? e sigura??
cat au fost taxele postale???

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Stefania Maria sa ai o viata frumoasa plina de realizari si impliniri!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Citat:
[] NU stiu de ce traiam cu impresia ca tre sa si zica ceva,dar e muta. Mai bine,cred.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

nu zice nimic?? ca am vazut ca are ceva butoane pe ea....

Mergi la inceput

scuze...am vrut sa editez mesajul anterior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!
Doamnelor,domnisoarelor si domnilor, va multumim din suflet pentru urarile scrise, cat si pentru cele gandite!
Alina,Anka.san, va multumim pentru felicitarile transmise prin viu grai

A fost o zi minunata,frumoasa si dulce ca Stefania!ne-am distrat si ne-am simtit super bine- eu am avut o bucurie imensa in suflet!

Cateva poze aici, cu mentiunea ca iarasi nu am pozat prea mult- tati a filmat si mami a misunat pe ici,pe colo...Oricum ne-am simtit bine, atat noi, cat si (se pare si sper) musafirii: nasii si vecinutele noastre prietene (Sofia-deja www.dragamea.ro/index.php?id=2974&luna=11&an=2008" target="_blank">fotomodel de coperta si mamicuta ei draga).
Stefania a cazut franta inca inainte de sfarsitul petrecerii, promite ca pana la anul va face antrenament...

Va pupam si va dorim toate cele bune!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami eu nu pot vedea pozele...... ma baga pe albunul meu...

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani,Stefania!!!Sa fi sanatoasa si sa cresti mareee!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

a primit hainute,jucarii si bani..Inca nu ne-am uitat la toate cadourile pe indelete, dar ii place f. mult un bebelus-licurici; chiuie de bucurie cand i se aprinde beculetul..
este asta
http://www.chic bebe.ro/products/231-1_an_si_mai_mari/images-1419-simba_baby_spiridus_luminos.mbs
(fara spatiu dupa chic..)
Sofia,vecina noastra, a fost incantata de bebelusul lui Stefi si a lui Sebastian (unul cat Stefi,aproape),asa ca peste fix o luna-cand va implini un anisor, o sa ii iau cel mai probabil un bebelus de jucarie (cu sau fara accesorii)
Am vazut unii Nenuco,cred ca sunt ok,nu? are cineva,rezista la "demonstratii bebelusesti" de iubire(asa mai cu forta...) ?!?

Miha,merci oricum...Am gasit pe net o reteta de oua umplute cu branza,am zis sa fie mai usoare; am folosit Almette cu smantana+galbenus+putin unt+marar; am pus un strat super-subtire de maioneza acrisoara facuta cu oua de la tara+mustar+lamaie; le-am ornat cu meticulozitate (asa,vreo 2 ore ),dar a iesit ceva,ceva..
In rest,inafara de salamuri,cascaval, multe legume, am facut semi-snitele de pui (nu prea mari ca dimensiuni..),pui la cuptor cu garnitura de brocolli,somon rondele la cuptor (mie imi place mai mult fiert, ca mai scoate din grasime)- ultimele doua feluri au fost mancate si de bebelusi/"tinerele" domnisoare (ca nu mai sunt chiar bebeluse,nu?).Ca dulciuri: tort si prajitura cu visine facuta de mamaia..
Tortul a fost gustos, dar blatul a fost de ciocolata (probabil Mareshal)-pt. cine prefera prajiturile bine insiropate este cam greu/tare..A fost de maaare efect

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

La multi ani,Stefania si Antonia! Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!

Gianina,ma bucur ca te mai vad pe aici...multi tie si printeselor tale frumoase...e drept ca nici eu nu prea mai intru.

BB, felicitari pt. petrecerea reusita si multi Iasminei...e o scumpica!

Imi pare rau ca nu mai stau prea mult pe forum, dar Andra a fost racita de vreo 3 ori si, de vreo saptamana si-a schimbat programul...e haotic rau! Adoarme la 6-7 seara,cel tarziu si la 5-6 dimineata e in picioare... nu doarme ziua decat f. greu si f. putin,iar de mancat si mai putin,deja simt ca se duce si ultimul strop de energie pe care il am...pt. ca noaptea sta la san f. mult si se foieste...i-a iesit un colt de maseluta si are vreo 4 dintisori care stau sa iasa, cred ca asta e motivul,pt. ca in rest e f. energica...si ranjita

Nu mai stiu ce am citit din urma,dar vreau sa-i spun lui Sheri ca-i tin pumnii...sa-ti ajute DD,sa-ti indeplinesti visul!
In rest,neuronul meu obosit a uitat ce mai vroia sa zica...asa ca va pupam pe toate mamicile si pe toti copilasii scumpi.Noapte buna!

printesa roz
fotomodel

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput