Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 11
Vasari spune:
La multi ani, Stefania! Sa cresti mare si sanatoasa, sa ai parte de multa dragoste si armonie in viata!
Cami, abia astept sa vad pozele!!
Si tortul! :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Vasari spune:
Ank
A trebuit sa caut soada in dex, ma gandeam eu ca-i de bine.:))
Primul orice
bb_yasmi spune:
ceauuu
roxxy, multumesc frumos!!!
si noi am inceput "cheful" de vineri ca doar in 31 era ziua ei si am continuat si azi..ca doar o data face fata 1 an!!!!![]()
![]()
pussi, la preferita am facut tortul, a fost ffffff gustos, de fructe: capsuni, zmeura, etc!! si au o gramadaaaaaa de modele cu jucarii deasupra.
miha mai ai vreo veste de geanta postasului??? ca vreau sa o comand si eu!!!
cami, cum a fost petrecerea??? asteptam poze!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Miha,pe unde umbliiii? |
Am avut un nenorocit de virus stomacal,ce l-am plimbat de la unul la altul si am zacut. Foarte rau ne-a fost la toti...durere de cap,voma,diaree...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui Vasari Ank ![]() A trebuit sa caut soada in dex, ma gandeam eu ca-i de bine.:)) Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine
Cecilia
Vasari spune:
bb, am vazut pozele. E o scumpa Iasmi!! Si am vazut niste cizmulite super!
Stiu ca vin cam tarziu, dar am vazut niste sandwichuri smechere!
http://gargles.net/wp-content/uploads/2006/09/sandwich.jpg
http://en.fotolia.com/id/925924
Asta pentru cine stie sa faca
. Eu o sa incerc sa adaptez.
Primul orice
Ank83 spune:
Miha ... 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine
Cecilia
ellis spune:
LA MILTI ANI, ANTONIA!

ROXXY- si Alessiei ii place pestele, dar nu chiar asa
, dar voi sunteti baietei si tre sa fiti mai fortosi! A mea azi a mancat iar doua feluri de mancare
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi miha mai ai vreo veste de geanta postasului??? ca vreau sa o comand si eu!!! |
Eu am comandat jucaria multifunctionala 4 in 1 de la Simba. A venit de ieri.

E frumoasa si Amira a fost incantata.Si Robert la fel.
Super pozele de la petrecere.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Miha ... ![]() |
Multumesc...