Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 10
ellis spune:
Neata!
Intru si eu putin ca mi-au dat liber. Vreau sa va spun ca parca m-am zapacit, ii tot cumpar copilului sub pretext ca e ziua ei, astfel s-a facut fii-mea cu trei perechi de cizmulite, dar super frumoase(una vine saptamana viitoare) + o pereche de ghetute, are mai multe decat mine in sezonul asta
; ieri i-am luat un scuter cu winniw, a fost absolut incantata de el cam un minut
, i-am luat pijamalute alb cu rosu, i-am completat tinuta pt petrecere...gata cu cadourile, am zis!
citesc din urma si revin...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
ellis spune:
ALINA - peste vreo luna apar normele, abia dupa aia trebuie sa completam adeverinta la job si sa depunem cerere + adeverinta la Directia de Munca.
LAVINIA - frumoasa petercerea de acasa, Iasami e incantata!
CAMI - se face media veniturilor castigate in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului, nu altfel. LA MULTI ANI, STEFANIA! SA TE FACI MARE, FRUMOASA SI CUMINTE, PUIUT SCUMP!
RGE - e frumusic George si si-a gasit o prietena pe masura!![]()
aaaaaaaa..iae George are exact aceeasi pozitie de nani ca si Alessia, doar suzeta e diferita![]()
ROXXY- si eu ii dau ce mancam noi, atat timp cat fac ceva fara condimente, neprajit... sapt trecuta a papat corba de curcan cu bors si piftie de curcan, ieri a papat supa de pui si cartofi dulci cu pui la cuptor;
ii place mult mozzarella, nu are nimic daca ii dau, nu? eu inca ma mir de cum papa puiul meu...incepe sa semene cu Maria de Anca
; se uita in gura noastra si vrea si ea; aseara a mancat la 19.30 o felie de mozzarela cu putina paine, iar la 20.30 300 de lapte!
SHERY - TINEM PUMNII!
gata, ca umbla fii-mea pe aici si sotul zice sa-i punem casca de protectie!![]()

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
Roxxy80 spune:
Neata!!!!
Dau o
mare, mare si aromata.
BB, frumoasa fata ai. Sa-ti traiasca. Se pare ca v-ati distrat de minune la petrecere. Noi vom avea petreceri timp de 2 weekend-uri. Tot weekendul dinainte si weekend-ul cu ziua lui Matei. Vom face acasa si avem o gramada de invitati. De pregatiri se va ocupa mai mult bunica lui Matei. Eu voi face doar salatele
si curatenia.
Ellis, stai linistita ca nu esti singura. Si eu i-am luat pana acum de ziua lui: o betonier, un tractor, animalute care inoata in apa, geanta postasului, casuta de joaca
. Iar bunicii: tricicleta+costum gros de iarna din fas. Si au spus ca nu poit veni cu mana goala de ziua lui, adica pe 29 noiembrie, deci urmeaza sa-i mai cumpere alte chestii
.
Domne, rasfatati mai sunt copiii astia
. Pai pe vremea mea...![]()
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puiutul meu
eladea2005 spune:
LA MULTI ANISORI STEFANIA SI ANTONIA! SA CRESTETI MARI, SANATOASE SI SA FITI NOROCOASE!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Roxxy80 spune:
Vreau si eu sa urez LA MULTI ANI Stefaniei si iubitei mele Antonia. Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase, voioase si cuminti 

Roxxy si
Poze cu puiutul meu
Roxxy80 spune:
Matei tocmai a mancat pentru prima oara peste. A fost un real succes. A mancat o farfurie cu varf de pangasius cu cartofiori natur, smantana si unt. Le-am preparat la steamer. Se bateau turcii la gura lui. Acum doarme pe ditamai burtihanul
. A baut si un mare biberon de suc de morcov cu para si mar.
Pana acum nu i-am dat peste pt ca stiu ca face parte din alimentele cu cel mai crescut risc de alergie. Dar acum e baiat mare.
Roxxy si
Poze cu puiutul meu
pussi spune:
LA MULTI ANI STEFANIA!!!
mi-am adus si eu tustele acasa si e supeeeeeeeeeer, nu mai stau fara ele. Elena cand am ajuns la ele in camera direct la patutul ei s-a dus...
BB super pozele, petrcerea, tortul! chiar unde ai facut tortul?
sheri iti tin pumnii!
bianca cred ca vom merge la revel...
ellis, roxxy si eu am facut la fel cu cadourile,sau ma scoate tati din casa... sau ma incuie sa nu mai pot pleca![]()
va pupic
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Miha,esti pe receptie???? as vrea sa fac meniu bufet suedez pt. maine,ceva cat mai simplu de preparat,fresh si usor de metabolizat |
LA MULTI ANI STEFANIA! Sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa!Cami,imi pare rau ca n-am fost pe receptie,cred ca te-ai descurcat minunat pana la urma si fara ajutorul meu.
Eu inca nu m-am hotarat la meniu,dar voi alege din urmatoarele:(in caz ca mai intereseaza pe cineva
*ardei umplut cu branza cu marar
*piftelute din piept de pui si cascaval
*oua umplute cu pate de ficat sau crema de branza
*foietaj cu sunca sau carnaciori
*rulada din piept de pui umpluta cu cascaval sau ciuperci
*choix-uri cu diverse umpluturi
*branzeturi si mezeluri diverse
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...