Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
Nu am facut la restaurant ca are varul meu o sala pe care o inchiriaza pentru petreceri.![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Matei tocmai a mancat pentru prima oara peste. A fost un real succes. A mancat o farfurie cu varf de pangasius cu cartofiori natur, smantana si unt. Le-am preparat la steamer. Se bateau turcii la gura lui. Acum doarme pe ditamai burtihanul Pana acum nu i-am dat peste pt ca stiu ca face parte din alimentele cu cel mai crescut risc de alergie. Dar acum e baiat mare. Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze cu puiutul meu |
Bravo Matei!
si noua ne place mult epstele, noi deja de 2 luni mancam... cu orez si morcov fiert.. ii place mult...desi el e ffffoaaaaaarte mofturos la mancare...
aaaaa, ii mai palce si ficatelul de pui..si ala il mananca bine..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
LA MULTI ANI STEFANIA! Sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa!Cami,imi pare rau ca n-am fost pe receptie,cred ca te-ai descurcat minunat pana la urma si fara ajutorul meu. Eu inca nu m-am hotarat la meniu,dar voi alege din urmatoarele:(in caz ca mai intereseaza pe cineva *ardei umplut cu branza cu marar *piftelute din piept de pui si cascaval *oua umplute cu pate de ficat sau crema de branza *foietaj cu sunca sau carnaciori *rulada din piept de pui umpluta cu cascaval sau ciuperci *choix-uri cu diverse umpluturi *branzeturi si mezeluri diverse Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
yummy....mai Miha, iarasi ne faci pofta p'aci...

buna idee, tre sa ma pregatesc si io din timp de ziua lui fiu-mio... o sa iau in considerare meniul tau...

ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui mihuta La multi ani Stefaniei si Antoniei ! Eu nu i-am luat nimic inca de ziua mea, ca la capitolul hainute stam inca bine si de jucarii vad ca se satura repede. Vreau sa-i iau masuta muzicala de la Chicco. Aaa, taica-su a fost plecat si i-a adus o jucarie de astawww.amazon.com/Hasbro-Playskool-Busy-Ball-Popper/dp/B00007G39I/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=toys-and-games&qid=1225650030&sr=1-2" target="_blank">asta, dar ii sar mingiile in toate directiile si ne-am plictisit sa le adunam din toate colturile asa ca am pus-o deoparte. mami de Sophia |
chiar vroiam sa-i cumpar si eu lui Eric o chestie de-aia... dar daca zici ca asa sta treaba... eu credeam ca bilele sar dar ajung in acel tobogan...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui anacami dedicatie pt. Miha (paloarea lor este cam la limita,dar sunt pozati la sfarsit-dupa stat ceva timp in frigider, sa nu ratez momentul...). Daca ma primesti ucenica,promit ca ma voi stradui mai mult Gata si eu,fug la nani ![]() ![]() ![]() mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
tare dulcica Stefania... sa creasca mare si sanatoasa...

vad o multime de jucarii, e interesata de vreuna??
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 La multi ani tuturor bulgarasilor care implinesc azi un anisor. Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!!! Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva. Voi cand ati fost gravide ati baut cafea? Eu pana sa-l nasc pe Matei nu am pus gura pe cafea niciodata (ma rog, f f rar). Dupa ce am vazut ca nu pot alapta, oboseala accentuata m-a facut sa beau cafea. la inceput de nevoie dar, ulterior, a inceput sa-mi placa. Beau o ceasca de expresso dimineata. Oare imi afecteaza daca nu renunt la ea ca tare mult imi place. Insa nu vreau sa-i afecteze lui bb2 (atunci cand va fi in burtica). Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Poze cu puiutul meu |
da, am baut... nu in prima luna, ca-mi era greata de ea, dar apoi am baut una dimineata....
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
Neata!!!
uffffff..iarasi am avut o noapte cu multe treziri... nu stiu ce sa-i mai fac... de ce doarme asa de agitat... or fi dintii??? posibil... dar se trezeste, de fapt nici nu se trezeste ci in somn plange sau scanceste, se ridica in 4 labe, se pune pe o parte, apoi pe cealalta,se foieste intr-una, nu-si gaseste locul..nu stiu ce sa-i dau sa doarma si el linistit...
oare sa-l duc la un medic? ce ziceti???
azi noapte l-am adus la noi in pat, ma saturasem sa fac drumul intre camera lui si a noastra...offfffffffff.....
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
creem spune:
Eladeea, imi pare rau de somnicul lui Eric. Si Sofi doarme mai rau, adoarme foarte greu, se trezeste des, plange in somn
si cred ca tot dintii sunt de vina. Eu ii dau sa suga noaptea si o mai linisteste, adorme la loc, dar la voi nu stiu care e situatia. Pupici!
Roxxi...daca poti las-te de cafea inainte sa ramai gravida. Eu eram dependenta cu toate ca beam una singura pe zi si tare greu m-am lasat, ma durea capul rau daca nu beam, eram amtita toata ziua. Am baut mai intai liulete din acelea de capucino, apoi ciocolata calda ca sa ma "mint" si apoi nimic. Lui bebe nu-i face bine cafeaua.
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui creem Eladeea, imi pare rau de somnicul lui Eric. Si Sofi doarme mai rau, adoarme foarte greu, se trezeste des, plange in somn si cred ca tot dintii sunt de vina. Eu ii dau sa suga noaptea si o mai linisteste, adorme la loc, dar la voi nu stiu care e situatia. Pupici!Roxxi...daca poti las-te de cafea inainte sa ramai gravida. Eu eram dependenta cu toate ca beam una singura pe zi si tare greu m-am lasat, ma durea capul rau daca nu beam, eram amtita toata ziua. Am baut mai intai liulete din acelea de capucino, apoi ciocolata calda ca sa ma "mint" si apoi nimic. Lui bebe nu-i face bine cafeaua. ![]() Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
creem, eu ii mai dau ceai, bea 2-3 guri si adoarme la loc... dar se trezeste si el plangand, uneori tipand de-a dreptul de sar ca arsa din pat....

adormim fff greu... tre sa fie rupt de oboseala sa adoarma usor si rapid... dar noaptea ma omoara...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
popbianca spune:
buna ziuaaaa!
acum ca sunt la bloc am timp sa stau pe DC si la orele astea...Ana ca niciodata ,s-a trezit pe la 9, la 10,30 deja dormea...inca doarme...mancare? nimic
am vazut pozele Mariei de Vasari...duuuulce foc...si "primul orice" super fain!
roxxy80, eu beam 1 cafea/zi cat timp am fost insarcinata, inaite de asta beam destul de multa...nu s-a intamplat nimic...1 e voie...espresso, espresso...mai inmultesti si tu cu putin lapte...
ancadragoman, ce bafta pe voi...as vrea si eu un var asa...asteptam pozele....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
LA MULTI ANI STEFANIA! Sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa!
Noi o sustinem pe Simona! 

si