Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (214)
Raspunsuri - Pagina 17
carpatina spune:
So, Luy, cum a fost cu aerosolii?
Iertati-mi nestiinta.. da' ce e neica asa minunat cu aerosolii astia? Ca vad ca una doua (Yaia hai ca azi numar eu
) toti doctorii zic "aerosoli"
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
luy spune:
Multumesc pt grija, nici nu stiu ce sa zic, daca Maria e mai bine sau nu :(
Sedinta de aerosoli a fost un esec, a urlat si s-a zbatut, nici taica-su nu a putut s-o tina :(
Asadar nici in visele mele cele mai roz nu as putea sa sper ca i-as face aerosoli singura.
Tot respectul meu pt fetele care reusesc acest lucru 
O sa mai incerc o sedinta maine dimineata, daca pleaca tati la serviciu ceva mai tarziu ( da, lucreaza si in weekend
), nu de alta, dar am dat peste 2 mil. pe aparat 
Ce sa zic de starea ei... Muci nu mai are de cateva zile, insa cand am mers la dr ( ne-a primit dr Oros, Rox ) a ascultat-o si a zis ca se aude ceva cand respira, de-aia i-a pus diagnosticul de bronsiolita ac ( acuta, adica, nu ? ca asa a scris pe foaia aia "bronsiolita ac" ). Avea accese de tuse cand dormea ( pozitia orizontala le declansa ), in rest nu prea tusea in cursul zilei, de maxim 10 ori pe zi, sa zic. Acum parca nu mai tuseste, insa haraie pe gat cand respira. O sa vb cu dr, sa vedem ce-i de facut, daca asta e cursul normal al bolii sau e un semn de agravare. Ca ne-a zis ca daca tratamentul cu siropele+aerosoli nu da rezultate, trecem pe antibiotic.
Vom vedea...
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
cecilia L spune:
La multi ani!George Ionut, sa cresti mare, sanatos, sa ai parte numei de bucurii in viata.
Si uite asa, s-a incheiat si listuta sarbatoritilor, sa fie sanatosi, cuminti si norocosi, iar parintii sa se bucure de ei.
Cu ocazia asta mai urez inca odata La multi ani! tuturor papanasilor si dulcetelelor.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
luy spune:
Perle din extemporalul unui om paralel cu medicina
Minunatii aerosoli au avantajul ca ajuta substantele prescrise ca tratament sa fie inhalate si astfel sa ajunga mai usor acolo unde trebuie. ![]()
Iaca esplicatia
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Iertati-mi nestiinta.. da' ce e neica asa minunat cu aerosolii astia? |
Ma risc eu cu un raspuns: la noi au facut aerosoli pt. ca musiu Tudor voma dupa ce lua antibioticul, dar voma rau de tot, medicamentul+ toata mancarea! Si abia putea respira. Asa ca i-au dat medicamentele "prin aburi", asta ca sa nu-i faca injectie...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
luy spune:
papanasho, nici eu nu stiam exact ce-i cu aerosolii astia, da' zau ca mi-ar fi placut sa fie asa cum ai descris tu, intr-o camera de-aia poate as fi reusit si eu s-o tin pe Maria si sa-i fac
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
cecilia L spune:
Ati scris atat de mult ca nu mai stiu ce si cui tb sa-i raspund, am citit in mai multe transe, asa ca din amintiri....
Am vazut micuta atomica, adica Alexandra, care era asa mica si frumoasa, adevarat ca ochii ei m-au fermecat.
Am vazut si pozele cu dulceata Mariei si familia, superbe, superbe.
Despre baietelul lui Gabitz imbracat in dovleac ...fara cuvinte.
Daca am ratat pe cineva, ma scuzati, sigur am vazut toate pozele
Cecilia si
poze
luy spune:
Rox, zau ca-n prima poza am crezut ca l-ai costumat pe Andrei, asa bine seamana cu Alex. Pe urma, uitandu-ma pe urmatoarele poze, mi-am dat seama de confuzie. Minunate pozele, ce amintiri frumoase aveti ! Mie imi place tare mult de Alex ( si lui Mihai
), asa ca mi-a facut mare placere s-o vad si asa micutza-micutza. Si m-a facut sa ma gandesc ca in curand va fi asa si Maria...
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
carpatina spune:
Mariooo.. pozele sunt de la 2 nunti diferite.. asa-i?
Sunt uimita ce echilibru are zvarluga ta.. acolo in poza cu capul jos is fundul sus.. 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
Luy, imi pare rau ca nu ai reusit cu aerosolii, sper totusi sa reusesti chiar si cateva minute.Din ce ai spus tu ca are Maria, cam in aceeasi situatie suntem si noi, muci mai putin, tuseste mai rarut, dar are un harait in gat, eu i-am mai dat saptamana trecuta antibiotic si tot nu a disparut, asa ca nu ma mai convinge nimeni sa-i dau, decat daca are doamne fereste infectie.....
Papanash nici noi nu am facut vaccinul ROR(un an si o luna), il tot amanam din cauza virozei, nu am de gand sa-l fac pana nu se face bine.Am facut la un an infarixul si de atunci o tinem intr-o tuse si un muc, desi era sanatos.......
Cecilia si
poze